- Konu Sahibi lilith2013
-
Ben unuttuğuna inanmıyorum, sonuçta ışık değil şırıl şırıl sesi gelen bir musluk var. Elleri pisken değdiği yere değmesin diye kapatmadan giden çok kişi var hiçbirinin e aklına gelmez musluk başını sabunla yikamak, madem çok titiz yanında da dezenfekte Jeli alacak gezecek. Hem piyango hemde tuvalet işi yapan bir ablamiz vardı ) Allah rahmet etsin ) nelerini anlatırdı zor zanaat bu tarz temizlik işleri. Hadi velev ki kadın kizdi, abla kusura bakma unutmusum dese en azından kendisi su an vicdan bozukluğu icinde kalmamış olurdu(Varsa)Suyu kapatmak nasıl unutulabilir?
Arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemiş zaten. Yazık..
Ben unuttuğuna inanmıyorum, sonuçta ışık değil şırıl şırıl sesi gelen bir musluk var. Elleri pisken değdiği yere değmesin diye kapatmadan giden çok kişi var hiçbirinin e aklına gelmez musluk başını sabunla yikamak, madem çok titiz yanında da dezenfekte Jeli alacak gezecek. Hem piyango hemde tuvalet işi yapan bir ablamiz vardı ) Allah rahmet etsin ) nelerini anlatırdı zor zanaat bu tarz temizlik işleri. Hadi velev ki kadın kizdi, abla kusura bakma unutmusum dese en azından kendisi su an vicdan bozukluğu icinde kalmamış olurdu(Varsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?