fazla sex vajinayı gevşetir mi?buyrun bakın

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
Sözkonusu bile değil. Tam tersi, düzenli seks vajinanın girişindeki kasları kuvvetlendirir. Bu kasların ve dolayısıyla vajinanın gevşemesine neden olan tek şey doğum ve yaşlanmadır. Bu kasların fonksiyonunu ayakta tutmak için seks dışında da egzersiz yapabilirsiniz. Örneğin tuvelete gittiğinizde kasılın ve idrarınızı durdurun. Sonra gevşeyin. Bu egzersizi birkaç tekrarlayın.
:kahve:

ufaklıktan beri duyarız hep analarımız muhabbet ederken gevşemiş mevşemiş..
korkardım neymiş o öyle falan diye..
saol ertesi bilmiyoduk öğrendik

ama hep duyarız etraftan..çok ilişkiye giirince genişler diye.yanlışmıymış yani..yani 1 defa da olsa aynı 100 defada olsa aynı mı kalıyor...buna pek inanmıyorum ben::))

Bana çok mantıklı geldi sonunda erkeğinizin cinsel organı her geçen gün irileşmiyorsa niye genişletsin.

çok yapmaktan yok yaa sanmıyorum genişliceni
yaş ilerlemlemesi ve çok doğumdan olursa olur genişleme
ilk doğumdan sonra eğer dikişiniz güzel atıldıysa da sorun olmaz

Son düzenleme:
Sözkonusu bile değil. Tam tersi, düzenli seks vajinanın girişindeki kasları kuvvetlendirir. Bu kasların ve dolayısıyla vajinanın gevşemesine neden olan tek şey doğum ve yaşlanmadır. Bu kasların fonksiyonunu ayakta tutmak için seks dışında da egzersiz yapabilirsiniz. Örneğin tuvelete gittiğinizde kasılın ve idrarınızı durdurun. Sonra gevşeyin. Bu egzersizi birkaç tekrarlayın.
:kahve:

öylemiymiş..delikafadulden

Ben şeklini aldığını düşünüyorum...

Yani günde birkeçkez veya hergün yapmakla ayda birkaçkez yapmak arasındaki farkı ben anlıyorum... tabii buna gervşeme diyemeyiz. Geveşeme normal doğumda özellikle birden fazla olunca kaçınılmaz.

Gevşeme demiyelimde....:uhm:
Eskisi gibi olmadığı kesin...:sm_confused:
Kim ne derse desin...:delphin:

waaawww
çok şaşırdım ve ilk defa böyle birşey duydum
çok özürdileyerek soruyorum o zaman erkeklerin ters ilişki diye tabir ettikleri şeyi dilemelride bu nedenle oluyormuş..
ama normal doğum vajinayı açmaz diyor bazılarıda
..
çok karmaşık bir konu
,ilişki o bölgede deformasyon yapmıyorsa neden hayat kadınlarının ki kötü oluyor o zaman? (yani duyduğumdan söylüyorum hayat kadınları ilişkide ne oldugunu bile anlmaz yanlızca adamı beklermiş))

çok aklım karıştı yaaa

günde bi kaç kez vede hergün hergün yaparsanız tabi bi genişlik olur ama bu kalıcı bi genişlik diildir adet döneminde toparlar kendini ama sanmıyorum hergün hergün 2-3 kez yapılsın can dayanmaz

Son düzenleme:
açık konuşmak gerekirse bir bakire ile bir kadının vajinası aynı değildir.
bir kız ilk ilişkiye başladığında çok dardır ama zamanla biraz daha açılır fakat genişleme olmaz. ancak doğum, kürtaj ... vs olursa genişleme olur.
bu benim fikrim..

Bende doğumla birlikte az veya çok genişleme olacağını biliyorum, kolay değil, bir bebek kafası döl yolundan geçiyor, tabiki oradaki kaslar eski haline hiçbir zaman dönmez.
atılan dikişin hiçbir anlamı yok döl yolunun tamamaı daraltılmadığı sürece...
Ayrıcaaa şöyle bir gerçek var kadın genişleme çok olmadıysa anlayamıyormuş, iç kısmının hissiz olduğunu biliyorsunuzdur.. erkekler daha iyi anlayabiliyormuş....
Hadi tüm bunları bırakın bir köşeye bazı normal doğum yapmış olan bayanlar "eskidsinden daha iyi" diyebiliyor, bu tamamen tamamen tamamen fiziğe aykırı. Hadi eski haline döndü lafı neyse ama eskisinden iyi olması olanaksız. Nerdeyse 3 çocuk doğuran bir kadın bakire bir kızdan daha dar ve sıkı diyecek. Katılmıyorum

Adı üstünde standart iş gören bir makina değil ya!Vajina.Binlerce görevi ve sorumluluğu var.Hangi birine gücü yetsin.Elbette oda zaman içinde değişecek,genişleyecek,şekilden şekile girecektir.

Bende doğumla birlikte az veya çok genişleme olacağını biliyorum, kolay değil, bir bebek kafası döl yolundan geçiyor, tabiki oradaki kaslar eski haline hiçbir zaman dönmez.
atılan dikişin hiçbir anlamı yok döl yolunun tamamaı daraltılmadığı sürece...
Ayrıcaaa şöyle bir gerçek var kadın genişleme çok olmadıysa anlayamıyormuş, iç kısmının hissiz olduğunu biliyorsunuzdur.. erkekler daha iyi anlayabiliyormuş....
Hadi tüm bunları bırakın bir köşeye bazı normal doğum yapmış olan bayanlar "eskidsinden daha iyi" diyebiliyor, bu tamamen tamamen tamamen fiziğe aykırı. Hadi eski haline döndü lafı neyse ama eskisinden iyi olması olanaksız. Nerdeyse 3 çocuk doğuran bir kadın bakire bir kızdan daha dar ve sıkı diyecek. Katılmıyorum

ben 3 cocuk doğuranla hiç doğurmamış aynıdr demiyorum
1 doğumla 3 doğum yapmış kişi aynı diil diyorum
görüntü olarak eskisi gibi olmaya bilir ama darlık olarak aynı hatta daha iy olabiliyo
bakire bir kız ilk ilişkide darlık hisseder ama sonrasında bu darlığı hissetmemesi genişleme diil alışmadır

oradi kaslar tekrar kendini topluyo
zaten normal doğumda bozulma olsaydı rabbim neden böyle bişi reva görsünki, kadınaların cinselliği doğuma kadar diilki
şöyle bi acklaması var bala parmağınzı batırıp cektiğinizde nasıl toplanıyo eski haline geliyo rahim ve vajınada aynen öleymişş rabbim öyle yaratmış
tabi 2-3 doğumdan sonra fark olcucaktır ama estetik var
hiç doğum yapmamış gibi eski haline getirirliyormuş

Son düzenleme:
evet eskisinden daha iy diyebilecek kadar arkasındayımm lafımın hiç te fiziğe felan aykır diil
ama ben 3 cocuk doğuranla hiç doğurmamış aynıdr demiyorum
hatta 1 doğumla 3 doğum yapmış kişi aynı diil diyorum lafımında arkasındayım
görüntü olarak eskisi gibi olmaya bilir ama darlık olarak aynı hatta daha iy olabiliyo
bakire bir kız ilk ilişkide darlık hisseder ama sonrasında bu darlığı hissetmemesi genişleme diil alışmadır

oradi kaslar tekrar kendini topluyo
zaten normal doğumda bozulma olsaydı rabbim neden böyle bişi reva görsünki kadınaların cinselliği doğuma kadar diilki
şöyle bi acklaması var bala parmağınzı batırıp cektiğinizde nasıl toplanıyo eski haline geliyo rahim ve vajınada aynen öleymişş rabbim öyle yaratmış
tabi 2-3 doğumdan sonra fark olcucaktır ama estetik var
hiç doğum yapmamış gibi eski haline getirirliyormuş

Canım işte benimde söylemek istediğim bu, eski haline döndü diyelimki tamam eskisinden daha iyi olmasının bir açıklaması yok.
Bala parmak batırılıp çekildiğinde balda eski haline döner ama eskisinden sıkı olmaz benim lafım eskisinden daha iyi oluyor demenize.
Bu arada yanlış anlamayın bende hamileyim.. Bayanız hepimizin başında; Allah Sağlık versin,önemli olan bu.

Canım işte benimde söylemek istediğim bu, eski haline döndü diyelimki tamam eskisinden daha iyi olmasının bir açıklaması yok.
Bala parmak batırılıp çekildiğinde balda eski haline döner ama eskisinden sıkı olmaz benim lafım eskisinden daha iyi oluyor demenize.
Bu arada yanlış anlamayın bende hamileyim.. Bayanız hepimizin başında; Allah Sağlık versin,önemli olan bu.

tabi canım önce sağlık.allah tammaına erdirsin hayırlısıyla

Son düzenleme:
Back
X