fazla mı ilgi bekliyorum ?

Aln cns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
1.231
1.791
133
Eşimle ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla,
bugub sevgili babanemi yoğun bakıma alındığı haberini verdi ailem.
. beni babanem büyüttü ve babaneme çok bağlıyımdır eşimde bunu bilir.
Gitmek istedim fakat doktoru gelseniz de gör Göremezsiniz eğer ağır olursa durumu haber edeceğiz dedi ona göre gideceğim
fakat şuan eşim ben sabahtan beri ağladığım halde okadar tepkisiz ki uçak bileti alayım git diyor ama bişeye ihtiyacın var mı sarılayım derdini dinleyeyim YOk sadece babamı aramış okadar 8-9 aydın bebek deniyoruz olmuyor bu süreçte süreçte ağladığım için onu bıktırmış olabilirim bunu biliyorum muhtemelen benden ve dertlerimden sıkılmış olmalı ki “bu eşyanın yeri burası değil” diye bile kavga çıkarıyor şuan ben bunu bile düşünemeyecek durumdayken ablasına yarın araba alacak sürekli onunla ilgili telefon görüşmesi yapıyor... ben çok fazla mı ilgi bekliyorum lütfen objektif yorumlayın bütün gün ağlamaktan başım çatladı artık
bu arada lütfen sevgili babanem için dualarınız eksik etmeyin....

Son düzenleme:
Babanızı aramış,bilet alayım git demiş.
Tamamen duyarsız kalmamış yani.
Erkekler bizim kadar ince fikirli olmuyor.
Sizin babaannenize olan hislerinizi anlamasını ve sizin kadar üzülmesini beklemeyin.
Elbette sizinle oturup, biraz dertleşmesi beklenirdi ama muhtemelen daha önce bebek meselesi yüzünden sürekli ağlamanızdan bıkmış.
Abarttıysanız,alışıp tepkisizleşmiş olabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum sanırım ben artık fazla ilgi beklemeye başladım.

Ablanın alınacak arabası önceden ayarlanmış bir süredir bakılan bir şey olabilir.. Onu dert etmeyin.. Geçmiş olsun moraliniz zaten bozuk ondan böyle oluyorsunuzdur..

öncelikle Allah şifa versin.bende de çoğu kişide olduğu gibi şöyle bir şey var açıkçası hani siz babaannenizin ne kadar özel olduğundan sizde emeği olduğundan bahsetmişsiniz ya sizin gibi böyle bahseden arkadaşlarıma da evet üzülüyorum ancak o kişi anne/baba olmayınca "ahh canımm dayan" moduna ne yazıkki geçemiyorum.e doktor da demiş gelseniz de göremezsiniz diye e eşiniz napsın peki adam göndereyim git demiş başka elinden ne gelir.o da günlük anlık meseleleri hallediyor.size karşı inadından vs değil anneniz babanız dahi ölse hayat devem ediyor çünkü.dediğiniz gibi 8 aydır depresif davranışlarınız varsa ekstra bir şeyiniz olmadığını da düşünmüş olabilir.

Sabahtan beri agladigini gorup sadece bilet alim git mi dedi? Allah razı olsun ya herhangi biri de onu der hatta fazlasını

Ben sizi haklı buldum ilgi göstermesi gerekiyor. Eşi sarılıp teselli etsin, destek olsun ister insan böyle bir haber aldıktan sonra. Bilmiyorum belki bu işleri beceremediği için uçak bileti gibi konularda yardımcı olmaya çalışıyordur.

Yorumunuz için teşekkür ederim ... çöl hak veriyorum size çok haklısınız galiba duygusal hallerimden böyleyim ve evet malesef kimse kimsenin ne hissettiğini bilemiyor içim o kadar acıyor ki gözümün önünden gitmiyor babanem .. sanırım eşime fazla yüklemiyorum onun için de benim için de hayat devam ediyor

Allah sıralı ölüm versin diye boş yere denilmiyor işte.

Bunu söylerken “babaanne ölmek için ne bekliyor” demiyorum asla,

Ama, Ne yapsın adam? Ağlamak için omzunu gözüne mi soksun? Sen sarıl ona.

Erkeklerden balık harici duygusallık beklemem

Çok geçmiş olsun.. bence haklısınız ama duygu denen şey insandan insana geçmiyor.. bazen an geliyor eşimi çok seviyorum sarılasım geliyor .. fırsatını bulup sarılıyorum Adam telefonu bırakmak şöyle dursun tepki dahi vermiyor. Ne yapabilirsin ki.......o kadar mutluluk bir anda üzüntüye dönüşüyor.. acaba beni sevmiyor mu? Umrumda değil miyim artık... sonra sinir olma uzaklaşma başlıyor... adam yine tın .. sonra bi gün geliyor öpüyor kokluyor hadi gidelim diyor. Sanırım evlilik saçmalığı böyle bi şey :)) değişmiyorlar .

Ayrıca sürekli sürekli ağlamak üzgün olmak bi zaman sonra erkeği bıktırıyor, ilgisiz kalıyorlar.

Çok ağlamak erkekleri bezdiriyor çoğu zaman. Artık tepki vermiyorlar.
Bir de aileden birini kaybetmeyen insanlar böyle durumları anlayamayabiliyorlar bazen.

Bu arada görmek istiyorsanız dinlemeyin doktoru gidin. Babamı hastaneye yatırdıklarında ümit yok ama acele etmeyin durumu stabil dediler akşam. Ertesi sabaha bilet almama rağmen yetişemedim. Niye dinledin diye kendimi yiyorum aylardır.

Kıyamam çok üzüldüm çok kendinizi suçlamayın lütfen elimizden ne gelir ki

Haklısını malesef evlilik dedikleri şey bu olda gerek

Kıyamam çok üzüldüm çok kendinizi suçlamayın lütfen elimizden ne gelir ki

Gidebilirdim diyorum işte. Haberi aldığım anda çıkabilirdim yola ama insan ölümü konduramıyor işte babasına.
Ay neyse konu ben değilim, Algılayamamıştır muhtemelen eşiniz. Gidin siz sarılın ona eğer sarılmaya ihtiyacınız varsa.

Kıymamam çok üzüldüm.... lütfen bunu yapma kendine ve sadece babana dua et ALlah mekanını cennet etsin ... baban seni sen onun evladısın ve babalar kızlarına bu yüzden kızmazlar baban hayatta olsaydı üzülmeni istemezdi..

Erkekler bizle aynı olguyu duyguyu besleyemiyor istekleri algılamıyorlarda maalesef. Onun için bilet konusunu önermek bile ilgilenmek.
Sizinle ayni durumda olmayan biride suan babaneniz için ne hissettiğinizi anlayamaz. Dedemi kaybettiğimiz de en çok ablama sarılıp ağlamıştim cunku ikimizde hayatımızda aynı yere sahip adamı kaybetmiştik.

Suan gitme durumunuz varsa göremeyecek olsanız bile gidin derim. Sonra keşke dememek icin. İnşallah tez vakitte sagligina kavusur babaneniz

Ah çok teşekkür ederim.. umarım tez zamanda iyileşir ne güzel geldi yorumlar az sa olsa dindirdim kendimi... gideyim gideyim aam 3-4 güne yoğun bakımdan sonra ameliyata alacaklar acaba o zaman mı gitsem diyorum malesef izin de alamadım rapor alıp giderim diye düşünüyorum

Yoğun bakima tedbir amaçlı da yatırıyorlar kimi hastada öyle bir durum ise ameliyatı bekle o gün gidersin hem icin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…