Fazla hayal kurma

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Arkadaşlar yıllardır bu tarz hayal kurma falan vardı bende yani herkeste de vardır illa ki hayal kurma falan 4 yıldır evdeyim iş bulamıyorum sıkıntıdan bu olay daha çok arttı canımı sıkıyor artık sürekli herşeyden birşey çıkarıyorum kendimce , bi düzenim yok işim yok arkadaş çevrem burada yok pek , arada sırada dışarı çıkıyorum bazen 1 arkadaşımda kalıyorum bu durumu psikiyatrla görüşmem gerek mi bilmiyorum ama bu aralar kafama çok takılıyo bu durum işim gücümde olmayınca herşeyi takıntı halinede getiriyorum bilmiyorum doktor ilaç verirse diyede korkuyorum ilaçların kilo aldırma etkisi vs

Ne konuda hayal kuruyorsunuz ne gibi hayaller

Ne konuda hayal kuruyorsunuz ne gibi hayaller
genelde düzgün bir kendi ailem olduğunu etrafımdaki insanların bana değer verdiğini olabiliyo herhangi bişeyde olabiliyor kafam çok bulanık ama genelde düzgün bir aile kurduğumu ve başarılı bir iş kurduğumla ilgili falan genelde hayallerim başarı üzerine gerçek hayatta yapamadığım şeyler falan bu aralar çok eski arkadaşımla aram açık 7 8 aydır görüşmedik o falan kafama takılıyor rn çok işsizlik kahretti beni

Psikiyatrilik bi durum yok bence hayat iniş çıkışlarla dolu bir yoldur önemli olan bu yolda pes etmemek ve herşeyin değişeceğine inanmaktır hayal kurmayı abartıyorsanız fark eder etmez bırakın başka uğraş bulun

Psikiyatrilik bi durum yok bence hayat iniş çıkışlarla dolu bir yoldur önemli olan bu yolda pes etmemek ve herşeyin değişeceğine inanmaktır hayal kurmayı abartıyorsanız fark eder etmez bırakın başka uğraş bulun
1 2 gündür öyleyim dikkat ediyorum aslında işe falan başlasam düzelir toplarım çevremde arkadaşlarım yeni insanlar olur

İş bulamıyorsanız bir kursa yazılın, kafanızı dağıtırsınız, o zaman da yeni arkadaşlar edinirsiniz. Malum bu aralar işsizlik fazla.

İş bulamıyorsanız bir kursa yazılın, kafanızı dağıtırsınız, o zaman da yeni arkadaşlar edinirsiniz. Malum bu aralar işsizlik fazla.
çok kursa gittim genelde kurslar başlıyor çoğu kişi gelmeyince yarım kalıyor iptal oluyo buda sinirimi bozdu

Back
X