Fatura sorunlari...

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Kizlar bi konuda bilginize ihtiyacim var. Esim is degistirdi arada bir sure issiz kaldi. Ben hamilelik cocugun olmesi vs derken bu surecte randevu bulamadigimiz an vs ozele gittik haliyle ve elektrik faturamizi yatiramadik. Insallah bir dahaki ay her sey yolunda gidecek ama bu ay biraz sikintili gececek. Gelelim asil meseleye sali gunu 5 is gunu icinde odeme yapmazsak elektrik kesilecek mesaji geldi. Ve evet yapamadik. Sonuc olarak elektrik yarin mi kesilir oburgun mu? Insallah persembedir. Sagolun bilgi icin simdiden.

Epdk mevzuatına göre resmi tatillerde kesim olmaz açma olur hesabını buna göre yapabilirsiniz. Ama yine de bağlı olduğunuz kurumun mevzuatına bakın şehirler farklı sonuçta :)

malesef yanı aılelere soylenebılır onu da ben ıstemıyorum
Eğer ailelerinizin bu zor döneminizde destek olabilmeleri söz konusuysa bu ay sizi desteklemeleri kadar doğal birşey yok ki..onlar bu durumu yaşasa siz de yanlarında olurdunuz.Sonuçta kesilecek ve sonrasında onu açtırmak için uğraştığınıza mı yanasınız elektriksiz kaldığınız zaman diliminde mağdur olduğunuza mı yanasınız bir sürü sıkıntı olacak.

Inanin bu evlilige ailem uzulmwsin diyw katlaniyorum birde bu durumu onlara yansitamam halledecegini soyluyor umarim halleder

ailenizden neden çekiniyorsunuz? eşinizi onaylamadılar mı? öyle bile olsa olan olmuş, keyfinizden değil çocuk için aşmışsınız bütçeyi, insanlık hali böyle şeyler olabilir, ailenizden kiminle çok yakınsanız borç alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…