Öyle olduğunu düşünmüyorum sadece kıskançlık yapıyorum. Nasıl baş edebilirim diyorum soruya cevap vermeden önce dikkatli okuyalım tesekkurlrtyani anlamadim siz tesetturlusunuz, birbirinizi boyle begenmissiniz birbirinize uygun oldugunuzu dusunmussunuz evleniyorsunuz. yahu sizin evleneceginiz insan balayinda esi yanindayken sirf iki tane meme gorecegim diye gozleri fildir fildir donecek kadar tiynetsiz mi?
bir insanla evlenmeye karar verirken nelere dikkat ediyorsunuz? sapik olma ihtimalini dusundugunuz biriyle niye evleniyorsunuz?
Açıkçası hasemanin her türlüsünü gördüm, tesettürü sağlayan bir türü olduğunu sanmıyorum, tesettür gibi bir derdi olan için elbette :) normalde dikkat edip, tatilde salivermek şahsen benim tercihim olmazdı.
Anlıyorum teşekkür ederimYüzey alanı çok geniş. Kumaşı itibariyle daha geç kuruyor ve bakteri üretmeye müsait. Bikini ve mayo da bakteri üretiyor o yüzden ıslak bikiniyle durmayıp değiştiriyoruz genelde. Haşema öyle her dakika değiştirilebilecek bir şey değil.
Son dakika fırsatlarında uyguna bulunuyor bazen. Bir de otelin en alt katı olduğu için tercih edilmeyebiliyor. Çok büyük fark olmuyor genelde. Hatta bir keresinde bizim normal ana bina odamızı swimup’la değiştirmişlerdi oda bir türlü hazır olmayınca.onların rakamları da çok yüksektir muhtemelen.
tesettürlü olmasam da pandemi döneminde öyle bir yeri özellikle isterim mesela ama erçekten bütçe düşmanı
Kesinlikle. Huzurlu olmayı tercih ederimfiyat sorunsa 1 hafta değil 3 gün kalıp ama rahat takılabilirler belki de. balayı olduğu için söylüyorum tabi bunu. sonuçta özel bir dönem.
rica ederim. simdi uyarinizla bir daha okudum ama yorumum yine degismedi. evlenecegi kisiye guvenen insan boyle seyleri kafaya takmaz. adamda potansiyel gordunuz demek ki.Öyle olduğunu düşünmüyorum sadece kıskançlık yapıyorum. Nasıl baş edebilirim diyorum soruya cevap vermeden önce dikkatli okuyalım tesekkurlrt
Ay evet içimden geçen bu kesinlikleMuhafazakar oteller pahalidir bu dogru..Ama gercek bir muhafazakar zaten sizin gideceginiz otele de gitmez buyuk ihtimalle.Sizin olay dini degil şahsi onu bir ayirin
Swimup odaları olan oteller var. Her odanın önünde küçük bir havuz sadece o odaya ait. Otelin %10’u falan olur en fazla böyle odalar gerisi normal oda. Muhafazakar otellere özgü değil sadece.
Evet bende bunun aksini iddia etmedim zaten.Muhafazakar oteller pahalidir bu dogru..Ama gercek bir muhafazakar zaten sizin gideceginiz otele de gitmez buyuk ihtimalle.Sizin olay dini degil şahsi onu bir ayirin
Nerelerdi oralarrr söyle bende gidiyimm canmDaha önce sessiz sakin plajlara çok gittik.
Öyle olduğunu düşünmüyorum sadece kıskançlık yapıyorum. Nasıl baş edebilirim diyorum soruya cevap vermeden önce dikkatli okuyalım tesekkurlrt
Geçmişinde çapkın olduğunu biliyorum ama benimleyken hiç bir şeyini görmedim yakalamadimrica ederim. simdi uyarinizla bir daha okudum ama yorumum yine degismedi. evlenecegi kisiye guvenen insan boyle seyleri kafaya takmaz. adamda potansiyel gordunuz demek ki.
TekirdağNerelerdi oralarrr söyle bende gidiyimm canm
Muhafazakar otellerinkini bilmiyorum hiç gitmedim. Evet havuzu herkes görüyor normal otellerde.Yok onu biliyorum, swim up odada kaldım ama otelin üst katındakiler gayet bizim havuzu görebiliyordu. Ondan kafamda oturtamadım, muhafazakar otellere özgü farklı bir durum sandım
Son dakika fırsatlarında uyguna bulunuyor bazen. Bir de otelin en alt katı olduğu için tercih edilmeyebiliyor. Çok büyük fark olmuyor genelde. Hatta bir keresinde bizim normal ana bina odamızı swimup’la değiştirmişlerdi oda bir türlü hazır olmayınca.
Ayyy ne buyutuluyor gerçekten onlarda bizimkilere soyunuyor zaten . Ya heryerde var bakmak isteyen kişiye tadını cikartacagina bunlara takılıyorO zaman sadece kiskanclikla kalmaz..
Kan çıkar kan... :)
Bence şu sözün balayini başlamadan bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?