- Konu Sahibi lilith2013
saygısızlık yapmıssınız. hediye alıp özür dileyerek gönlünü alabilirsiniz. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tl lik tuvalet parası icin adam öldürülen bir ülkede yasıyoruz.molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
geçen avm de ben de yaşadım benzer şey.
ayakkabı almıştım. değiştim hemen lavoba da . sonra boş kutuyu wc nin dışındaki çöp kutusuna atıyordum biri de hanfendi atma oraya! diye bi bağırdı şok oldum. ne bağırıyorsun dedim. o da bağırmıyorum orası küçük dışarıya at dedi. iyice dellendim. dedim ki o da çöp bu da çöp. büyükse sen alır atarsın diğerine. acayip asabımı bozdu. herkes haddini ve işini bilecek. misal benim amirim masama benim işim olmayan evrak bırakıp gitse ben ardından mal gibi bağıramam. gidip kibarca söylerim.
biraz abartmışsınız hizmetçi falan demeseymişsiniz ama onun haricinde ben de olsam sessiz kalmazdım
Sizin yaptiginizida pek dogru bulmadim.
geçen avm de ben de yaşadım benzer şey.
ayakkabı almıştım. değiştim hemen lavoba da . sonra boş kutuyu wc nin dışındaki çöp kutusuna atıyordum biri de hanfendi atma oraya! diye bi bağırdı şok oldum. ne bağırıyorsun dedim. o da bağırmıyorum orası küçük dışarıya at dedi. iyice dellendim. dedim ki o da çöp bu da çöp. büyükse sen alır atarsın diğerine. acayip asabımı bozdu. herkes haddini ve işini bilecek. misal benim amirim masama benim işim olmayan evrak bırakıp gitse ben ardından mal gibi bağıramam. gidip kibarca söylerim.
biraz abartmışsınız hizmetçi falan demeseymişsiniz ama onun haricinde ben de olsam sessiz kalmazdım
O sizin amiriniz,maaşınızı ödeyen insan.hiyerarşik olarak üste.
Temizlik görevlisinden kendinizi üstün görüyorsunuz bu durumda,niye??
Hm, adabi hala tersse, ozmn hak verebilrim.o an sinirimi bozdu benim. herşeyin bir adabı var. neden bağırıyorsun dediğim de üste çıkmasaydı kusura bakma bi an da öyle oldu dese ben hallederdim işimi. iş yerimde bile hizmetliden beklemem kendim hallederim çöp işimi, çaycıdan çay beklemem alırım çayımı. hoş yine aldım kendim attım çöpümü de. yine de kadına gıcığım yani.
haksızsın hatta ağır şeyler söylerdim de neysemolada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
herkes nasıl anlayışlı,nasıl geniş gönüllü nasıl sevgi dolu.dışarıda sizin gibilerle nedense hiç karşılaşmıyor olmak benim şanssızlığım demek ki.etrafımdaki kaba ,saygısız,açık arayan güruh nerden acaba?bir anlık kafa karışıklığıyla üzülmüşüm ki sonra bana terbiyesiz deyişini hatırlayıp kendime geldim.