Fazla kıskanç mıyım nasıl baş edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esrabben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
35
5
1
31
Arkadaşlar 20 gün sonra evleneceğim nişanlımla balayına gideceğiz muğla fethiye düşünüyoruz amma velakin, beni bir kıskançlık sardı otel arayışı yaparken açık kızlar mayolu bikinili kızlar pencerelerin ortak havuza bakması vs vs. Kafamda kuruyorum aslında nişanlım bu zamana kadar beni aldatacak şüpheye düşürecek bir şey yapmadı ama bakar eder diye aklım çıkıyor şimdiden kafama taktım ne yapabilirim. Ben tesettürlü bir kadınım ne giyinebilirim balayına giderken yanimda ne götürebilirim.? Aslında muhafazakar bir yer istiyordum nişanlım cimri paradan dolayı istemedi.

Eş adayınız tesettürlü mü peki?

Hayirli olsun öncelikle, madem bu kadar kafaya takacaktiniz kesinlikle muhafazakar bir yere gitmeliydiniz bu bir.ikincisisi bunu nisanlinizla neden konusmadiniz? Neden cimri bu kadar? Balayi yani sonucta ömürde bir kez oluyor genellikle.Gitmeden plan degistirin ,ya da kafaniza takmayin bikinili kizlari.Su asamada yapicak seyler bunlar.Az kalmis zaten.

TV almayın kesinlikle..
Mazallah mayolu mankenler çıkarda eşinizin kafası karışır sonra..

Eşiniz ilk defa balayinda bikinili kiz gormeyecektir herhalde. Sizden once tatile gitmedi mi bu adam?
Gitmediyse bile internette neler izlemistir bakmiştir zaten.
Yaninizda dik dik millete bakacagini dusundugunuz biriyle evlenmekte ayri bir degisik.

Onun disinda ne giyilir bilmiyorum tesetturlu hanimlar haşema giyiyor.

Teşekkürler peki balayı için yanıma neler almaliyim

İnşallah sadece bikinili mayolularla karşılaşırsınız. Turistin bol olduğu bir otelse memintolar da tombiktoymuş diye delirebilirsiniz

Ne demek ne alakası var
Bakacağı olan adam açık kapalı gözüyle herkesi yiyor biliyoruz
Buda doğru bir görüş. Fakat açık güzel alımlı kadınlara ben bile bakabiliyorum. Bunu baz alarak söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…