- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Haklısınız ama hiç olmazsa kuyumcu olduğumu söyleyebileyim :)))Sen hic kuyumcunun bağırdığını duydun mu? Mali iyi olan bagirmaz.
Maşallah demeden geçmeyeyimben mesela kimsenın beni övmesine gerek kalmadan ben kendimi överim hemde öyle böyle değil
ne yapayım seviyorum kendimi birde çok güzelimmecbur yaniiiii
Bazen kötü hissediyorum işte.Versinler gülüp geçin boşverin siz kendinizi biliyosunuz nasılsa
Gerçekten mi? Bu tarz sesli konuşabilsem çok güzel olacak o zamanvalla banada öyle geldi hiçte mütevazi cümleler değil yanii
Onaa karismam. Ama bak oda mantikliHaklısınız ama hiç olmazsa kuyumcu olduğumu söyleyebileyim :)))
Haklısınız ama hiç olmazsa kuyumcu olduğumu söyleyebileyim :)))
Oha ben olsam alnımda çeyreklen gezerdimHaklısınız ama hiç olmazsa kuyumcu olduğumu söyleyebileyim :)))
Fazla mutevazinin sonu vasat insanlardan akil almayla biter. Cok böbürlenmeye de gerek yok ama bildiginiz seylerin arkasinda durabilmeli insan yahu. Bir bilgi birikiminiz var onu süs olarak saksiyada ekmeyeceksiniz. Birseyleri biliyorsaniz bildiklerinizi konuşacak bilmediklerinizi susacaksiniz. Kendinize güvenin gerisi gelir zaten.Evet fazla mütevazıyım. Biri benimle ilgili beğendiğini belirten bişey desin hafif gülümseyip yere doğru falan bakarım bazen o derece ya da evet deyip geçerim. Bazen arkadaş ortamındaysak 'yapıyoruz işte bişeyler' deyip önemsiz bişeymiş gibi geçiştiririm konuyu. Aslında övülmeyi herkes kadar severim içten içe. İyi bişeyimi çok nadir anlatırım kendiliğinden, onu da dalgaya vurarak yaparım onun da bi anlamı olmaz.
Genel olarak konuşmayı değil de dinlemeyi severim. Ama kafa dengi arkadaşlarla baya konuşurum. Özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
Şimdi bu da dert mi ama dert ettim. Çünkü bazen bu kadar aşırı olunca vasatmışım gibi algılanıyorum ya da sanki söylenilen küçücük bişey de olsa onu bile bilmiyomuşum da öğretilesi, akıl verilesi, tavsiye verilesi bi durumum varmış gibi görünüyorum galiba :/ Hiç hoşuma gitmiyo bu. Ama düzeltemiyorum da kendimi. Onu ben de biliyorum, hatta belki senden daha iyi biliyorum mesajı vermek istiyorum, kendimi iyi ifade edebilmek istiyorum.
Evet corona dönemi ev çevremde genel olarak kendini minik minik övmeyi seven insanlar var, sürekli evde düşün düşün bunu dert ettim kendime.
Nasıl yapayım da aşayım kendimi?
Dün bi iki sefer öyle deneme yaptım. Küçücük şeylerdi ama nasıl iyi geldi. Oh beFazla mutevazinin sonu vasat insanlardan akil almayla biter. Cok böbürlenmeye de gerek yok ama bildiginiz seylerin arkasinda durabilmeli insan yahu. Bir bilgi birikiminiz var onu süs olarak saksiyada ekmeyeceksiniz. Birseyleri biliyorsaniz bildiklerinizi konuşacak bilmediklerinizi susacaksiniz. Kendinize güvenin gerisi gelir zaten.
Amin inşallahAllah başka dert vermesin aşko
Çok geri plana atıyorum kendimi ama. Bu yüzden işte kendimi gösterme fırsatlarını bile kaçırdığım oldu. Şu an ev hanımıyım gerçi.bir de sürekli kendini öven ve övülmek isteyenler var. onlardan olacağınıza mütevazi olun boşverin. mütevazilik iyidir.
Yazıyorum da dile getiremiyorum normalde bu şekilde.Bu konuyu açmanız bile mütevazi olmadığınızın kanıtı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?