Çocuk buldumcuk olmuş biraz. Yaşı gereği ilişki kavramı biraz farklı belli ki. Daha olgun(yaşca değil kafaca) kişilerden hoşlanıyorsun belli ki.
Benim nişanlımda sevgili dönemlerimizde böyleydi. Saatlerce telefonda konuşuyorduk. Bizde mesajlaşma alışkanlığı yoktu. Saatlerce konuş konuş sıkılıyordum. Bana anlat diyordu ne anlatayım diyordum. Bizde kavga edemiyorduk. Özürle diler yalvarır beni affet diye benim suçlu olduğum zamanlarda bile. En sonunda bu kadar ilginin beni sıktığını söyledim. Böyle davranarak beni kendinden ittiğini soğuttuğunu söyledim. Artık öyle değil ama evlenince ben olmadan bir yere gidemezsin falan demeye başladı. Tedirgin ediyor bu lafları beni açıkçası. Hiç sevmediğim şeyler siyam ikizleri gibi sürekli birlikte.
canm emin ol herkesin isteyeceği bişy değildir bu kdarı bişeyi az yaparsın az söylersinki kıymeti olsun bence direk konuşmalısın:44:
Yapacak işi yok mu bunun saatlerce telefonda seninle muhabbet ediyor?
Sana odun diyene bak. Kendinin ne kadar anlayışsız ve dışarıdan ne kadar aptal görünebileceği konusunda bir fikri var mı acaba?
Böyle bencillere de hiç tahammülüm yok ya.
Kırılacak bir şey yok bu durum hakkında rahatsızlığını dile getirmende.
yaşlarınız küçük gibi geldi bana...
Bazıları da fazla ilgiden yakınıyorlar,ah bana da öyle olsa keşke..Benim yeni açtığım konuya bak istersen..
o 22 ben 21 yaşla alakası yok bence tamamen olgunlukla alakalı o hala 15-16 yaşlarında gibi
Çok iğrenç bir durum.Her şeyin aşırısı zarar.Benim de böyle bir sevgilim vardı en sonunda dayanamayıp terketmiştim,sonra beni tehdit etmeye,takip etmeye,rahatsız etmeye başlamıştı.
Dikkat et bence,böyle fazla hassas davranan,sevgi pıtırcığı tiplerden korkulur.
bende ayrılmayı düşünüyorum diyoki ben senden ayrılırsma delirirm ya seni öldürürüm ya kendimi yapmaz dimi ya ?
bende ayrılmayı düşünüyorum diyoki ben senden ayrılırsma delirirm ya seni öldürürüm ya kendimi yapmaz dimi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?