fazla mı ileri gittim?

Sen ne biçim bi insanmışsın !!!!
Bi eniştene sariyosun keşke ablamla boşansalar diyosun bi de bu yani Allah im senin gibileri uzak tutsun inşaallah benden ....
Benim en nefret ettiğim şeydir insanları kücümsemek ...
Kadın ne şartlarda çalışıyor orda bileğinin hakkıyla ... kim bilir neden çalışıyor öyle ortamda ama ne anlarsın sen ve senin gibiler !

Profilinde göz gezdirdim sanırım zaten psikolojik rahatsızlığınız var bu ayıpbişey değil kesinlikle ama kesinlikle tedavi olun hem de hiç vakitkaybetmeden ilaçlarinizi düzgüncekullanın ki ne etrafınıza ne ablanıza zararıniz olmasın daha fazla ablana yazık....

Çeşmeyi kapamayı unutuyorsun yani ihtiyacını giderdiğin temizlendiğin yer,sorana da senin işin ne görevin ne diyorsun? Onur kırıcı... Soruş şekli böyle yapmana sebep olduysa diyeceğim o ki,kalite ve asaleti karşıdakinin üslubu belirleyemez...

Oyyy kadın üzülmüstir

Ama pismansan özür dileme ihtimalin varsa dile.
Yoksa tovbe et iyiligi icin dua et
Ve bidaha asla boyle bisey yapma

Ablanida rahat birak bence

geçende tuvalette gördüğüm kız geldi aklıma on tane peçeteye elini silip lavabonun orada bıraktı onları az kalsın kusacaktım üstüne ıyk

Bence tedavi olmalısın. İki muhteşem oğlum en iyi okullarda burslu okurken daha iyilerine layıklar diye çaycılık, temizlikçilik, aşcılık yapışım geldi aklıma ki eğitimli biriyim mecburen başka iş bulamadım. İyi ki Allah'ıma hamdolsun böyle bir arızaya denk gelmedim. Şükür sadakası veriyim en kısa zamanda.

Fazla ilerimi gitmek yazık size yazık... Size hangi sen tonuyla konusursa konussun siz o kadına gene aynı kelımelerı edecektınız. Bu arada o kucumsedıgınız hor gordugunuz meslegı yapan bır annem var emln olunkı anneme yapılmıs gıbı sınırlendım. Sıze soylenecek cok laf varda konusmayacagım!

Tum actıgın konuların baslıgına bı bakıyım dedım şu enısten-ablanla ılgılı konudan sonra ..Ve anladım kı kompleks sende tavan yapmıs.. Tedavıye ıhtıyacın oldugunu dusundum.

şu an o kadına inanılmaz üzüldüm, sizinki resmen "o kadın benimle nasıl bu ses tonuyla konuşabilir!1!" olmuş, çok ayıp etmişsiniz çok.

offf ne diye dramatikleştirirsiniz.ben de çocukken annemle gündeliğe gittim.ne o kadın ne de siz iltimas geçilecek konumda değilsiniz ki.kadın tuvalet temizliyor diye acımışsınız.içten içe aşağılayanlar acıyanlar bence.merhamete layık olacak ne var.hepimizin iş yerinde burnu b.ktan kurtulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…