- 29 Ocak 2016
- 30
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi alloravabe
-
Ne bileyim ben anormal davraniyormusum gibi konuşuyor o yüzden sizlerin düşüncesini merak ettimTakınti mii ?
Kendini mi sucluyosun.bence kusura bakma ama seni saf yerine koyuyo
Sen çok kıskanç değilsin, herif çok ""şey!""Kızlar...erkek arkadaşımla ilgili en ufak bişey bile görsem deli oluyorum hemen misal veriyorum eski sevgilisi fotoğrafını beğendi bende dayanamadım dedim seninde hoşuna gidiyor bu durum bence dedim ne alakası varmış bitmiş gitmiş olaymış...e neden hala ekli diyorum umursamadığındanmış benim için geçmişini degistiremezmis, diyorum yani her seferinde görüp benim sinirimi bozulması senin için önemsiz mi (ve kızz daha önce doğum günü mesajı atmıştı ona) alakası yok beni böyle kabul et dedi. Bu kızla da 4 yıllık bu ilişkisi vardı suan benimle 1 yıldır bana sanki o daha onemliymis hissi veriyorve şuanda da mesaj yazdım saatler önce gördü onu ama cevap vermedi, whatsapp ta online oldu facebookta arkadaşlarına yorum yazdığını gördüm yine tepem attı çok mu takıntiliyim ben
bilmiyorum ona pek ihtimal vermiyorum ama hayatında önemli bir yer etmiş belliki beni takmadı bu konuda. fazla abartıyorsun dedi konuyu kapattıOnu kiskandiriyor olmasin seninle arada 4 yil var az bir surec degil
bende kendimce öyle düşündüm sonuçta seviyorum da böyle bi tepki veriyorum ona göre abartmışım alakasız şeylermişSen çok kıskanç değilsin, herif çok ""şey!""
Banım yeni geçti yazmayın dedim
evet umursamadığı hissine çok kapılıyorum ve üzülüyorum dile getirdikçe de hiç öyle değilmiş çok seviyormuş beni falanfilan ama sözlerle yapılanlar birbirini tutmuyorSen kıskanç değilsin sadece o yeteri kadar umursamıyor korkarımki...
normal bi arkadaştan farkı yokmuş zaten benle başlamadan öncede 1buçuk sene geçmiş hala ekliymiş,şimdi silmesi saçmaymış ayrıca o onun geçmişiymiş bilmem neler, bu arada kendisi yabancı kültür farkından mı nedir bilmiyorum ona göre de ben sorunlu gözüküyorumSende bir sorun yok bence. Kendini suçlama. erkk arkadaşında bi anormallik var. Nedemek eski sevgilisini hala silmemş???? Sen gene sabırlısın ben olsam neler yapardım düşünemiyorum.
kolay olmuyorki işte hem seviyorum bilmiyorum ama tabi bu şekilde beni umursadığını gösterirse istesek de yürümez gibiSen çok haklısın bence ayrıl
Şimdi anlaşıldı sorun.... Kesinlikle kültür farkından çünkü yabancılar bize göre çok çok rahatlar. Ama senin yerinde olsam adam gbi alır karsıma tüm içimdekileri anlatırdım baktım hala umursamaz tavırlarda güle güle arkadas derim. Sen yoluna ben yolumanormal bi arkadaştan farkı yokmuş zaten benle başlamadan öncede 1buçuk sene geçmiş hala ekliymiş,şimdi silmesi saçmaymış ayrıca o onun geçmişiymiş bilmem neler, bu arada kendisi yabancı kültür farkından mı nedir bilmiyorum ona göre de ben sorunlu gözüküyorum
onla ayrıldıktan sonra aradan 1buçuk yıl geçince ben girdim hayatına bilmiyorum pek sanmıyorum kullandığını ama beni çok yanlış şeyler hissetmeme neden oluyor sanki o hala önemliymiş gibi ve ona göre büyük problem ben eklersem, onun durumu ile benimki farklıymış,sonuçta kız benden öncede ekliymişBöyle bir sacmalık olamaz bi terslik var
Insallah seni kullanmiyordur o 4 yıllık sevgilisine karsı
Saf olma sende ekle eski sevgilini
baya baya dedim üzülüyorum ben görmek istemiyorum her seferinde böyle şeyler, zaten konuşmuyormuş kızın da onla ilgilendiği yokmuş lütfen uzatma seni seviyorum falan filan bilmiyorum ya onun gibi düşünmeye çalışıyorum farklılıkları görmeyi ama ilerde daha da rahat tavırlar sergilerse yürümez zatenŞimdi anlaşıldı sorun.... Kesinlikle kültür farkından çünkü yabancılar bize göre çok çok rahatlar. Ama senin yerinde olsam adam gbi alır karsıma tüm içimdekileri anlatırdım baktım hala umursamaz tavırlarda güle güle arkadas derim. Sen yoluna ben yoluma
ciddiymiş benimle sözde bilmiyorum bu şekilde devam ederse zaten bende dayanamam bir yerden sonra gibi geliyorBellıkı seni yanında tutuyo senı cıdden sevmiş olsa bu kdr relks davranmaz. Kalıteli bı duruş sergıle ve ayrıl. Nasılsa yakında o senden isteyebılır
Sen de aynı şeyi ona yap. Umursama, birşey yazdığında seni online görsün ama ona yazma. Eski arkadaşlarının, sevgilin olmasa bile kıskanabileceği potansiyeli olan arkadaşlarının fotosunu beğen, yorum yaz görebiliyor olsun. İkinci plana atılmanın nasıl birey olduğunu anlasınevet umursamadığı hissine çok kapılıyorum ve üzülüyorum dile getirdikçe de hiç öyle değilmiş çok seviyormuş beni falanfilan ama sözlerle yapılanlar birbirini tutmuyorbilemedim nasıl davransam acaba bende takmıyo gibi mi yapsam, bişey görünce de tutamıyorum ki kendimi..sonra binlerce kavga ''takıntılısın sen,kendini kontrol et'' der durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?