- 1 Mayıs 2013
- 590
- 80
- 123
Benim ne zaman bi derdim olsa buraya yazarm ve hep de çözüm bulurum sayenizde. 4 yıl boyunca nişanlı kaldık ben uniyi bitirene kadar.3 ay öncede evlendik çok şükür. Nasıl anlaticam hangi cümleleri kurucam bilemiyorum. Ben esimi çok seviyorum ama artık bunun bana zarar verdiğini düşünmeye başladım.Çünkü hep yanimda olsun istiyorum.Onunla vakit geçirmek istiyorum.Eşim pazara gidiyor şehir dışına. Çarşamba sabahı gidiyor pazar akşamı geliyor.Geldiği zamanlarda da çok fazla vakit geciremiyoruz.Tarımla uğraşıyor ne zaman işinin çıkacağı belli olmuyor o yüzden.Bi taraftan iş kurmaya çalışıyoruz bende ziraat muhendisiyim. Güçlü olmaya çalışıyorum.Ona bu kadar bağımlı olmadan yada aniden bi işi çıktığında uzulmeden yasamak istiyorum.4 yıl boyunca zaten fazla gorusemedik şimdi de böyle olunca benim aşkm hastalıklı bir hal alıyor. İnanın daha net anlatmak isterdim durumu.ama çok dolu olduğum bi zamanda yazıyorum ve anca bu kadar toplayabiliyorum beynimi.Kendimi bende isime vermek istiyorum bir iki gün bunu yapıyorum sonra yine aynı şey oluyor.Esime boyle soyluyorum seni hayatmn merkezi yapmak istemiyorun bundan ben zarar goruyorum diye.O zamanda uzuluyor bunu kafasina takiyor.Bana akıl verin.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.