Ahaha. Biz yemek olayını çok rahat çözüyoruz ya. Başbaşa ya da arkadaşlarla gidersek her akşam hatta bazen öğlen de mangal. Aileyle gidersek benim süpersonik bi görümceciğim var sağolsun hiç birimizi mutfağa sokmaz. Havuzda takılırken önüne atıştırmalık falan dayar. Resmen hd konsept sunuyor kadın tatilde
Ben muhafazakar kesimin karma sekilde deniz tatiline gitmesiniArkadaşlar 20 gün sonra evleneceğim nişanlımla balayına gideceğiz muğla fethiye düşünüyoruz amma velakin, beni bir kıskançlık sardı otel arayışı yaparken açık kızlar mayolu bikinili kızlar pencerelerin ortak havuza bakması vs vs. Kafamda kuruyorum aslında nişanlım bu zamana kadar beni aldatacak şüpheye düşürecek bir şey yapmadı ama bakar eder diye aklım çıkıyor şimdiden kafama taktım ne yapabilirim. Ben tesettürlü bir kadınım ne giyinebilirim balayına giderken yanimda ne götürebilirim.? Aslında muhafazakar bir yer istiyordum nişanlım cimri paradan dolayı istemedi.
benim süpersonik bi görümceciğim var sağolsun hiç birimizi mutfağa sokmaz. Havuzda takılırken önüne atıştırmalık falan dayar.
Bu konseptte bildiğiniz oteller varsa özelden veya buradan isim verebilir misiniz size zahmet? Tesettürlü değilim ama bu sene pandemi hijyen vs sebeplerden dolayı bu tarz bir yer istiyorum.Ben bu sene tatil için odada özel havuzu bulunan otellere bakiyorum acikcasi. Tesetturlu olsaydim hep oyle biyerde tatil yapardim galiba.
Hesameyla zaten guneslenilmez, dogru durust yuzulmez bile yani denemedim ama oyleymis gibi geliyor.
Hasemeyla yuzecegime deniz tatili yerine kultur gezisi yapardim. Yada dedigim gibi kimsenin kullanmadigi ve gormedigi özel havuzlu oda tutardim.
Yanlış anlama bakar eder yazdığın kısmı okuyunca atların kafasına geçirilen gözlükten taksa diye geçirdim içimden. Bunun önüne geçemezsin çoğu kadın veya erkek yanındayken başka birine çıplak yada giyinik baksa rahatsız olur.. DA bunu önceden böyle kafada kurupta balayıni kendine zehir etmez. O an bakar bı trip atarım sürekli oluyorsa uyaririm açık açık geçerim giderim.Arkadaşlar 20 gün sonra evleneceğim nişanlımla balayına gideceğiz muğla fethiye düşünüyoruz amma velakin, beni bir kıskançlık sardı otel arayışı yaparken açık kızlar mayolu bikinili kızlar pencerelerin ortak havuza bakması vs vs. Kafamda kuruyorum aslında nişanlım bu zamana kadar beni aldatacak şüpheye düşürecek bir şey yapmadı ama bakar eder diye aklım çıkıyor şimdiden kafama taktım ne yapabilirim. Ben tesettürlü bir kadınım ne giyinebilirim balayına giderken yanimda ne götürebilirim.? Aslında muhafazakar bir yer istiyordum nişanlım cimri paradan dolayı istemedi.
Vallahi ben çokta severek yüzüyorumBen bu sene tatil için odada özel havuzu bulunan otellere bakiyorum acikcasi. Tesetturlu olsaydim hep oyle biyerde tatil yapardim galiba.
Hesameyla zaten guneslenilmez, dogru durust yuzulmez bile yani denemedim ama oyleymis gibi geliyor.
Hasemeyla yuzecegime deniz tatili yerine kultur gezisi yapardim. Yada dedigim gibi kimsenin kullanmadigi ve gormedigi özel havuzlu oda tutardim.
Dışarda da çok insan var bakmak isteyene
Bakan adamlar tesettürlü veya açık diye de ayırt etmiyor
Bu kafayı hiç anlayamıyorum
Yerli turistler de bikini giyiniyorDaha sakin yerleri tercih edebilirsiniz. Yabancı turistlerin olmadığı yerleri.
Yabancı turistlerin tr ye seks yapmaya geldiğini zanneden bir kesim var ilginç gerçekten.Yerli turistler de bikini giyiniyorBelli bir kesime özel konsepti olan bir yer tercih etmedikleri sürece bikinililerle her yerde karşılaşacaklardır.
Yerli turistler de bikini giyiniyorBelli bir kesime özel konsepti olan bir yer tercih etmedikleri sürece bikinililerle her yerde karşılaşacaklardır.
Yerli turistlerde üstsüz güneşlenebilir hayırdır yani yasak mı varYerli turist bikini giyiyor en azindan, konu sahibi daha üstsüz güneslenen yabanci turist gercegiyle tanisacak
Yerli turistlerde üstsüz güneşlenebilir hayırdır yani yasak mı var
Tenha koy mu kaldı kiyada tatil beldelerinde normal bir daire kiralayıp araba ile tenha koy arayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?