fasülye yatak? reflü ve kolik bebek?

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
Selamlar..
Reflüsü olan ve kolik olan bebeklere ilk doğdukları andan itibaren fasülye yatak kullanılmasını tavsiye eden bir yazı okudum. Doğruluğu nedir? Kullanan var mı?
Bebeklerinizi odada mutfakta yanınızda tutmak icin puset mi kullanıyorsunuz?

Benim bebeğim hem reflü hemde kolikti. Anakucağı aldık masajlı titreşimli müzikli. Nereye gitsem onu götürüyordum yanımda sallanıyordu birde. Uyuyordu orda çoğu zaman . Be ayrıca reflü yatağı aldım hep onda yatırdım. Fasülye yatağı bende duydum hatta eşim alalım alalım diye tutturdu ama o kadar çok bebek malzemesi oyuncağı var ki evde İnan ruhum daralıyor kalabalıktan :(

Benim bebeğim hem reflü hemde kolikti. Anakucağı aldık masajlı titreşimli müzikli. Nereye gitsem onu götürüyordum yanımda sallanıyordu birde. Uyuyordu orda çoğu zaman . Be ayrıca reflü yatağı aldım hep onda yatırdım. Fasülye yatağı bende duydum hatta eşim alalım alalım diye tutturdu ama o kadar çok bebek malzemesi oyuncağı var ki evde İnan ruhum daralıyor kalabalıktan :KK43:

size çok ilginç bir şey söyleyeyim mi?
en fazla yarım saat kadar önce aklımdan geçtiniz.
hatta ne alaka şimdi nerden çıktı ki diye şaşırdım. :)
şimdi mesajıma cevabınızı görünce resmen şok oldum :)
hanileler telepati ile de anlaşıyor sanırım :D
ana kucagı ve reflu yatagının fotosunu ( özelden de olur ) musait bı zamanda atabilirseniz sevinirim.

size çok ilginç bir şey söyleyeyim mi?
en fazla yarım saat kadar önce aklımdan geçtiniz.
hatta ne alaka şimdi nerden çıktı ki diye şaşırdım. :)
şimdi mesajıma cevabınızı görünce resmen şok oldum :)
hanileler telepati ile de anlaşıyor sanırım :KK70:
ana kucagı ve reflu yatagının fotosunu ( özelden de olur ) musait bı zamanda atabilirseniz sevinirim.
Canım evimde değilim evime geçince atıyım hatta dur netten sana aynılarının resmini atabilirim :)) ayyy kalp kalbe karşı demekki :))

Ana kucağım bunun farklı renkte olanı benim aldığım renk Yok galiba benim ki yeşilli hayvanlı bişeydi ama aynı bunun gibi alt tarafta müzik düğmesi ve titreşim düğmesi var pilli. Pili kolay değişiyor. Reflü yatağı aynı bu ben e bebekten aldım

Eklentiler

• IMG_5295.webp
    IMG_5295.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 503
  • IMG_5296.webp
    IMG_5296.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 793
Evime geçince sana atabilirim kendi eşyalarımı hazırladım zaten yeni bebiş için yıkadım falan :))

tamam beklıyorum :)
anakucagı yenıdogan ıcın bel kısmı cok oyuntulu degıl mı? yani dik geldi sanki bana biraz
bilmedigimden soruyorum yanlıs anlama :)

saglıkla al bebegını kucagına ınsallahh

tamam beklıyorum :)
anakucagı yenıdogan ıcın bel kısmı cok oyuntulu degıl mı? yani dik geldi sanki bana biraz
bilmedigimden soruyorum yanlıs anlama :)

saglıkla al bebegını kucagına ınsallahh
Aynen canım o kısımda bacaklarını geçirip kemerleri kenardan takıyorsun . Ben puset için böyle el bezi boyutunda içine hafif elyaf doldurduğum yastığa benzer bişey yapmıştım hep onu koyarak yatırdım başlarda beli oyuğa gelmesin diye. Pusette de aynı şeyi kullandım . Puseti alırken 0 aydan itibaren dediler ama sırt kısmı bana oyuk geldi ne yalan söyleyim

Back
X