fazla mı ileri gittim?

İnsanın yaptığı hatayı bile fark etmesi güzel bir davranış imkanım varsa git o kadından özür dile

lütfen ufak bir hediye ile özür dile lütfen..
hatadır yapılır incinmiştir şimdi o kadın..
biz kimiz ya gerçekten biz böyle mi doğduk , kibirle doğmadık ki ...

helallik iste insanları kırmak kolaydır ama aslında onarmak da elimizde kim bilir hatanı anlayıp gitsen nasıl mutlu olacaktır..
kimse kimseden üstün değildir , hatta bizler evimizde otururken veya rahat rahat oturduğumuz işimizde para kazanırken alınteri ile insanların arkalarını temizleyerek eve ekmek götürüyorlar
hizmet sektöründe ki insanlarla çalışırken birşey istersen binbir rica ile istiyorum cünkü saygım o kadar büyük ki..

insallah telafi edersin, belli ki sende üzülmüşsün vicdanın rahat değil en kısa zamanda imkanın varsa yarın bir hediye götür

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
O insan emekci cok ukala davranmissin ayip etmissin unutmusum pardon demek bu kadar zor olmasa gerek.

Hadsizce buldum uslubunuzu.. Su yorumunuza bakarak o hanımefendinin sizden cok daha ustun oldugunu ve saygınlıgı sizden cok daha fazla hak ettiginden suphem yok.

Hickimse alın terıyle calısan ve para kazanan bir insana bu sekilde cıkısamaz. Bir garsona dahi ses yukseltemezsiniz. Buyuk saygısızlıktır bu.

"Bana DERHAL acıklama YAP seni ondan ustun tutan sey nedir ??"

Tırnak icinde yoneltilen soruya dikkat edilsin? Uslubum ve emrivaki tavrım nasıl hosunuza gitti mi ?? Ne hissettiniz su an ?? Savunmaya mı gececeksiniz hangi hakla ??

Yeterince acımasız yorumlar yapılmıştır. Haklı olarak.

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
Off berbat bir iletişim

Hatta ayıp etmişsiniz.. bi de musluk kapatmak nasıl unutulur onu şey edemedim :110:

Tuvaletin musluğunu kapatmayı Nasıl unuttun ya? Bildiğin ellemeye tiksinmişsin, senin kapatmak için bile dokunmaya iğrendiğin o tuvaletleri o kadıncağız günde kaç kere temizliyor! Çok çok ayıp etmişsin, git kadından özür dile tabiki... Gün olur devran döner diye bir söz var duymuşsunuzdur!

Kadıncağız bu işi bulmuş bu işi yapıyor.Bu işi yapıyor olması ona değer kaybettirmez ama bir insanı tuvaletçi olduğu için aşağılıyorsanız işte bu size değer kaybettirir... Gerçekten ayıp etmişsiniz.

çok üzüldüm o kadın için .. Demekki mazlum bir kadın ki şu laflarını sana yedirmemiş. Cazgır biri olsaydı o tiksindiğin tuvalete burnunu sürtmüştü senin ..Ayrıca nasıl açık unutuluyor musluk hayret doğrusu ben damlayan musluğa bile israf gözü ile bakıp kapatıyorum. Soruna gelince ileri gitmemişsin hadsizliğin dik alasını yapmışssın. Mazlumun ahının çıkmasını bekle şimdi!!

Söyledikleriniz kalbime oturdu, içim sıkıldı. Nelerle uğraşıyo belki de sizin musluğu açık bırakmanız son damlaydı onun için.. O laflar ağzınızdan nasıl çıktı bilmiyorum ama bu kadar kolay olmamalı. Bir de, musluğu açık unuttuğunuza inanmıyorum, sifon çekmek bile unutulur ama musluk unutulmaz.

Midem bulandı tavırlarınızdan.. Bi de öğretmenmişsiniz , meslekdaşız.. Resmen sizin adınıza ben utandım.. Burdan bakınca haddini bilmez ve küstah davranmış görünüyorsunuz..lütfen o kadıncağıZı bulun ve özür dileyin.. Bunu o kadın için değil de kendiniz için yapmalısınız..

Son düzenleme:
muslugu neden kapamadiniz? onun gorevi oldugunu nereden cikardiniz? kullandiginiz suyu kapamak SİZİN gireviniz. ben de umumi tuvaletlere girdigimde ayar oluyirum sakir sakir akan musluklari gorunce.toplum bilinciniz,gelecek nesillere sayginiz yok,insanlara da sayginiz yokmus

Back
X