fazla mı üstüne gidiyorum ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
kızlar sevdiğim adam faceye resim atmamı vs istemiyor her seferinde tepki gösteriyor ki zaten kendi de fazla resim atmaz 3-4 ayda 1 tane vs. bnde bugün inadına bikinili resmimi attım yaz gelsin özledim yazdım.
sen gercekten cıldırmıısın su mevsımde özledım dıye koydugun resımlere bır bak diye kızdı. normalde de geçen gün 10 taneye yakın resim attım normal resimlerdi ona da kızdı bu kdr resme ne gerek var diye. ay bn bu adamın üzerine çok mu gidiyorum sizce? geçen gün ortağının ailesinden biri eklemiş beni çok ortak arkadaş var diye ekledi sanırım. bu kim diye sordum. bu sefer ona da kızdı maşallah sülalecek seni ekliyorlar diye.

haklısın cnm

Ben de sevdiğim adamın sosyal medyada sürekli fotoğraf paylaşmasını istemem
Kendim de paylaşmam zaten
Ama kendisi paylaştığı halde sana karışıyosa orası farklı
Senin uyuz olsun diye bikinili foto atman da olmamış bence

kendisi çok nadir resim atıyor cnm

o kadar fotoğrafa ne gerek var?

uzn zmndır kullnmıyordum br kç resmim vrdı onları attım

Bana tuhaf geliyor ya şu sosyal medyayı bu kadar çok kullanmaktan nasıl zevk alıyorsunuz :)
Bence sevgilinin verdiği tepki yersiz değil foto atmayıver nolacak canım

hani bir anlık soyler cok koyuluyor fotograf kıskanıyorum diye ama bunu sorun yapmaması lazım bu kadar sende inadına bikinili fotografını koymasaydın keske :)

10.000 takipçili twitter hesabımı eski sevgilim için kapatmıştim şimdiki aklım olsa kapatmazdim sende nasıl davranmak istiyosan öyle davran ama sevgilini kırmadan orta yolu bularak

hani bir anlık soyler cok koyuluyor fotograf kıskanıyorum diye ama bunu sorun yapmaması lazım bu kadar sende inadına bikinili fotografını koymasaydın keske :)
çok kıskanç brde çıldırmışsın sen diyor bnde kıskandğnı bldiğim için attım çnkü kıskandığı zaman trip atmak yerine direk belli ediyor. akrep burcu brde

Yahu işiniz mi az Allah aşkına.
Problem yokken çıkarmak sonra da böhüğğğ terk edildim demek kadına has bir şey herhalde.
Kışın ortasında bikinili fotoğraf atmak çok gereksiz ve bence sosoyal medyada bikinili fotoğraf paylaşmak yersiz.
Gerek var mı böyle şeylere?

çok kıskanç brde çıldırmışsın sen diyor bnde kıskandğnı bldiğim için attım çnkü kıskandığı zaman trip atmak yerine direk belli ediyor. akrep burcu brde
bende akrebim inadına gitme ozaman sogutursun kendinden.. akrep burclarının geneli oyle cunku tepki gosterir ama sonrasında sogur hicbirsey yapmaz..sen erkek arkadasının huyunu suyunu bilirsin adamın yanlısı olmuyorsa sana sende foto olayından fedakarlık yap birazcık

aman allah korusun. soğutmak falan değil amacım. yok yanlışı vs. hç br şeyi yok cnm bana karşı. ve en güzeli bnde atmıcm foto dha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…