Fazla kıskanç mıyım nasıl baş edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle olduğunu düşünmüyorum sadece kıskançlık yapıyorum. Nasıl baş edebilirim diyorum soruya cevap vermeden önce dikkatli okuyalım tesekkurlrt

fiyat sorunsa 1 hafta değil 3 gün kalıp ama rahat takılabilirler belki de. balayı olduğu için söylüyorum tabi bunu. sonuçta özel bir dönem.

Reactions: The
Anlıyorum teşekkür ederim

onların rakamları da çok yüksektir muhtemelen.
tesettürlü olmasam da pandemi döneminde öyle bir yeri özellikle isterim mesela ama erçekten bütçe düşmanı
Son dakika fırsatlarında uyguna bulunuyor bazen. Bir de otelin en alt katı olduğu için tercih edilmeyebiliyor. Çok büyük fark olmuyor genelde. Hatta bir keresinde bizim normal ana bina odamızı swimup’la değiştirmişlerdi oda bir türlü hazır olmayınca.

Öyle olduğunu düşünmüyorum sadece kıskançlık yapıyorum. Nasıl baş edebilirim diyorum soruya cevap vermeden önce dikkatli okuyalım tesekkurlrt
rica ederim. simdi uyarinizla bir daha okudum ama yorumum yine degismedi. evlenecegi kisiye guvenen insan boyle seyleri kafaya takmaz. adamda potansiyel gordunuz demek ki.

Muhafazakar oteller pahalidir bu dogru..Ama gercek bir muhafazakar zaten sizin gideceginiz otele de gitmez buyuk ihtimalle.Sizin olay dini degil şahsi onu bir ayirin
Ay evet içimden geçen bu kesinlikle

Swimup odaları olan oteller var. Her odanın önünde küçük bir havuz sadece o odaya ait. Otelin %10’u falan olur en fazla böyle odalar gerisi normal oda. Muhafazakar otellere özgü değil sadece.

Yok onu biliyorum, swim up odada kaldım ama otelin üst katındakiler gayet bizim havuzu görebiliyordu. Ondan kafamda oturtamadım, muhafazakar otellere özgü farklı bir durum sandım

İnsanlar rahat edemeyeceği otellere tatil diye kendine eziyet etmeye gitmemeli.
Tabi bu tesettür sadece kadına ait ve kıyafet olarak algılandığı için çoğu "muhafazakar" ailede erkekler herhangi bir rahatsızlık yaşamıyor. Kadınlar da kocam çıplak kadın görecek telaşına düşünüyor.

Ben de tesettürlüyüm kendimi rahat hissedeceğim yerlere giderim tatile, aksini yapan eşimi de tek başına gönderirim çok istiyorsa.

Fiyat muhafazakar otellerde çok geliyorsa bir hafta değil 3 gün kalınır gerekiyorsa. Yeter ki ortak düşüncede olunsun.

e kıskanmayın desek kıskanmayacak mısınız ? bu başa çıkılır bir şey değil. kıskanç insan kıskanır yani, yapacak birşey yok.
sadece şöyle düşünebilirsiniz, ben de 30,5 beden, poposu squatlı, göğsü 90 olup saçları beline inen kadın görsem dönüp bakarım. muhtemelen yanımızdaki adamların da gözü kayar. yapacak bir şey yok.
kendinize özgü olmadığını düşünüp serin kalmayı deneyebilirsiniz.
yada o tip kadınları görür görmez nişanlınızın şezlonguna atlayarak 1 m2 yere sığışmaya çalışabilirsiniz. böylece bekar olmadığını gösterirsiniz..
sdjfkldjgldkl

Eğer siz muhafazakarsanız eşinizde o doğrultuda biridir diye düşünüyorum siz kıskanıyorsunuz diye değil değer yargılarından dolayı bikinili insanlara bakmaması lazım zaten. ayrıca cimri olması daha büyük sorun bana göre ama yine de siz bilirsiniz tabi

rica ederim. simdi uyarinizla bir daha okudum ama yorumum yine degismedi. evlenecegi kisiye guvenen insan boyle seyleri kafaya takmaz. adamda potansiyel gordunuz demek ki.
Geçmişinde çapkın olduğunu biliyorum ama benimleyken hiç bir şeyini görmedim yakalamadim

Yok onu biliyorum, swim up odada kaldım ama otelin üst katındakiler gayet bizim havuzu görebiliyordu. Ondan kafamda oturtamadım, muhafazakar otellere özgü farklı bir durum sandım
Muhafazakar otellerinkini bilmiyorum hiç gitmedim. Evet havuzu herkes görüyor normal otellerde.

Gerçi bir kaldığımız otelin yanı muhafazakar oteldi, bizim otel odalarından o tarafın havuzu plajı gayet görünüyordu.

şu an pandemi etkisiyle en dandik yerler bile gecelik 600 tl falan

hiç swimup denemedim ama merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…