Fatih Uygur, Halis Ünlü, Can Kopal ve Cemil Tugay arasında kaldım

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
34
Merhaba hanımlar,
Acilen burnumu düzelttirmem gerekiyor, iki ameliyat sonucumdan da memnun kalmadım. Şöyle ki kalın deriliyim, küçültemedi 2 doktorum da.

Fatih Uygur'un insatgramdaki fotolarını inceledim, burda da olumsuz yorum görmedim, kalın derili burunlarda da iyiymiş. Güncel fiyatını bilmesem de fiyat biraz uçuk sanırım diğer dr lara göre..

Halis Ünlü'nün yaptığı burun fotolarını hiç görmedim ama burda okuduklarıma göre çoğu kişi memnun.

Can Kopal hakkında hem olumlu hem olumsuz yorum çok, karar veremedim.

Cemil Tugay da ismini çok duyduğum ama yaptığı ameliyatlar hakkında bi bilgim bi dr.

Yardım edin ve bilenler güncel fiyatlarını yazın lütfennn :'(

F.uygur a ameliyat oldum. 7.500 tl. 1 ay oldu. Halen ödem var.6.ayımin dolmasını bekliyorum. Ağrısız sızısiz geçti ameliyat. Hastaneden de memnun kaldım.

F.uygur a ameliyat oldum. 7.500 tl. 1 ay oldu. Halen ödem var.6.ayımin dolmasını bekliyorum. Ağrısız sızısiz geçti ameliyat. Hastaneden de memnun kaldım.
Çok geçmiş olsun. Ödem olmasına rağmen istediğiniz sonucu aldınız mı? Yani benim 6. ayımda kocaman, ucu çok kalkık bi burnum vardı, hala da aynı 1 yılı geçti. Ekol'de taksit imkanı var mı acaba? Çünkü bütçemi aşan bir fiyat, en fazla 6bin ayırabilirim

Teşekkür ederim. Benim en büyük sorunum nefes alamamakti. Daha önceden oluşan kemikteki eğrilikten dolayı nefes problemi oldu. Tabi görüntüde de eğrilik vardı. Fatih bey eğriliği dúzeltip burun delillerimi de biraz küçültüp kemeri de aldı. Ben zaten doğal olsun istedim. Coj fazla kavis ve sivrilik istemedim. O da zaten yapmam dedi. Doğallıktan yana olduğunu söyledi. Şimdi çok hafif eğrilik var ama ödemden dedi. Burun ucu sis o da odemdenmis. Burun ucu masajla dağılmazsa iğne ile hallederiz defi. 3.ay kontrolünü bekliyorum. Masajlarımı ihmal etmiyorum. 6.ay dolmadan yorum yapamiyorum. Bu estetik operasyonları biraz da sanş bence... bol şanslar dilerim size. Taksit ile ilgili bi bilgim yok. Telefonla bilgi alabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler yarın ilk işim aramak olucak :)

Merhabalar..karar verdiniz mi? Merak ettim.
Merhabalar, Fatih Uygur'un ameliyat ücreti 7500, revizyon olacağı için 15bin'i bulur diye düşündüğümden hiç iletişime geçmedim.. Can Kopal hakkında çok olumsuz yorum okudum o yüzden vazgeçtim şimdi de Ento'da İbrahim Korhan beye karar verdim, ama aklım şimdi de Yücel Birinci'de, yaptığı burunları çok beğendim açıkçası şu an ikisi arasındayım :S

Hayırlısı olsun. Verdiğiniz karar umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır. Surecinizi bizimle paylaşın. Kolay gelsin canim.

Hayırlısı olsun. Verdiğiniz karar umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır. Surecinizi bizimle paylaşın. Kolay gelsin canim.
Teşekkür ederim ama birkaç dr daha araştırmaya karar verdim İbrahim bey 10bin tl açıkçası benim için çok fazla.. Atay Atabey ve Cemil Tugay için çok iyi diyorlar ama hiçbir fotoğraf da görmedim :S

Cemil bey in operasyon fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Cemil bey in operasyon fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Merhabalar, çok geçmiş olsun gerçekten üzücü ve büyük hayal kırıklığı yaşadığınız revizyonunuzu yaptırdınız mı acaba? Forumlardan hatırladığım kadarıyla Yiğit Özer Tiftkçioğluna ameliyat olmuştunuz sanırım, bende kendisinden ameliyat için gün aldım ama, gördüm ki yapılan burun uçları dediğiniz gibi çok kalkık o nedenle içime sinmedi ve kendisine ameliyat olmaktan vazgeçtim.. Doktor Fahri MOLA için iyi diyorlar, kendisinin instagram sayfasında çalışmaları var revizyonunuzu olmadıysanız eğer bir göz gezdirin derim.

Merhabalar, teşekkür ederim :) Cemil Tugay'a ameliyat oldum şimdi 2. ayımdayım ve bu kadar ödemli haliyle bile önceki 2 ameiyatlarımın 1 sene sonrasından daha küçük. Sonunda istediğim burna kavuşabildim, zaman çok çabuk geçsin istiyorum çünkü ben kalın deriliyim en az 1 sene alıyor tam oturması :\

Çok çok geçmiş olsun yeni burnunuzun içine sinmesine çok sevindim, 3 kere ameliyat olmak gerçekten hiç kolay değil Cemil Beye kaç tl' ye ameliyat oldunuz acaba, birde rica etsem facebook üzerinden sohbete devam edebilir miyiz deneyimlerinize çok ihtiyacım var bu konu da? :) uygunsa eğer, meltembal-@hotmail.com ile beni facebookta aratıp, ekleyebilirsiniz rica etsem..

Teşekkür ederim, size mesaj atamıyorum isterseniz msjdan devam edelim sosyal medya kullanmıyorum :/ Cemil Bey'e 6000 tl'ye oldum ama benimkisi revizyon olduğu için, tam rakam bilmiyorum ama ilk defa ameliyat olacakları 4000e yapıyor diye biliyorum, birkaç kişiden böyle duymuştum. Fiyatı aslında gayet uygun, keşke diyorum en başında Cemil Bey'i tercih etseymişim

Günaydınlar :) sizi buradan izlemeye aldım, sizde beni izlemeye alın isterseniz özelden mesajlaşım ne dersiniz? O oppar

Merhabalar, çok geçmiş olsun, yeni burnunuzu sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, benimde haftaya muayene için Fatih Uygur ile randevum var, benimde sorunum aynı şekilde sola doğu kemikte eğrilik var , 2 doktor arasında kaldım, rica etsem bu konuyla ilgili özelden mesajlaşsak olur mu? sizi izlemeye alsam :)

Yiğit Bey harici, diğer doktorunuz kimdi acaba bu arada O oppar

O oppar Hanımcım, bende Cemil Tugayı instagramdan takibe aldım ama yaptığın burun resim örnekleri sayfasında bulunmuyor, siz nereden kaynak edindiniz acaba resimler hakkında?

Burnunuzu niçin küçültmek istiyorsunuz. Bunun nefes almanıza zararı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…