- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 322
- 123
- 41
Merhaba, Çoğu doktor küçültmekten kaçınıyor zaten, ama anlamadığım o kadar ünlü var dikkat ediyorum da çoğunun küçük geçen gün mesela Seren Serengilin burnuna dikkat ettim bayağı küçük nefesle ilgili hiç mi sorun yaşamıyor acaba? :/ Küçüklüğüne dayalı nefes alma sorunu yaşayanlar da var, örneğin şarkıcı ceylanla ilgili bununla ilgili haberler var internette, birde kemiğin çok torpilenmesi ve kıkırdakların azaltılmasına bağlı olarak, ilerleyen zamanlarda burunda çökme yaşanabiliyormuşBurnunuzu niçin küçültmek istiyorsunuz. Bunun nefes almanıza zararı yok mu?
Hayır çoğu doktor küçültmekten kaçınmıyor.ben istemediğim halde küçültülmüş ve burnum daralmış gibi hissediyorum.Merhaba, Çoğu doktor küçültmekten kaçınıyor zaten, ama anlamadığım o kadar ünlü var dikkat ediyorum da çoğunun küçük geçen gün mesela Seren Serengilin burnuna dikkat ettim bayağı küçük nefesle ilgili hiç mi sorun yaşamıyor acaba? :/ Küçüklüğüne dayalı nefes alma sorunu yaşayanlar da var, örneğin şarkıcı ceylanla ilgili bununla ilgili haberler var internette, birde kemiğin çok torpilenmesi ve kıkırdakların azaltılmasına bağlı olarak, ilerleyen zamanlarda burunda çökme yaşanabiliyormuşU uvlpf
Hayır çoğu doktor küçültmekten kaçınmıyor.ben istemediğim halde küçültülmüş ve burnum daralmış gibi hissediyorum.
Şu an isim vermek istemiyorum. Ama geneli küçültüyo ve marifetmiş gibi instagramdan paylaşıyo.bakarsanız hepsi küçültülmüşHay Allah siz kime ameliyat olmuştunuz peki?
Aslında isim verseniz burada araştırma yapan, ameliyat olacak olan hastalara ışık tutmuş olursunuz. Hepsi değil. ama bazıları bildiğin kemik bırakmamış, ben izmir dışı dahil belki 15 tane doktor takip ediyorum zatenŞu an isim vermek istemiyorum. Ama geneli küçültüyo ve marifetmiş gibi instagramdan paylaşıyo.bakarsanız hepsi küçültülmüş
Seren Serengil grip gibi hep agzindan nefes aliyor belli :)) Dar burunun nefesi zorlastirdigi dogru.Merhaba, Çoğu doktor küçültmekten kaçınıyor zaten, ama anlamadığım o kadar ünlü var dikkat ediyorum da çoğunun küçük geçen gün mesela Seren Serengilin burnuna dikkat ettim bayağı küçük nefesle ilgili hiç mi sorun yaşamıyor acaba? :/ Küçüklüğüne dayalı nefes alma sorunu yaşayanlar da var, örneğin şarkıcı ceylanla ilgili bununla ilgili haberler var internette, birde kemiğin çok torpilenmesi ve kıkırdakların azaltılmasına bağlı olarak, ilerleyen zamanlarda burunda çökme yaşanabiliyormuşU uvlpf
Merhabalar ben de izlemeye aldım ^_^ Fatih Uygur Ekol'deki değil mi? Ben onu da araştırmıştım ama bütçemi aştığı için vazgeçtim, hastaları çok memnun. İlk doktorum Cem Karas'tı. Ben Cemil bey'in yaptığı ameliyat fotolarını görmeden gittim, 2 ameliyat geçirdiğim için bu sefer riske atmak istemedim ve aylarca araştırdım, bilen bilir, Ankara'ya bile gitmeyi düşündüm :) Bazı doktorların reklamları yapıldığını düşünüyorum, şu çok karşımıza çıkanlar.. ben Cemil bey'in ismini sadece birkaç kez ameliyat olanlardan duymuştum. Özelden ameliyat olan kişilerle konuştum, başka sitelerde araştırma yaptım ve memnun olmayan kimse yoktu.. sadece bu sitede biri tarafından çılmış bir başlığa denk geldim, ameliyatı iyi geçmemiş.. ama her dr'dan memnun kalınacak diye bir şey yok, ilk ameliyatımı arkadaşımın tavsiyesiyle Cem bey'e olmuştum, hakkında okuduğum yorumlar hem olumlu hem olumsuz eşitti ama nolcak alt tarafı burun, küçültçek sadece diye girip büyük risk aldım.. sonra burun ucumda düşme oldu geniş bir burun ve ucu çok kalkık.. sonra Yiğit bey hakkında çok güzel yorumlar okudum, 1 tane bile kötü yoktu, ona yaptırdım, bir önceki burnuma göre daha güzel oldu ama yine çok kalkık ve geniş kaldı. Çoğu kişi eskisinden pek farkı yok dedi. Sonra Cemil bey'le ilgili konustum burada. Dün de dobra bir arkadaşımla görüştüm, yani önceki ameliyatlarımdan sonra hep derdi boşuna ameliyt oldun fark yok falan diye.. dün gördü çok şaşırdı, ödemli değil mi? eski halinden bile daha küçük olmuş bi de bu daha küçülcek dedi... çok mutlu oldum :))Merhabalar, çok geçmiş olsun, yeni burnunuzu sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, benimde haftaya muayene için Fatih Uygur ile randevum var, benimde sorunum aynı şekilde sola doğu kemikte eğrilik var , 2 doktor arasında kaldım, rica etsem bu konuyla ilgili özelden mesajlaşsak olur mu? sizi izlemeye alsam :)
Benimki büyük ve geniş duruyordu, şu an küçüldü ama eski burnuma göre tabi.. yoksa öyle Seren Serengil Petek Dinçöz gibi değil. Nefes alma problemim de yokBurnunuzu niçin küçültmek istiyorsunuz. Bunun nefes almanıza zararı yok mu?
Seren Serengil grip gibi hep agzindan nefes aliyor belli :)) Dar burunun nefesi zorlastirdigi dogru.
Merhabalar, çok geçmiş olsun, yeni burnunuzu sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, benimde haftaya muayene için Fatih Uygur ile randevum var, benimde sorunum aynı şekilde sola doğu kemikte eğrilik var , 2 doktor arasında kaldım, rica etsem bu konuyla ilgili özelden mesajlaşsak olur mu? sizi izlemeye alsam :) O October3482F.uygur a ameliyat oldum. 7.500 tl. 1 ay oldu. Halen ödem var.6.ayımin dolmasını bekliyorum. Ağrısız sızısiz geçti ameliyat. Hastaneden de memnun kaldım.
Öylemiş, bende küçük burun hayranıydım, ancak küçük burunda nefes alma zorlukları ve doktorların burnu küçültürken kıkırdak bırakmadıklarını buna bağlı olarak da ilerleyen zamanlarda burunda düşme veya çökmelere sebebiyet vermesinden dolayı küçük burun hayallerimden vazgeçip, zarif kemersiz ve ucu AŞIRI kalkık olmayan, burun deliklerinin karşıdan gözükmediği bir burun istiyorum.. Siz ameliyat olmuş muydunuz? Olduysanız kime ameliyat oldunuz acaba?Seren Serengil grip gibi hep agzindan nefes aliyor belli :)) Dar burunun nefesi zorlastirdigi dogru.
Cokme olduguni bende duydum. Hafif kavis olsun bence.Bu pazartesi Ankara'da Esabil Eker yapacak ameliyatimi.Öylemiş, bende küçük burun hayranıydım, ancak küçük burunda nefes alma zorlukları ve doktorların burnu küçültürken kıkırdak bırakmadıklarını buna bağlı olarak da ilerleyen zamanlarda burunda düşme veya çökmelere sebebiyet vermesinden dolayı küçük burun hayallerimden vazgeçip, zarif kemersiz ve ucu AŞIRI kalkık olmayan, burun deliklerinin karşıdan gözükmediği bir burun istiyorum.. Siz ameliyat olmuş muydunuz? Olduysanız kime ameliyat oldunuz acaba?
Evet evet daha önceki forumlarda yorumlarınızı okumuştum, Ankaraya bile gitmek istediğinizi gördüm.. Hatta benim gibi Dr. Reşit Burak Kayan' ni bile düşünmüşsünüz :) mesela benim Reşit Beyden vazgeçme sebebim tarzı küçük burunlar yaptığından, nefes sıkıntı yaşar mıyım korkusuydu.. Birde yine küçük burun yapan biri daha var Çankırı Devlet Hastanesi- Murat Görkem Ataman diye, ben hem Reşit Burak Beyle hem de Murat Görkem Beyle ( ki aslen Çankırılı olmama ve Çankırıda bir çok akrabam olmasına rağmen ) konuştum ikisi de gelin görüşülem dediler, hatta Görkem Bey iyilişme sürecinde şehirdışından gelen hastaları için 10-15 günlük hastane yatışı veriyormuş, otel masrafı olmasın diye, ama hem burunda ki fonksiyonel bozukluk oluşma korkusu hem de, şehirdışına gidip ameliyat olmanın zorlukları ne yazık ki beni caydırdı :/ Şimdi sırada Fatih Uygur var, ama Cemil Tugaylada görüşücem sizin tavsileriniz üzerine ) Fahri Mola' nın yaptığı burunlarda fonksiyonel açıdan sağlıklı gözüküyor gibi, görüntülerde çok zarif burunlarda, bir arkadaşım ameliyat oldu kendisine hiç tampon kullanmadı Fahri Bey, çoğu kişi de de kullanmıyor gibi instagram paylaşımlarından gördüğüm üzere :) O opparMerhabalar ben de izlemeye aldım ^_^ Fatih Uygur Ekol'deki değil mi? Ben onu da araştırmıştım ama bütçemi aştığı için vazgeçtim, hastaları çok memnun. İlk doktorum Cem Karas'tı. Ben Cemil bey'in yaptığı ameliyat fotolarını görmeden gittim, 2 ameliyat geçirdiğim için bu sefer riske atmak istemedim ve aylarca araştırdım, bilen bilir, Ankara'ya bile gitmeyi düşündüm :) Bazı doktorların reklamları yapıldığını düşünüyorum, şu çok karşımıza çıkanlar.. ben Cemil bey'in ismini sadece birkaç kez ameliyat olanlardan duymuştum. Özelden ameliyat olan kişilerle konuştum, başka sitelerde araştırma yaptım ve memnun olmayan kimse yoktu.. sadece bu sitede biri tarafından çılmış bir başlığa denk geldim, ameliyatı iyi geçmemiş.. ama her dr'dan memnun kalınacak diye bir şey yok, ilk ameliyatımı arkadaşımın tavsiyesiyle Cem bey'e olmuştum, hakkında okuduğum yorumlar hem olumlu hem olumsuz eşitti ama nolcak alt tarafı burun, küçültçek sadece diye girip büyük risk aldım.. sonra burun ucumda düşme oldu geniş bir burun ve ucu çok kalkık.. sonra Yiğit bey hakkında çok güzel yorumlar okudum, 1 tane bile kötü yoktu, ona yaptırdım, bir önceki burnuma göre daha güzel oldu ama yine çok kalkık ve geniş kaldı. Çoğu kişi eskisinden pek farkı yok dedi. Sonra Cemil bey'le ilgili konustum burada. Dün de dobra bir arkadaşımla görüştüm, yani önceki ameliyatlarımdan sonra hep derdi boşuna ameliyt oldun fark yok falan diye.. dün gördü çok şaşırdı, ödemli değil mi? eski halinden bile daha küçük olmuş bi de bu daha küçülcek dedi... çok mutlu oldum :))
Öyle mii ayy çok heyecanlı hakkınızda hayırlı olsun inşallah, içinize sinmesi dileğiyle:) Esabil Beyinde iyi bir doktor olduğu söyleniyor.. Ben İzmir de yaşıyorum ama bu konuyu aylardır araştırmaktan tüm şehir doktorlarına hakim oldum artık neredeyseCokme olduguni bende duydum. Hafif kavis olsun bence.Bu pazartesi Ankara'da Esabil Eker yapacak ameliyatimi.
Merhabalar, çok geçmiş olsun, yeni burnunuzu sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, benimde haftaya muayene için Fatih Uygur ile randevum var, benimde sorunum aynı şekilde sola doğu kemikte eğrilik var , 2 doktor arasında kaldım, rica etsem bu konuyla ilgili özelden mesajlaşsak olur mu? sizi izlemeye alsam :) O October3482
Amin cok tsk ederim. Benim fazla secenegim yoktu. Burnum kalin derili ve ucu etli. Butcem kisitli oldugu icin devlet hastanesi doktorlarini arastirdim. Iki tanesi yapmak istemedi. Esabil bey yaparim diyince sevindim. Nolacak bakalim bende heyecanliyim. 30 ekimde almistim gunumu. 2017 fiyati 2000 2200 tl civari olur demisti.Öyle mii ayy çok heyecanlı hakkınızda hayırlı olsun inşallah, içinize sinmesi dileğiyle:) Esabil Beyinde iyi bir doktor olduğu söyleniyor.. Ben İzmir de yaşıyorum ama bu konuyu aylardır araştırmaktan tüm şehir doktorlarına hakim oldum artık neredeyseAnkarada mı yaşıyorsunuz peki? Bir de maliyeti ne kadar olacak ameliyatınızın? Alabalik32
Çankırı Devlet Hastanesinden - Murat Görkem Ataman ile görüştünüz mü peki?Amin cok tsk ederim. Benim fazla secenegim yoktu. Burnum kalin derili ve ucu etli. Butcem kisitli oldugu icin devlet hastanesi doktorlarini arastirdim. Iki tanesi yapmak istemedi. Esabil bey yaparim diyince sevindim. Nolacak bakalim bende heyecanliyim. 30 ekimde almistim gunumu. 2017 fiyati 2000 2200 tl civari olur demisti.
Sehir disina cikamam. Refakatcim sehir disindan gelecek. Oglumda isten izin alip evde 2 gun yanimda olacak. Tek basina ustesinden gelemem.Çankırı Devlet Hastanesinden - Murat Görkem Ataman ile görüştünüz mü peki?Alabalik32
Anlıyorum, çok geçmiş olsun..Sehir disina cikamam. Refakatcim sehir disindan gelecek. Oglumda isten izin alip evde 2 gun yanimda olacak. Tek basina ustesinden gelemem.
Aynen o kadar umutsuluğa düştüm ki şehir dışında da dr aramaya başlamıştım. Reşit bey'in yaptığı burunları çok bependim ama bana 9bin gibi bir rakam söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, ya da ona yakın bir şeyler şimdi yanlış olmasın da o da bütçemi aşan bir durumdu, bir de şehir dışına gidince pansiyondu yolculuktu vs vazgeçtim. Görkem bey'in yaptığı süpermiş valla diğer doktorlar da ekstradan yatış verse çoktan olmuştum orda :)) ama iyi ki de olmamışım Cemil bey'e denk geldim.. İlk Cemil bey'le görüşün bence çünkü muayene ücreti yokEvet evet daha önceki forumlarda yorumlarınızı okumuştum, Ankaraya bile gitmek istediğinizi gördüm.. Hatta benim gibi Dr. Reşit Burak Kayan' ni bile düşünmüşsünüz :) mesela benim Reşit Beyden vazgeçme sebebim tarzı küçük burunlar yaptığından, nefes sıkıntı yaşar mıyım korkusuydu.. Birde yine küçük burun yapan biri daha var Çankırı Devlet Hastanesi- Murat Görkem Ataman diye, ben hem Reşit Burak Beyle hem de Murat Görkem Beyle ( ki aslen Çankırılı olmama ve Çankırıda bir çok akrabam olmasına rağmen ) konuştum ikisi de gelin görüşülem dediler, hatta Görkem Bey iyilişme sürecinde şehirdışından gelen hastaları için 10-15 günlük hastane yatışı veriyormuş, otel masrafı olmasın diye, ama hem burunda ki fonksiyonel bozukluk oluşma korkusu hem de, şehirdışına gidip ameliyat olmanın zorlukları ne yazık ki beni caydırdı :/ Şimdi sırada Fatih Uygur var, ama Cemil Tugaylada görüşücem sizin tavsileriniz üzerine ) Fahri Mola' nın yaptığı burunlarda fonksiyonel açıdan sağlıklı gözüküyor gibi, görüntülerde çok zarif burunlarda, bir arkadaşım ameliyat oldu kendisine hiç tampon kullanmadı Fahri Bey, çoğu kişi de de kullanmıyor gibi instagram paylaşımlarından gördüğüm üzere :) O oppar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?