- Konu Sahibi yarengoksin
-
Aralarında güven zedeleyecek hiç bir şey olmadı kızlar. Kendisi yapı gereği çok şüpheci.
Her şeyini kısıtlıyor, şu kızla görüşmeyeceksin onu gözüm tutmadı, eve gidince ara beni,
şuna gülmeyeceksin, şunu giymeyeceksin vs.
Hatta bir gün kardeşime sen erkeklerle bakışıyorsun diye tokat bile atmış ve kardeşim yeminler ederek
ben orada erkek bile görmedim diyor.
Ama sevdiği için vazgeçemiyor.
Aralarında güven zedeleyecek hiç bir şey olmadı kızlar. Kendisi yapı gereği çok şüpheci.
Her şeyini kısıtlıyor, şu kızla görüşmeyeceksin onu gözüm tutmadı, eve gidince ara beni,
Hatta bir gün kardeşime sen erkeklerle bakışıyorsun diye tokat bile atmış ve kardeşim yeminler ederek
Heee dayak yiyip susan bir gençkızın fatura dökümünü dert etmesi de pek enteresan!!!
Bence hemen göndersin dökümü..
Maazallah bir de tekme yer sonra.
aynen katılıyorum hiç zaman kaybetmesin yollasın dökümü..
anlamıyorum sizi ve hiçte anlayamicam kızlar ya..
sizin derdiniz sadece evlenmek mi yoksa evlenip mutlu olmak mı?
tokat atmış demek vay anasını..
kardeşin ilişkisini sorgulasın dökümü neden istedi diye sorgulamak yerine..
Heee dayak yiyip susan bir gençkızın fatura dökümünü dert etmesi de pek enteresan!!!
Bence hemen göndersin dökümü..
Maazallah bir de tekme yer sonra.
Bende seni anlamadım açıkçası. Evlenip mutlu olmayı istiyor elbette
ama seviyor sevdiği ile evlenmek istiyor diye de kendine güvenmeyen
bir insana fatura dökümünü yollamak zorunda mı?
Haa ben olsam fatura dökümünü yollar sonrada haydi güle güle derdim. Pişmanlıktan
ağlayan o olacaktı nasılsa.
Ya paranoyaktır..(ciddi bir durum evlilikte veya ikili ilişkilerde insanların hayatı zindan olur böyle biriyle)
Ya da kendisi bir şeyler karıştırıyordur, o sebeple nişanlısından da şüphe duyuyordur..
Ondan da döküm isteyin bakalım cevabı ne olacak...
En mantıklısı, bu evlilikten vazgeçmesi aslında ama "seviyormuş" ya vazgeçmez...
Umarım hayatın ne kadar değerli olduğunu çok geç olmadan anlarsınız
tamam işte düşüncelerimiz aynı demek ki.. anlamışsın beni..
benim anlayamadığım taraf kendisine güvenmeyen ve kendisine tokat atan bir adamla nasıl mutlu olunur??
ya adam haklı bile olsa kardeşine tokat a-ta-maz!! ki durduk yere yapmış demek ki çocuğun kendisi kızlara bakmakla meşgul..
ne demişler insan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle zannedermiş..
bir de biri benim kız kardeşime tokat atsa dünyayı başına yıkardım onun ne hakla yapar bunu
ha bu arada tabii ki dökümü yollamak zorunda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?