Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

Severek evlenmişsin, daha 10 aylık evlisin ama sürekli seni hor görmesinden şikayetçisin, sana el kaldırmasından korkuyorsun, yeltenmiş de zaten... Ailen bu haline daha da üzülür, bu korkunu, sinmişliğini ona öyle güzel yansıtmışsın ki ya ailenle ya şiddetle tehdit ediyor.
Peki böyle hayat geçer mi?
Ayrılmayı düşün derim evet dile kolay evet uzaktan davulun sesi hoş vs ama göz var izan var.
Çiçeği burnunda bir çiftken bunları yaşıyorsan sonrasını hayal edebiliyor musun?
Hele çocuk olunca, elin kolun daha da bağlanınca...
Ya tepkini koyup burda birçok arkadaşın verdiği tavsiye gibi tavrını gösterip sert çıkınca bir şeyler yoluna girecek ya da şiddet görüp iyice susacaksın sonra değeri mi bilsin diye daha da takıntılı bir halde çocuk yapacaksın ve hepsinin dozu daha da artacak.
Boşanmak aklının bir kenarında dursun, gördüğün bu tavra hele hele şiddete asla sessiz kalma.

Bir daha böyle bir şey için kavga çıkartırsa güzel bir sinir krizi geçir bağır çağır üste çık. Ben senin hizmetçin değilim karınım önce sen kocalık vazifelerini düzgün yerine getirebiliyor musun onu konuşalım de.. bir daha da bu kadar yüz verme yaptıklarını yarıya indir. Bu tipler istedikçe ister her zaman daha fazlasını..

Yapmamak tek çözüm.
O kim ki mutlu edecem diye her şeyi yapıyorsun.Beğenmemesi de cabası.
Yoksa sen de aman kocacığıma HİZMET BOYNUMUN BORCU diyenlerden misin??
Hastayım sizin gibi elinden her iş gelip de bir de erkek ırkının en hödüğünü kendine koca olarak seçenlere.

Çaresizim vurur diye korkuyorum yelteniyor çünkü. aileme taşınmasından korkuyorum sürtüşmelerin. ailemi üzmek istemiyorum.
ve bunun farkında tehtid ediyor sürekli babanı arayacağım yeter artık ne olacaksa olsun diye. aklınca kendi doğrularını söyleyip şikayet edecek.
ailem üzülmesin
Ya tehtidine rest çek.. aramazsan adam değilsin de.. ama bende arıcam alın şu nankör oğlunuzu diye.. o beni hizmetçi zannediyor ama ben onunla mutlu olmak için evlendim. Seni ezmesine vurmasına tehditlerine boyun eğme. Seni ezdikçe ezer hele bir de çocuğun olsa bu sefer çocuğa düzgün bakamıyorsun diye laf eder bu öküz..

Allah sabır versin size
Teşekkür etmesi gereken şeylere tam tersi davranmış
o zaman sen de bırak yapma
buluyosa giysin buluyosa yesin

O kocayi demir sopayla doverim ben...8 aylik evliyim, cok severek evlendik.ama bana boyle davransaydi solugu avukatta almistim.aileyi vs geç. Bu hayat senin.omur gecer mi bu cahil herifle?

En azından çocuk fikrinden uzak dur belli bi müddet.
Hani çocuk yaparsam düzelir belki kafasına asla girme öyle bi dünya yok çünkü.

begenmiyosan otur kendin yap de Allah Allah bu ne ya..ben böyle terbiyesizlik görmedim.ama kabahat sende bence çok yüz vermişsin sımartmışsın.

Allahım ne şükürsüz adamlar var ya..karım herseyime koşuyor 4 4lük yapıyor demiyor da birde beğenmiyor ..

Sorunlu insanlar.Bıraksan kendi başına çöplüğe çevirir evi.

Bırkıyorsun bundan sonda ütüsünü kendi yapıyor.

Ben bole konularda sucu kadinlarda buluyorum birazda ne demek uzulup aglamak beni uzuyosa oda uzulecek cunku biz bu evde ortak bi hayat suruyoruz ve ben ondan daha degrliyim her zaman once can sonra canan ki esime hep derim mutlu olmaliyim ki seni de mutlu edebileyim die o da hak verir ilk zamanlarda bi iki kere annem bole yapmazdi fln dedi ara anneni o yapsin dedim isleri hic aksatmam ama tesekkur edecek kiymet bilecek bu tarz kurallari olunca insanin karsidaki de saygi duyma ihtiyaci hissediyo herkes demis once sen saygi duy kendine hizmetci degil anne degil essin sen onu sectigin icin hayatinda vazgecersen gitmek zorunda kalir ayrica ailene soylemesinden korkacagina babam duyarsa beni burda durdurmaz ceker alir gelemez o vole seylere desen duymalarindan o korkardi sen degil

Bu ne ya kaç paramaaş veriyo piyasanın 5 katı mı da çekiyosun.

Yaptığıma ettiğime asla laf söyletmem. Medemek ayranın kıvamını beğenmemiş ben böyle yapıyorum diyceksin.

Ütüleme tişörtleri hatta hiç ütüsünü yapma bekarken kendi yapıyomuş şimdide kendi yapsın.

Yapma. Herşeyi kendini hırpalamayacak kadar yap.
Kendinizden taviz vermeyin böyle adamlar için.
Bir insan onun için yaptıklarınızı anca yapmadığınız zaman farkeder.
Valla böyle huysuz, nankör bi insanla evli olan herkese Allah sabır versin.
Tek meziyetleri söylenmek. :sopa:

Back
X