Fazla kıskanç mıyım nasıl baş edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakarsa bakar yapacak bir şey yok valla bende bakıyorum "ayy kızın bikinisi ne güzel", "ay ne kadar yakışmış bende hayatta öyle durmaz öf pöf" bile yapıyorum.
Siz eşiniz kimseye bakmasın diye değil de kendiniz de tatilin keyfini çıkartabilmek adına arayışa girin. Villa tarzı biryer olsa sizde giyersiniz bikininizi rahatça havuz keyfi, hem sadece size bakar bu dert ettiğiniz şeyden de kurtulmuş olursunuz.

ay darısı başıma :)

Ben muhafazakar kesimin karma sekilde deniz tatiline gitmesini
Bu be perhiz bu he lahana tursusu buluyorum
Ama muh oteller de ayrı sacmalık o baska

İlk gördüğüne bakacak adamsa zaten evlenme

Bu konseptte bildiğiniz oteller varsa özelden veya buradan isim verebilir misiniz size zahmet? Tesettürlü değilim ama bu sene pandemi hijyen vs sebeplerden dolayı bu tarz bir yer istiyorum.

Ayrıca konu sahibi, bu kadar rahatsızsanız muhafazakar otellere gidin. Diğer arkadaşların da dediği Antalya gibi tatil bölgelerinde bırakın mayoyu bikiniyi, üstsüz güneşlenen turistler çıkabilir karşınıza.

Oradaki kadınları eşinizi kıskandığınız için kötü kötü bakıp bakışlarınızla rahatsız edecekseniz lütfen gitmeyin. Korkmayın kimse kocanızı ekmek arası yapıp yemez. Evleneceğiniz kişiyi sapık olarak düşünüyor ve evleniyorsanız da bu daha büyük bir problem bence.

Yanlış anlama bakar eder yazdığın kısmı okuyunca atların kafasına geçirilen gözlükten taksa diye geçirdim içimden. Bunun önüne geçemezsin çoğu kadın veya erkek yanındayken başka birine çıplak yada giyinik baksa rahatsız olur.. DA bunu önceden böyle kafada kurupta balayıni kendine zehir etmez. O an bakar bı trip atarım sürekli oluyorsa uyaririm açık açık geçerim giderim.

Vallahi ben çokta severek yüzüyorum vücuda yapışmayan kumaşı buna uygun dikilmiş kumaş oldu mu o kadar rahat ki.

Daha sakin yerleri tercih edebilirsiniz. Yabancı turistlerin olmadığı yerleri.

Yerli turistler de bikini giyiniyor Belli bir kesime özel konsepti olan bir yer tercih etmedikleri sürece bikinililerle her yerde karşılaşacaklardır.
Yabancı turistlerin tr ye seks yapmaya geldiğini zanneden bir kesim var ilginç gerçekten.

Yerli turistler de bikini giyiniyor Belli bir kesime özel konsepti olan bir yer tercih etmedikleri sürece bikinililerle her yerde karşılaşacaklardır.

Yerli turist bikini giyiyor en azindan, konu sahibi daha üstsüz güneslenen yabanci turist gercegiyle tanisacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…