Fatih Öğüç ve Nicel Taşdemir de tüp bebek yaptıran varmı

Tupler tikali. Fakultede temmuzdan beri cabaliyoruz ancak siraya girdik onda da ne zaman gelecegine dair bir sey yok. Bekleyip duruyoruz. Eskisehir de ayni oyleyse
Tup bebek raporunuz çıkmadı mi henüz? Benim çıkmıştı ama pandemiden dolayı bekle bekle biktığımız icin acibademe gittik, raporumu 1 günde verdiler. Bazı imzaların çıkmasi 1 haftayı buldu .

Ne yazik ki raporu da vermiyorlar. Bunun icin yasal bir hakkim varsa uzerine gitmekte istiyorum.
En az 2 kez universitede basarisiz deneme oldugu taktirde disarda kullanabilecegimiz rapor veriyorlar.
Hakkim da varken ozelde indirimli yaptirmak isterim ancak onun da onu kapali

Ne yazik ki raporu da vermiyorlar. Bunun icin yasal bir hakkim varsa uzerine gitmekte istiyorum.
En az 2 kez universitede basarisiz deneme oldugu taktirde disarda kullanabilecegimiz rapor veriyorlar.
Hakkim da varken ozelde indirimli yaptirmak isterim ancak onun da onu kapali
Tüp bebek hakkını elde ettiyseniz raporunuzu alıp istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz, tüm şartlar sağlanıyorsa, 3 yıllık evli olma, eşlerden birinin en az 5 yıllık sigortası olması, iki kez asilama. Gerçi sizin imi tüpünüz de kapalıymış asilama olmadan da çıkar raporunuz.
Ben de tüp bebeğe gireli nerdeyse 1 yıl olacaktı , pandemi dedi kapattılar tedaviye .Yeniden açıldı bu sefer kist var dediler. Sonra kasımda yeniden gittik yine kapanmıştı. 3,5 yıldır gide geleni hal olmuştum. O gun tip ta dedik ki biz özele gidicez, nasıl olur? Ordaki hemşire beklemeyin hemen gıdın , burası ne zaman açılır belli değil, biz senin raporunu hemen veririz dediler. Hemen gidip acibademle konuştuk orası da kabul etti. Bu şekilde 1 gün içinde hallettik.

Evet tup tikali olunca asilama olmaksizin tup bebekle baslaniyor. Fakultede pandemiden dolayi rapor yogunlugu olmaain diye boyle bir sart koymus. Raporu vermiyorlar orda iki kez tutmadigi taktirde verebileceklerini soylediler. Sartlar saglanirken ve rapor alinqbilecek tek kurumken boyle surundurmeleri gereksiz.
Cok iyi yapmissiniz. Rabbim saglikla kavustursun 🎀

Evet tup tikali olunca asilama olmaksizin tup bebekle baslaniyor. Fakultede pandemiden dolayi rapor yogunlugu olmaain diye boyle bir sart koymus. Raporu vermiyorlar orda iki kez tutmadigi taktirde verebileceklerini soylediler. Sartlar saglanirken ve rapor alinqbilecek tek kurumken boyle surundurmeleri gereksiz.
Cok iyi yapmissiniz. Rabbim saglikla kavustursun 🎀
Amin inşallah, buraya gelip ya da arayıp bir danışın isterseniz. Belki şansınız olur.

Back
X