Fazla kıskanç mıyım nasıl baş edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asli
Aslında öyle değil pencere önü balkonlar var ve akşam kahve eşliğinde balkona ciakriz diye düşündüm illaki yoksa tabiki yanımdan kalkıp pencereye balkona cikmaz

peki insanlar sizin için odalarına mı çekilsinler :)
ne kadar sığ bir bakış açınız var. mesela ben öyle yerlerde akşam yemek sonrası sevgilimle içkimi alır ortak alana yayılırım. sizin bakış açınızda insanların balkonlarından beni gözetleyip rahatsız olacaklarını hiç düşünmemiştim.
emin olun o istemediğiniz bikinili kadınlar da "ay bi erkek bana bakıyor olabilir" diye düşünmüyordur. kısacası nasıl kimse size takmayacaksa siz de kimseyi takmayın.

Bilmiyordum teşekkür ederim

aynen bu sebeple mayo ve bikinisini de her deniz / havuz çıkışı değiştiriyor insanlar. hem kişisel hem de toplumsal sağlık için.

Tesekkurler

Ben de tesettürlü biriyim ve sakin yerlerde tatil yapmayı seciyorum veya özel havuzlu villalar vs. Tutup da bahsettiğiniz bir yerde rahat edemem. Hasema dediginiz şey suya girip çıktığınız anda vücudunuza yapışan bir poşete dönüşüyor, tesettür nerde burda? Ben olsam değiştiririm balayı tercihimi, çünkü gerçekten saçma.

Tesettür aile otelleri var hiç mi bulamadınız uyguna? Hatta balayı villaları havuzlu çokta şahane çokta uygun bence araştırın huzurunuz kaçmasın simdiden panik olmussunuz hiç iyi degil..

Swimup odaları olan oteller var. Her odanın önünde küçük bir havuz sadece o odaya ait. Otelin %10’u falan olur en fazla böyle odalar gerisi normal oda. Muhafazakar otellere özgü değil sadece.

Tesettür aile otelleri var hiç mi bulamadınız uyguna? Hatta balayı villaları havuzlu çokta şahane çokta uygun bence araştırın huzurunuz kaçmasın simdiden panik olmussunuz hiç iyi degil..
Merkeze uzak oliyor genelde ve aracımız yok

Sizde ciplak erkekler goreceksiniz birakin nisanlinizda sizi kiskansin durum esit ise sorun yok

haşema yaygın değilken bol elbise ile denize girip çıkınca meme ucuna kadar görünen kadınlar vardı mesela. olay zaten suya bulaştıktan sonrası.
gerçi dalgıç kumaş tiplerinde öyle yapışma olmaz. o tip kumaştan haşemalar vardır muhtemelen.

Reactions: The
Mayodan farkı ne tam olarak merak ettim. O tarz bir yerde hasema ile havuza girmem şahsen ama farkını merak ettim, ikisi de laylonsu ürünler

Swimup odaları olan oteller var. Her odanın önünde küçük bir havuz sadece o odaya ait. Otelin %10’u falan olur en fazla böyle odalar gerisi normal oda. Muhafazakar otellere özgü değil sadece.

onların rakamları da çok yüksektir muhtemelen.
tesettürlü olmasam da pandemi döneminde öyle bir yeri özellikle isterim mesela ama erçekten bütçe düşmanı

yani anlamadim siz tesetturlusunuz, birbirinizi boyle begenmissiniz birbirinize uygun oldugunuzu dusunmussunuz evleniyorsunuz. yahu sizin evleneceginiz insan balayinda esi yanindayken sirf iki tane meme gorecegim diye gozleri fildir fildir donecek kadar tiynetsiz mi?

bir insanla evlenmeye karar verirken nelere dikkat ediyorsunuz? sapik olma ihtimalini dusundugunuz biriyle niye evleniyorsunuz?

Açıkçası hasemanin her türlüsünü gördüm, tesettürü sağlayan bir türü olduğunu sanmıyorum, tesettür gibi bir derdi olan için elbette :) normalde dikkat edip, tatilde salivermek şahsen benim tercihim olmazdı.

Mayodan farkı ne tam olarak merak ettim. O tarz bir yerde hasema ile havuza girmem şahsen ama farkını merak ettim, ikisi de laylonsu ürünler
Yüzey alanı çok geniş. Kumaşı itibariyle daha geç kuruyor ve bakteri üretmeye müsait. Bikini ve mayo da bakteri üretiyor o yüzden ıslak bikiniyle durmayıp değiştiriyoruz genelde. Haşema öyle her dakika değiştirilebilecek bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…