mesaj sayısı doldurmak için yazıyorum.
fatih bey hangi ildeydi ve ne kadara yapıyır acba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatih bey hangi ildeydi ve ne kadara yapıyır acba
Teşekkür ederim canım, darısı senin başına![]()
Fatih Dağdelen'e 2007 yılında ameliyat oldum.. '' Öncesi/Sonrası fotoğraflarınız '' konusunda belki fotoğrafımı görmüşsünüzdür.. albüm'e de bakabilirsin.. ben çok memnunum.. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım![]()
Hi,
who had a good experience with Dr. Fatih Dagdelen???
fatih beyi bende çok uzun zamandır duyuyordum memnun olan hastaları olduğu gibi tabiki memnun olmayan hastalarıda olacak bu konuya takılmadım ama plastik cerrah olması aklımı karıştırıyor acaba kbbcimi olsa diyorum ama esralorin burnunu begendim.bi türlü görüşmeye gidemedim en kısa zamanda fatih beyle görüşmeye gidicem
Fatih Dağdelen'e 2007 yılında ameliyat oldum.. '' Öncesi/Sonrası fotoğraflarınız '' konusunda belki fotoğrafımı görmüşsünüzdür.. albüm'e de bakabilirsin.. ben çok memnunum.. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım![]()
Bende 11.ci ayda fatih beye amaliyaz olcam ama cok fazla arastirma yapsamda bi karara varamiom pek emin degilim iyi olup olmicandan -.-
Hakkında hayırlısı olsun canım, iyi araştır tabi ki.. ben memnun kaldım dilerim sende memnun kalırsın..
Ben bu sayfada yeniyim pek anlamiyom .. senin resimlerine nasil bakabilirim ?
Sen fatih dagdelene mi amaliyat oldun ? Nezaman oldun acaba ?
Canım albümüm vardı önceden ama sildim.. Evet Fatih dağdelen'e 2007 senesinde oldum ben..
şu başlıkta 1. sayfa da en altta benim fotoğrafımı görebilirsin.. belki yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585888
Burnunu cok begendim cok yakismis darisi basima :) bende 8 ay sonra olca. Fatih dagdelene hayirlisi ...
Teşekkür ederim canım, dilerim senin daha güzel olur.. :)