Fatih Öğüç ve Nicel Taşdemir de tüp bebek yaptıran varmı

Merhabalar,
Forumdaki yorumlarınızdan biri icin yazıyorum. Eskişehir Acibademde 2. Kez yumurta toplama sürecine girmeyi düşünüyorum. Biliyorsunuz oldukça masraflı bir süreç. Ilaclar icin rapor çıkartabiliyor muyuz. Bilginiz varsa cevaplayabilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar..
Sizi hatırladım bu üçüncü denemeniz mi olacak. Kimyasal oldu sanırım. Benimde ilk denemem kimyasal. Genetige gönderilecek mi bu kez sizin

Merhabalar 26 yaşındayım amh 0,87 çıktığı içi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.Kütahyada oturduğum için ve çalıştığım için yakın illerde yaptırabilirim Afyonda ve eskişehirde tüp bebek yaptıranlar bu doktorlardan birine yaptıranlar memnun mu zonuç ne oldu fiyat ne kadardı bilgilendirirmisiniz?
Eskişehir Yunusemre devlet hastanesinde Teoman haluk minsin yda Merdan ali merdanoglu var devletten yararlanmak isterseniz

Merhabalar
3. Denemeyi de yaptırdım 10 haftalik iken kalbi durdu maalesef. Tekrar toplama yapilacak ve genetiğe göndereceğim

Sizi hatırladım bu üçüncü denemeniz mi olacak. Kimyasal oldu sanırım. Benimde ilk denemem kimyasal. Genetige gönderilecek mi bu kez sizin

Merhabalar
3. Denemeyi de yaptırdım 10 haftalik iken kalbi durdu maalesef. Tekrar toplama yapilacak ve genetiğe göndereceğim
Gecmis olsun. Genetiği iyi olanın tutacagini düşünüyorum.😊 Genetiği kötüyse ne yapsak tutmuyor. Hayırlısı olsun inşallah.

Aile hekimi biliyordu durumu. O dedi 8. Günü gel bi kan verelim dedi. Ben kabul etmedim istemiyorum dedim. 12. Gün acıbadem de yaptiracaktim. Öncesinde cesaretin yoktu. Ama dediğim gibi olumsuz düşünce olunca, negatif sonucunu orda duymak istemiyorum kötü olurum belki dedim once den yapayım kendimi alıştırayım dedim. 10. Gün idrar testi yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı şok oldum inanmadım. Hemen kan verdim geldim, 565 cıktı sonucum. Ama yine mutlu olamadım değer düşerse diye, çünkü önceden bi düşüğüm var benim. Aynısı olursa diye korktum. 12. Gün merkezde verdim 1114 cıktı çok şükür sonrasındaki artış da güzeldi gayet.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benimde embriyo elde edebilirsem genetiğe göndereceğim ilk denemede hiç embriyo olmadı malesef
Gerçekten 5.gune gitmeside öyle kolay değilmiş. İns bu kez gider her ay farklı oluyor cunku. 8 yumurtadan 4 u dollendi ikisi gitmisti sadece. Bende bazen bunlarin neyini yolliyim diyorum. Zaten ikiside transfer olmuştu. Gitse bozuk çıksa transfer iptal anca. Herhalde havuz yapılıp 4 tane falan embriyo kalsa anca yollanır 🤷 Tüp bebek bence göründüğü gibi şansı yuksek bı tedavi değil kesinlikle... 20 yaşında olsam 15-20 yumurtam olur bı zahmet onlarda tutardı zaten. Ondan yaşı kucuklerin kolay oluyor bı sürüde yedek kalıyor.

Gerçekten 5.gune gitmeside öyle kolay değilmiş. İns bu kez gider her ay farklı oluyor cunku. 8 yumurtadan 4 u dollendi ikisi gitmisti sadece. Bende bazen bunlarin neyini yolliyim diyorum. Zaten ikiside transfer olmuştu. Gitse bozuk çıksa transfer iptal anca. Herhalde havuz yapılıp 4 tane falan embriyo kalsa anca yollanır 🤷 Tüp bebek bence göründüğü gibi şansı yuksek bı tedavi değil kesinlikle... 20 yaşında olsam 15-20 yumurtam olur bı zahmet onlarda tutardı zaten. Ondan yaşı kucuklerin kolay oluyor bı sürüde yedek kalıyor.
Kesinlikle zaten zar zor üç yumurta çıktı ikisi hiç dölllenmedi bile süreç çok zor bizim için denemeye devam spontan üç gebeliğim var üçü de sonu başarısız o yüzden genetiği düşünüyorum

Kesinlikle zaten zar zor üç yumurta çıktı ikisi hiç dölllenmedi bile süreç çok zor bizim için denemeye devam spontan üç gebeliğim var üçü de sonu başarısız o yüzden genetiği düşünüyorum
Aa çok iyi aslında hamile kalmışsınız. Evet genetige göndermek en doğrusu sizin icin. Hayirlisi olsun ins 🙏 Biran önce sonuca ulaşmanizi dilerim

Raporlu fiyat iki hastanede 7.500 dediler. Ama artı tedavi yöntemlerine ihtiyaç duyup uygularlarsa fiyatın üstüne konur. Fiyatlar yılbaşından sonra yükselecek
Bende başlayacağım cumartesi ön görüşmeye gideceğiz nicel bey ile. Rapor nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz

Bende başlayacağım cumartesi ön görüşmeye gideceğiz nicel bey ile. Rapor nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz
Raporu osmangazi tip fakültesi veriyor,isterseniz yarın bir arayıp bilgi alabilirsiniz . Üreme sağlığı birimini arayın.

Raporu osmangazi tip fakültesi veriyor,isterseniz yarın bir arayıp bilgi alabilirsiniz . Üreme sağlığı birimini arayın.
Bugün aradım ama 2 aşılama şartı varmış ben bir kez yaptırdım artık zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebeğe geçmek istiyorum yani şartı sağlamıyorum maalesef. İlaçlarda indirim raporla ortalama ne kadar oluyor bilgi verebilir misiniz. Eğer çok farketmiyorsa raporla uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum

Bugün aradım ama 2 aşılama şartı varmış ben bir kez yaptırdım artık zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebeğe geçmek istiyorum yani şartı sağlamıyorum maalesef. İlaçlarda indirim raporla ortalama ne kadar oluyor bilgi verebilir misiniz. Eğer çok farketmiyorsa raporla uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum
Şöyle soyleyim , neredeyse 10 bin fark edebilir. Bir de size uygulanacak tedaviye göre değişiyor, ekstra farklı şeyler çıkarsa hepsi için ayrı ücret ödeniyor. Siz yine de acibademle bir görüşün, ilk görüşme ve muayene ücretsiz oluyor.

Arkadaslar eskisehir devlet hastanesi sartlari karsiladiginizda tup bebek raporu veriyor mu yoksa sadece kendileri hastanede mi yapiyor

Tesekkur ederim.
Ben bursada fakultede tedavi goruyorum ama cok uzun suruyor. Osmangazide surec nasil? Burdaki sonuclarimla islem yaparlar mi kensi hastanelerinde mi isteniyor tahliller?
Süreç uzun suruyor, gerçi herkesin derdi farklı, sizin probleminize göre belki daha kısa sürebilir.

Back
X