• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla mı abartıyorum?

lucida93

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
159
227
303
Öncelikle merhaba, düğünüme 2 ay kaldı kızlar, malum arada bir de ramazan var fakat alışverişin çoğu henüz duruyor, sorun bu değil, nişanlım uzak bir yerde çalışıyor, düğüne beş gün kala buraya gelecek ve işe düğünden sonra başlayacak, fakat oradaki işini bırakacağı için çok yoğun bir çalışma döneminde çünkü yerine çalışacak birini bulamamışlar henüz. Düğün hazırlıklarına gelemeyeceği gibi ben parayı vereyim siz yapın diyor, babam da ona hak veriyor, sen abartıyorsun diyor. Hatta işler yetişmez diye bayramdan sonra ben bir hafta izin alır sana yardım ederim bile dedi ama ben kendini bu kadar hırpalamasına üzülüyorum, karşı tarafında biraz çabalaması gerektiğini düşünüyorum, gerçi ona da hak vermiyor değilim, bunu sorun edip düğünü mü ertelesek acaba bile dedim ama babam çok kızdı, saçma sapan şeyleri sorun ediyorsun diye. Sizce ben mi abartıyorum?

düğün öncesi gerginliğe hiç gerek yok nikah masasına oturacak kadar sevip güvenmişsiniz birbirinize bu tatlı teşlaşlı günlerin keyfini çıkarmaya çalış ve onunla uyanacağın ilk sabahı hayal et :) bende senin gibi huzursuzlanırdım biz kadınlar böyleyiz işte :) sen bunu pas geç mutluluğa odaklan:KK200:

düğün öncesi gerginliğe hiç gerek yok nikah masasına oturacak kadar sevip güvenmişsiniz birbirinize bu tatlı teşlaşlı günlerin keyfini çıkarmaya çalış ve onunla uyanacağın ilk sabahı hayal et :) bende senin gibi huzursuzlanırdım biz kadınlar böyleyiz işte :) sen bunu pas geç mutluluğa odaklan:KK200:

Teşekkür ederim, bu sıralar fazla alınganım her halde, kendime engel olamıyorum.

Gezmiyor ailesinin önemsiz işleri peşinde koşmuyor sadece çalışıyor

Çok yazdım buralara pazar düğünüm vardı Cumartesi çalıştım

Toplantım uzadı gelinliği almaya eşim gitti

Hatta pazar düğünüm vardı Pazartesi toplantıya gel dediklerinde durun dedim :)

Sıkmayın nişanlınızı gidin alın en azından annem gelsin vs dememiş al sen demiş

Gelse daha iyi olurmus ama gecerli bir sebebi var :) Bencede hic sıkmayin caninizi biraz abartmissiniz stresten olsa gerek.Hem kendi kafaniza gore secersiniz vaktinizde bol :))

mutlu olmak çaba sarfet mutsuz olmak için deil...
ailen bile iyi karşılıyor bu durumu..evlenince bol bol vaktiniz olacak..

Öncelikle merhaba, düğünüme 2 ay kaldı kızlar, malum arada bir de ramazan var fakat alışverişin çoğu henüz duruyor, sorun bu değil, nişanlım uzak bir yerde çalışıyor, düğüne beş gün kala buraya gelecek ve işe düğünden sonra başlayacak, fakat oradaki işini bırakacağı için çok yoğun bir çalışma döneminde çünkü yerine çalışacak birini bulamamışlar henüz. Düğün hazırlıklarına gelemeyeceği gibi ben parayı vereyim siz yapın diyor, babam da ona hak veriyor, sen abartıyorsun diyor. Hatta işler yetişmez diye bayramdan sonra ben bir hafta izin alır sana yardım ederim bile dedi ama ben kendini bu kadar hırpalamasına üzülüyorum, karşı tarafında biraz çabalaması gerektiğini düşünüyorum, gerçi ona da hak vermiyor değilim, bunu sorun edip düğünü mü ertelesek acaba bile dedim ama babam çok kızdı, saçma sapan şeyleri sorun ediyorsun diye. Sizce ben mi abartıyorum?
benim eşimde uzaktaydı gelinlik ve mobilya harici hiç bir alışverişe birlikte çıkmadık. bindallımı bile kendim aldım. beyaz eşyalarımı görmedim net uzerinden eşim ürün kodunu yolladı baktım. şuan dönüp bakıyorum hiç bir şeyim eksik değil hatta tam olanda huzurum. bunları dert etme kendine herşey olur gider önemli olan huzurun

Teşekkür ederim herkese, kendi başına sıkıntılı bir dönem, bir de bunlar eklenince biraz hassaslaştım ama yorumlarınız çok iyi geldi. :)

Gezmiyor ailesinin önemsiz işleri peşinde koşmuyor sadece çalışıyor

Çok yazdım buralara pazar düğünüm vardı Cumartesi çalıştım

Toplantım uzadı gelinliği almaya eşim gitti

Hatta pazar düğünüm vardı Pazartesi toplantıya gel dediklerinde durun dedim :)

Sıkmayın nişanlınızı gidin alın en azından annem gelsin vs dememiş al sen demiş

Kına gecesi yapmadinizmi cumartesi merak ettim

Kına gecesi yapmadinizmi cumartesi merak ettim

Yapmadım

Ailem başka şehirde idi zaten; ben çalıştığım şehirde evlendim.

İşten çıktım; annemler geldiler onları karşıladım; bana getirdiği eşyaları evime bıraktık; onları da diğer misafirlerin kaldıkları otele bıraktık.

Gece yattık; sabah kalktık; Pazar günü Cumartesi çalıştığım kişiler ile düğün yapıp Pazartesi akşamı da tatile gittik.

Bu arada tatilde de patronumla ömrümde konuşmadığım kadar sık telefonda konuştum; günde en az iki kere aradılar; hatta eşime iş bile teklif ettiler biz balayında iken...

herşey de vardır bir hayır eğer sen bu durumu zora sokarsan nişanlın bocalayabilir neden evlilikte el ele verilmeli o tamamlayamıyorsa sen tamamlamalısın eğer ki problem etmezsen sana daha çok sarılır ve elinden geldiği kadarıyla yardımcı olur. sorun etme destek ol canım

Geçerli bir sebebi var canım sakın kendini boş yere sıkma, üzme...
Hep mutlu olursunuz inşallah bunlar tatlı, küçük şeyler :)

Babana katılıyorum, bence de abartıyorsun.

İçini rahatlatır mı bilmem ama ortada hiçbir şeyimiz olmadan 40 gün içerisinde nişanlandım ve evlendim. Nikahımıza 15 gün kala daha nerede oturacağımız bile belli değildi, o nedenle eşyalarımız bile yoktu. 13 gün önce evi bulduk, hangimiz müsaitse gidip eşya bakıp birbirimize whatsapptan attık, beğendiğimizin siparişi verdik/aldık. Bazen ben tek gittim alışverişe, bazen de eşim. Artık teknoloji o kadar ilerledi ki yanyana olmanıza bile gerek yok. Kaldı ki erkekler o kadar ilgili değillerdir evlilik hazırlıklarıyla, eşyalarla.

Sen al nişanlından parayı neye ihtiyacınız varsa git gönlünce al. Fikrini almak istiyorsan illa ki bizim taktiği uygula. Eksiğiniz kalırsa da yavaş yavaş alırsınız zaten evlendikten sonra da ;)

Çok büyütme. Seviyorsan gerisi hikaye ;)

İyi yine 5 gün önce geliyormuş benim eşim 1 gün önce gelmişti :) problem edilecek birşey yok bence

Düğüne 2 ay kala göümcem kansere yakalandı kv ve diğer görümcem onun yanına gitti eşim de arada gidip geldi. Düğünü ertlemek istedim olmaz dediler, iyileşir dediler. Ben alışverişe annem kardeşim ve eşimle çıktım o da nasıl oldu dersen biz çıkıyoduk bakıyoduk eşimi arıyordum hemen iki dk gelip bakıyordu tamamsa alırıyorduk. O da çok yoğundu.Hala perdelerime baktıkça sinir olurum aceleden nasıl bir perde aldıysam her yıkamada ütü istiyor.:) Herşey yetişti şükür ama bende çalıştığım için annemle kızkardeşime kaldı tüm yük sağolsunlar onlar olmasa zor olurdu herşey. Yardım edeniniz varsa hiç sorun etmeyin gönlünüze göre yapın alışverişnizi o tatlı telaş bir daha yaşanmıyor buna inanın.

Çok teşekkürler ya :) cidden bütün sıkıntımı aldınız. Herhalde insan bu gibi durumlarda fazla alıngan oluyor yada ben öyle oldum bilmiyorum ama yazdıklarınız içimi ferahlattı.

Çok teşekkürler ya :) cidden bütün sıkıntımı aldınız. Herhalde insan bu gibi durumlarda fazla alıngan oluyor yada ben öyle oldum bilmiyorum ama yazdıklarınız içimi ferahlattı.

alıngan olmaz mı hiç? Hem de nasıl. Hassas, alıngan,duygusal,yorgun ... Ama düğün günü herşey unutuluyo[/QUOTE]

Back
X