- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi yazarhanim35
ekli onlarda bnde doğal olrk görüyorlar ama bilmiyorlar bizim konuştğmuzu
Adam haklı diyorum bikinili resim için dedim .Yoksa senin hesabın seni bağlar istediğin kadar resim at .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekli onlarda bnde doğal olrk görüyorlar ama bilmiyorlar bizim konuştğmuzu
sürekli resim paylaşan yda konum paylaşan veya laf sokan biri değilm. sdce geçn gün resim paylaştımSosyal medyada surekli foto paylasan surekli konum atan surekli birine laf sokan yazilar yazan insanlardan nefret ediyorum.
Size demedimki.genel bi yorum yaptim.size gelince bence alt yada ust , bikinili foto paylasarak hata yapmissiniz.sevgiliniz olsun yada olmasin.yanlis.sürekli resim paylaşan yda konum paylaşan veya laf sokan biri değilm. sdce geçn gün resim paylaştım
çok kıskanç brde çıldırmışsın sen diyor bnde kıskandğnı bldiğim için attım çnkü kıskandığı zaman trip atmak yerine direk belli ediyor. akrep burcu brde
kıskanması hoşuma gdiyor diye öyle birşeye kalkıştımniye kıskandırmaya çalışıyorsunuz ,hassas olduğum bir konuda beni eşim kıskandırmaya çalışsa eşimden soğurum,beni üzmek isteyen birini eskisi gibi sevemem ,tabi bu benim yapım ,erkek arkadaşınızın size olan sevgisini arttırdığına inanıyorsanız bilemem yine de.
haklısınız pek güvenilir bir platform değilKesinlikle sevgiliniz haklı. Benim düşüncem bu. Sosyal medyaya resim atılmasına karşiyim ozellikle face. Bi arkadaşim vardi cokta guzel bir kızdı. Resimlerini atiyordu faceye. Kac kez uyarmama ragmen. En sonunda ne oldu biri resimlerini çalip kotu seylerde kullanmis bin tane erkke msj atp seni soyle boyle yaparm denis resmin altinda gordum bu yorumlari. Allah bilir kimlerle neler konustu o resimleri kullanarak.
haklısınız pek güvenilir bir platform değil
kızlar sevdiğim adam faceye resim atmamı vs istemiyor her seferinde tepki gösteriyor ki zaten kendi de fazla resim atmaz 3-4 ayda 1 tane vs. bnde bugün inadına bikinili resmimi attım yaz gelsin özledim yazdım.
sen gercekten cıldırmıısın su mevsımde özledım dıye koydugun resımlere bır bak diye kızdı. normalde de geçen gün 10 taneye yakın resim attım normal resimlerdi ona da kızdı bu kdr resme ne gerek var diye. ay bn bu adamın üzerine çok mu gidiyorum sizce? geçen gün ortağının ailesinden biri eklemiş beni çok ortak arkadaş var diye ekledi sanırım. bu kim diye sordum. bu sefer ona da kızdı maşallah sülalecek seni ekliyorlar diye.
Varsa da kaldırn resmlerinizi. Sevgilinizide mutlu etmiş olursunuz. Hemde içiniz rahat etmiş olur :)
bikinili fotoğrafın sütyenli fotoğraftan farkı ne
ben de olsam ben de istemezdim
niye sürekli fotoğraf yüklüyosunuz ki hem?
dondurdum facemi cnm
sürekli yüklemedim. br kez attım 5-6 resim falandı oda
evtBence de sacmalamıssınız sevgiliniz haklı.
öyle cnmİyi yaptn can . İnan bu sosyal medya kk haric insana zarardan baska birsey degil :)
23yaş kaç?
bu yaşta yanlış kararlar. sosyal medya, bizlere çok farklı şekilde geridönüşü olan bir ortam. dikkat edin, o bikinili fotonuz artık kimin ellerinde kim bilir. kolay gelsin.evt
öyle cnm
23
çalacak kmse yok listemdebu yaşta yanlış kararlar. sosyal medya, bizlere çok farklı şekilde geridönüşü olan bir ortam. dikkat edin, o bikinili fotonuz artık kimin ellerinde kim bilir. kolay gelsin.