• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fatblock kullanan varmı

Öncelikle böyle bir konu açmanız yasak. Hele bir de böyle zayıflama haplarının öldürücü etkisi varken...

Ben detoks suyu hazırlıyorum kendime. Onu içiyorum, Jillian 3o day shred programını yapıyorum, bol yoğurt tüketiyorum. Bir de sabahları uyanınca limonlu ılık su içiyorum.

Böyle haplara itibar etmeyin, başkalarını da etkilemeyin.

başakalarını etkilemek için değil
etkilenmek ve almamak için açtım konumu

herhangi birşeyi övmüş yada özendirmiş değilim

1-2 fincan içilebilir diye biliyorum.
ama gene de doktora sormakta fayda var tabii.

86.dan 58.e ne kadar zamanda düştün acep :KK64: tebrik ederim valla :KK9:
ben dogumumu yaptım..eve geldim,kocam dedıkı,okadar arkadadımız doğurdu,en kılolusu sensın,hıc doğurmamış gıbısın..annemde Bi yandan kıyafetlerımı katlarken,kız eskıden sen bu kadar zayıf mıydın..bıdaha gıremezsın bu shortlara dedi..
öyle yıkıldım ve takıntı yaptımki,40 ım çıkmadan eskı kılom olan 60 a dustum..
bıyandan da emzırıyordum tabi,vücut nasıl yag baglamışsa sutum hıc kesilmedi,zaten coook su içtim..yaptığım şeyse,

sabah,yumurta beyazı ve peynir..

öğle,yoğurtlu corn fleks

aksam 4 kasık sebze yemeği ve yoğurt..

bunun dışında hıcbıse yemedım..sırf hasetimden verdim hemen hahay:)

aslında herseferinde kendime söylüyorum
bu iş ilaçlarla olmaz
azcık ağzını tutup birazda spor yapacaksın
ama sürekli oturarak ve sitresli bir çalışma hayatım olunca
mantığıma uyanı uygulamaya geçiremiyorum
daha öncede bir çok ilaç denedim
açıkcası hiçbirinden de bir fayda görmüş değilim
ama bu ilaç son dönemlerde çok dikkatimi çekmeye başladı
reklamları bazı sosyal programlarda da açıklamalarının yapılması
eczanelerde satılması filan
açıkcası beni cezbetmeye başladı

kullanan varsa
deneyimlerini merak ediyorum
olumsuz olmasına bile sevinebilirim
çünki sipariş vermemek için
şuan kendimi zor tutuyorum

Kullanmadım ama her eczaneden satılanin güvenilir olmadığını, sağlık Bakanlığından onayı olmadığını biliyorum!!

ben dogumumu yaptım..eve geldim,kocam dedıkı,okadar arkadadımız doğurdu,en kılolusu sensın,hıc doğurmamış gıbısın..annemde Bi yandan kıyafetlerımı katlarken,kız eskıden sen bu kadar zayıf mıydın..bıdaha gıremezsın bu shortlara dedi..
bıyandan da emzırıyordum tabi,vücut nasıl yag baglamışsa sutum hıc kesilmedi,zaten coook su içtim..yaptığım şeyse,

öğle,yoğurtlu corn fleks

doğumdan sonra bende verdim sonra geri aldım birdaha da gitmedi
haset NE GÜZEL BİR ŞEY MİŞ YA HU

canım benim bundan sadece 8 ay önce 84 kiloydum ve bi genç kız olarak çok fazla bir rakam bu. bir sürü ilaç kullandım ama sonu hep hüsrandı.
baktım olacak gibi değil kilolar aldı başını gidiyor etrafımdaki zayıf insanlara özenmekten sıkılıyorum. 5 te 5 diyeti diye bişey var kesin duymuşsundur. onu yapmaya karar verdim. beni asla zorlamadı 2 ayda 20 kilo verdim inanılmaz birşeydi bu benim için. ve üzerinden kaç ay geçti hala formumu koruyorum. çok yedim ama çok şükür 20 kiloya karşı 2 kilo alıp verdim. şuan 64 65 arası gidip geliyorum. bence denemelisin eminim fazla zorlanmycaksın.

ay netten baktım o diyete de çok kötü değil mi?

öğle,yoğurtlu corn fleks

bana da haset lazım demek :KK48:
40 günde süt kesilmeden bu kadar kilo vermek yeminle büyük başarı :)

çay var dediler geldik..ama ilaç varmış

benımkını oku,bir bebek,bir ben..oturdugum yerden verdim..
valla okudum 40 günde eski haline dönmüşsün aşkitom da süt vermişsin en sağlam spor yöntemi zaten ,benim sütüm yok ama maşallahım var sanki süt doluyum:KK22:

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36484592
bdv kuralları gereği konunuzu kapatıyorum

Back
X