fazla mı üstüne gidiyorum ?

Hata etmişsiniz yerinizde olsam o resmi hemen ortadan kaldırırdım, erkek arkadaşınız size resim paylaşma diyor siz aralık ayında bikinili fotoğraf atıyorsunuz. Bunu inat için yaptıgınız o kadar belli ki. İlişkinizde tamir edilmez yaralar açabilirsiniz bu tarz küçük oyunlar bayanlara mutluluk veriyor ama erkekler bunu kendini çiğnemek olarak görüyorlar. Bence seviyorsanız dikkat edin bazı şeylere, adam resim atmanızı neden istememiş olabilir hiç düşündünüz mü? büyük ihtimalle birileri fotoğrafınızı beğendiğinde kıskanıyordur erkeklerin resimlerinizi beğenmesini kıskanıyordur ama bunu açıkça söylemeyi gururuna yediremiyordur. Size hiç resim atmayın diyemicem çünkü anladığım kadarıyla bunu yapmak istemiyorsunuz ama en azından tamam canım çok fazla resim paylaşmam diyebilirsiniz böylece orta yolda buluşur mutlu olursunuz ikinizde

kendiside dedim seni kızdırmayı seviyorum verdiğin tepkiler hoşuma gidiyor diye. ama çok kızmış sanırım yazdıklarıma cevap vermedi bende dondurdum direk facemi.

Bikinili fotoğrafın sosyal medyada ne işi var anlamadım bence kendinizi küçük düşürmüşsünüz

kendimi küçük düşürmekle ne alakası var zaten facede olan resmlerimden biriydi.

Benim erkek arkadaşım yarı çıplak bir foto face atarsa bu mevsimde olay yaparım.
Kaldı ki bikinili resim face atmak bana mantıklı gelmiyor.
Yanlış yapmışsınız.

Aynı şeyi ben yapsam şuan terkedilmiştim büyük ihtimalle o yüzden sizi uyarmak istedim başka bir amacım yoktu. Cevap vermemesi sinirindendir büyük ihtimalle ama facebook hesabınızı hemen dondurmanız da hoşına gitmiştir diye düşünüyorum. Bi süre alttan alın sakın terslemeyin bu kadar kızacagını düşünemedim falan deyin gönlünü alın aranız düzelsin. Benim yükselenim de akrep, şuan düşünüyorum benim erkek arkadaşım tatil fotoğrafını paylaşsa asrın en büyük kavgasını çıkarırdım heralde. İstemem kimsenin o şekilde görmesini. Kıskanmak az kalır yani kıskançlıgın çok ötesinde bi durum bu benim için. O yüzden empati kurarak erkek arkadaşınıza hak verdim. Ama bu durumu düzeltebileceğinize inanıyorum

benm yükselenimde akrep. bende kıskanıyorum resim paylaşmasını. brde o ortağı ve ortağının kardeşi vs. durumlarımı beğeniyor yda ben onların durumlarnı beğeniyorum diye de kızıyor. dün akşam onlardan bri ekledi diye de kızdı.
direk dondurdum whatsapdan mesaj attım özür dlerm dondurdum facemi dye bakalm dha iletilmedi.

face den de silin o halde o fotoyu.. çok gereksiz herkesin görebileceği yerde bikinili foto bulundurmak..

Ne kadar saçmalamışsınız
Sevgilinizin size karışması kötü en olur olmadık şeyde, sizin de bu kadar üstüne gitmeniz
Orta yok bulunurdu halbu ki

sildim ve dondurdum hesabımı

bu sildiğiniz için:))

bu face vs sosyal medya olayları kullanım amacını aşıyor ne yazık ki .. bakın siz kıskandırmak için kullanmışsınız:)
dondurmaya gerek yok usuluyle kullanın ..

benide anlamışsınızdır umarım.. bir sevgiliniz olmasa bile o tarz fotolar paylaşmayın face de..

kıskandırmak için kullandım açıkcası kıskanması hoşuma gidiyor

Sevgilin haklı. Bende sevmiyorum sürekli resim atanları. Sanırsın adamlar hergün geziyor sürekli dışarıda yemek yiyor. Eşleriyle sürekli mutluluk pozları. Çocukları zaten facebook da büyüyor resmen. Ayrıca arkadaş olarak her ekli olan kişiyle bir samimiyetimiz bile yok. Bazıları ile sokakta görsen Merhaba dan başka konuşacak konun yok. Bu adamlar benim her Resmimi görmek zorunda değil.

Ben bi anda 10-15 foto paylaşmayı komik buluyorum açıkçası
Hani bir yere gidilir orada fotolar çekilir atılır bunu anlarım ama hepsi profil fotosu gibi aynı anda paylaşılınca komik oluyor.
Ayrıca geçenki konunuzda bu adamı çok sevdiğinizi yazmıştınız yani neden gıcık etmek istiyorsunuz?
Adam gayet düzgün bir şekilde sende arada foto at demiş ha öyle mi görürsün sen diye tutmuş bikinili fotonuzu atmışsınız tuhaf..

aman br daha foto moto atmam zaten

evet seviyorum halen. ama kıskanması hoşuma gidiyor

Facebook'ta olmaması gereken bir resmi siz yine şokmuşsunuz milletin gözüne
Sosyal medyadan tepki vermek bence çok komik
olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…