fazla mı ilgi bekliyorum ?

Allah babannenize şifa versin insallah tez zamanda yoğun bakımdan çıkar

Allah şifa versin öncelikle. Çok fazla agladiysaniz bir yerden sonra duyarsizlasmis olabilir. Yanlış anlamayın ama bende de bir yerden sonra oyle oluyor çok sık ağlayan bir arkadaşım varsa bir yerden sonra ben de tepkisizlesiyorum ama bu demek değil ki eşiniz haklı. Sonuçta uzgunsunuz ve teselli arıyorsunuz en azından size sarılıp omzunda aglamanizi sağlayabilirdi ne bileyim. Biraz öküzlük var belli ki. Ama büyütülecek bir mesele değil. İnsan bazen böyle durumlarda ne tepki verecegini de şaşırıyor. Her zaman en iyisi karşındakinden beklentini net bir şekilde ifade etmek. Sorunlar ancak böyle halloluyor.

Yoğun bakima tedbir amaçlı da yatırıyorlar kimi hastada öyle bir durum ise ameliyatı bekle o gün gidersin hem icin rahat eder.
Kalp yetmezliği gelişti ani olarak ödem atmasını bekliyorlar ameliyat için o yüzden tutuluyor şuan beklemedeyim Allah korusun kötü bişey olsa uçakla

Kalp yetmezliği gelişti ani olarak ödem atmasını bekliyorlar ameliyat için o yüzden tutuluyor şuan beklemedeyim Allah korusun kötü bişey olsa uçakla

Allah'ın izni ile sağlığına kavuşur insAllah. Gönlünuzu ferah tutun

Herkesin her konuya bakış açısı farklı sen destek bekliyosun tamam haklısın ama eşinin de elinden gelen bu yapmacık davranmasından iyidir

Bu arada Allah çektirmesin tez zamanda şifa versin yada huzura erdirsin
Yaşlılar ve hastalar için doğru dua etmek lazım yanlış anlama ölsün demiyorum dedemin biri çok çekti hastanelerde o hep öyle dua etti ondan öyle ederim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…