- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
giyim tarzım öyle abartı değil ama kadınsı giyinip makyaj yaptıgımda yakısmıyo egreti duruyo üstümde :) cocuk gelinler gibi :)Yapın böyle demek ki minyon bi suratın var.
Makyaj falan da yapmıyormuşsun küçük sanmaları normal. Bence de makyaj yapabilirsin veya giyim tarzını değiştirebilirsin.
Aa hiranin annesiii de sansliii bak sevgili konu sahibesi buu msj yazan zeki kk uyesii ve hakliBence sevinmelisin.
Kızımı kardeşim sanıyorlar ama sorun değil övgü olarak algılıyorum :))
teşekkür ederimayyy şurda olsan da sevsek.
ne sevimliii, kedi gibi bişisindir
Aa hiranin annesiii de sansliii bak sevgili konu sahibesi buu msj yazan zeki kk uyesii ve hakli
aynen bende böyle bi sıkıntı yaşayacagımı düsünüyorum meslek hayatım da, cünkü kardeşim lisede bütün arkdasları benim ablam gibi görünüyo :) benım saclarım simsiyah rengini cok seviyorum herkes boya zannediyo gözlerim de ela kas kirpik simsiyah o rengin bana yakısacagını hiç sanmıyorumCanım benim de bir arkadaşım böyleydi..öğretmenliğinde de kendini iyi hissetmiyordu..öğrencilerin ablası ya da yaşıtı gibi dıruyordu..çok güzel dolgun kahverengi saçları vardı..
Platin rengine boyattı sonradan ve on yaş büyüdü..bir de kahve rengi gözlülere çok yakıştırıyorum platini ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?