- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
sadece belden yukarsının göründüğü br resimdi kumlarda otururken bnde uyuzluğuna altına yazı özledm vs yazdmbikinili fotonun ne işi var face de yahu..
facede olanlardan brni attımyaptığınız çok komik bence. bu mevsimde böyle bir resmi ben de face de görsem gülerim.
üstüne gitmekten ziyade kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz. sırf erkek arkadaşınızı kıskandırmak ve kızdırmak uğruna
haklısın cnmbenim için belden altı üstü farketmez uyuzluk yapmak istiyorsanız normal bir foto koyabilirdiniz.. o fotonuz alınıp her şekilde kullanılabilir.. çocuklarının abuk subuk fotolarını paylaşanlara da çok kızıyorum yeri gelmişken bunu yazayım bari:)
Ben de sevdiğim adamın sosyal medyada sürekli fotoğraf paylaşmasını istemem
Kendim de paylaşmam zaten
Ama kendisi paylaştığı halde sana karışıyosa orası farklı
Senin uyuz olsun diye bikinili foto atman da olmamış bence
o kadar fotoğrafa ne gerek var?
kullanmıyordum da kıskanması hoşuma gidiyor diye açtım. oda ağzıma ediverdi.Bana tuhaf geliyor ya şu sosyal medyayı bu kadar çok kullanmaktan nasıl zevk alıyorsunuz :)
Bence sevgilinin verdiği tepki yersiz değil foto atmayıver nolacak canım
çok kıskanç brde çıldırmışsın sen diyor bnde kıskandğnı bldiğim için attım çnkü kıskandığı zaman trip atmak yerine direk belli ediyor. akrep burcu brdehani bir anlık soyler cok koyuluyor fotograf kıskanıyorum diye ama bunu sorun yapmaması lazım bu kadar sende inadına bikinili fotografını koymasaydın keske :)
arada donduruyorum bnde facemi ama hem o istemiyor diye hemde sıkılıyorum diye.10.000 takipçili twitter hesabımı eski sevgilim için kapatmıştim şimdiki aklım olsa kapatmazdim sende nasıl davranmak istiyosan öyle davran ama sevgilini kırmadan orta yolu bularak
bende akrebim inadına gitme ozaman sogutursun kendinden.. akrep burclarının geneli oyle cunku tepki gosterir ama sonrasında sogur hicbirsey yapmaz..sen erkek arkadasının huyunu suyunu bilirsin adamın yanlısı olmuyorsa sana sende foto olayından fedakarlık yap birazcıkçok kıskanç brde çıldırmışsın sen diyor bnde kıskandğnı bldiğim için attım çnkü kıskandığı zaman trip atmak yerine direk belli ediyor. akrep burcu brde
aman allah korusun. soğutmak falan değil amacım. yok yanlışı vs. hç br şeyi yok cnm bana karşı. ve en güzeli bnde atmıcm foto dha iyibende akrebim inadına gitme ozaman sogutursun kendinden.. akrep burclarının geneli oyle cunku tepki gosterir ama sonrasında sogur hicbirsey yapmaz..sen erkek arkadasının huyunu suyunu bilirsin adamın yanlısı olmuyorsa sana sende foto olayından fedakarlık yap birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?