Günaydın baştan sona okudum konuyu canm ve gerçekten tebrik ederim seni nekadar zamanda 107 den 87 ye düştün bende 108 den şimdilik 95 e düşmek istiyorumUnicorn_s
Bu shake herbalife oluyor degilmi canmAra öğünde 2 hurma ,
Öğle yemeğinde 1 dolu tabak etli yeşil fasulye, 1 kucuk kase yogurt, 4 cin biber turşusu yedim
Akşam yemeğinde shake içmeyi düşünüyorum.
Her gün aynı tip şeyleri yememeyi planlıyorum öğünlerimde farklilastirmalar yapınca daha hızlı gidiyor gibi:)
Ara öğünü yazarım
Bu shake herbalife oluyor degilmi canm
Onu bende çok düşündüm ama çok yüklü fiyatlar istiyorlarEvet 1 hafta öncesine kadar sıkı herbalife yapıyordum şimdi biraz esnettim seçenek olarak iciyorum çok faydasını gördüm şimdi koçluk sitemine devam asıl fayda sağlayan da koçluk zaten
Biraz tuzlu canım evet ama söyle düşündüm ben kendimce hem kocluk hizmeti hem öğün parası olarak düşündüğümde uygun geldi fiyati. Koçlugumu yapan kişi tanıdık olunca kolaylikta sağladı:)Onu bende çok düşündüm ama çok yüklü fiyatlar istiyorlar
Önemli olan kendini tanımak porsiyon kontrolünü kaçırmamak ve motivasyonu canli tutmak yoksa her sistem kilo verdiriyor. Sen karatay yapıyorsun sanirim o da yasam biçimi haline gelince müthiş sonuç veriyorOnu bende çok düşündüm ama çok yüklü fiyatlar istiyorlar
Evet bugün 6. Gün oldu şekeri oldukça uzaklastirdim hamur işi yemiyorum tatli delisiyim ama 6 günde toplasan 2 kere anca yemisimdir pirinç yemiyorum yağlı kızartma vs yemiyorum ekmek 6 gündür tadını bile unuttum diyebilirimÖnemli olan kendini tanımak porsiyon kontrolünü kaçırmamak ve motivasyonu canli tutmak yoksa her sistem kilo verdiriyor. Sen karatay yapıyorsun sanirim o da yasam biçimi haline gelince müthiş sonuç veriyor
Evet bugün 6. Gün oldu şekeri oldukça uzaklastirdim hamur işi yemiyorum tatli delisiyim ama 6 günde toplasan 2 kere anca yemisimdir pirinç yemiyorum yağlı kızartma vs yemiyorum ekmek 6 gündür tadını bile unuttum diyebilirim
Ekmegin tadı bi unuttum ama tatlıya savaşıyoruz şuan inşalalh onuda yenicem:))))Yemedikçe aramıyor insan ben günde bir dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda.. yumurta ve kuruyemiş yiyorsan zaten ekmeğe hiç gerek kalmıyor.. bence 21 gün hedef köy tamamen tatlıyı çıkar onu da tadını unutacaksin:)
Bugün tartı sonucu 88.2 -500
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık lor peyniri
5 zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmek
Sevgili meva meva çok azimli gidiyorsun tek başına diyet günlüğü yazmanın yanısıra diyet gruplarına da girmek istemişsin seninle beraber aynı problemi olan arkadaşlarla eğer düşünürsen 5. Takıma beklerizAra
3 gün kuruşu
Öğle
Kuru fasulye
3 kaşık pilav
Turşu
Ara
Protein bar
2.ara
1 minik kurabiye
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase kuru fasulye
1 kase patates salatası
Teşekkür ederim nazik davetiniz için 10.takimdan moni'nin daveti ile de oraya katıldım ama uyum sağlayamıyorum takımlara ben galibaSevgili meva meva çok azimli gidiyorsun tek başına diyet günlüğü yazmanın yanısıra diyet gruplarına da girmek istemişsin seninle beraber aynı problemi olan arkadaşlarla eğer düşünürsen 5. Takıma bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?