Şimdi tesettür kavramını açalım biraz. Setr etmekten gelir bu kelime ve anlamı örtmek demektir. İnsanlar fıtri, sıhhi ve dini gerekçelerle örtünürler. Dini gerekçe ile örtününce kişinin dinle bağlantısının güçlü olduğu varsayılarak, eş adayında da buna dikkat ettiği düşünülür.nasıl yani eşim genelde şort üst çıplak yaz ayinda
Yaşınızı bilmiyorum ama sanırım epey gençsiniz.Or
Orada kızlar yoktu çünkü
TeşekkürlerBende kapalı güzel bayanlara bakıyorum açık güzel bayanlara da
Yine aynı kapıya çıktı işte
Bakası varsa herkese bakar zaten
Aslında öyle değil pencere önü balkonlar var ve akşam kahve eşliğinde balkona ciakriz diye düşündüm illaki yoksa tabiki yanımdan kalkıp pencereye balkona cikmazpencerelerin ortak havuza bakması mı ?
yanınızdan kalkıp havuza giren kadınlara bakacağını düşünecek kadar güvenmiyorsanız evlenmeseniz daha mantıklı olur.
Konu fake bencepencerelerin ortak havuza bakması mı ?
yanınızdan kalkıp havuza giren kadınlara bakacağını düşünecek kadar güvenmiyorsanız evlenmeseniz daha mantıklı olur.
Nasıl alternatif olabilirBen de bu muhafazakar olup da muhafazakar olmayan ortamlarda tatil yapmak isteyip te ortamdan rahatsız olanları anlamıyorum. Alternatif yok değil.
Yazlık kiralayın sakin yerlere gidin arabaylaNasıl alternatif olabilir
Aksine kızmadım teşekkür ederim biraz kendimi törpülemem lazım ama kıskançlık duygumu atamıyorum ne yapacağımYaşınızı bilmiyorum ama sanırım epey gençsiniz.
Bu gülünecek bir şey değil inanın
Kızabilirsiniz, ters cevap yazabilirsiniz ama doğru olan bu.
Eşlerimiz iş için başka kadınlarla görüşecek, kadın doktora gidecek, erkek erkeğe eğlenmeye gidecek, kadınlar her yerde.
Ve inanın herkesin kocası kendine güzel
Ben de bu muhafazakar olup da muhafazakar olmayan ortamlarda tatil yapmak isteyip te ortamdan rahatsız olanları anlamıyorum. Alternatif yok değil.
Nasıl yapabilirim ? Aslında iyi bir mesleğim var kilo ve güzellik olarak nişanlım arkadaşlarım cevremde ki insanlar beğenirGüzel ve alımlı kadınlar sadece sahillerde ve havuzlarda olmuyor. Her yerde var. Özgüven probleminizi çözmenizi öneririm
Bende anlamıyorum şu an tatildeyim haşemalılar biraz gerginler sanki çoğunluktan farklı hissediyorlar ve özgüvenleri düşüyor eşlerine sarıyorlar canlı bildiriyorum herkes rahat edecegi ortamı secmeliBen de bu muhafazakar olup da muhafazakar olmayan ortamlarda tatil yapmak isteyip te ortamdan rahatsız olanları anlamıyorum. Alternatif yok değil.
Bazı muhafazakar otellerin odası havuza bakar ve orayı sadece çiftler kullanır.Evet fazla kıskançsınız. Terapi alın bu duyguyla baş etmek istiyorsanız. Sizin mantıkla bakarsak adam sokağa da çıkmasın güzel kadınlar vardır illa ki. Muhafazakar otellerde ayrı ayrı havuza vs girilmiyor mu? Birlikte tatil yapamadıktan sonra balayının anlamı ne ki?
dediğim gibi düşünün, herkesin kocası kendine güzel.Aksine kızmadım teşekkür ederim biraz kendimi törpülemem lazım ama kıskançlık duygumu atamıyorum ne yapacağım
Bazı muhafazakar otellerin odası havuza bakar ve orayı sadece çiftler kullanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?