Fazlasiyla Küçük Göstermek

Senin boy yine benden uzun bi de 155 olsan yandin :) ben de cocuk muamelesi gorurum halbuki baksan olaylara bakis acim o insanlardan daha rasyoneldir

Peki nemlendiricilerin durumu ne?

Peki nemlendiricilerin durumu ne?

Çoğunda parfüm var, cilde zararlı koruyucu içerenler hariç kullanılabilir. En azından saçma sapan maddeler içeren palavra serumlardan değil:) Ben de kullanıyorum cilt tipime göre, bi sıkıntısını görmedim.
Üstelik öyle çok paralar saçmıyorum, 30 yaşındayım nerdeyse görenler daha küçük sanıp şok geçiriyor. Nemlendirici olarak buhar kullanıyorum, çaydanlığın buharına yaslıyorum başımı ohh bayram ediyor yüzüm:)

Bende 23 yaşındayım ve 15 falan gösteriyorum Herkes ne kadar güzel 30 yaşına geldiğinde anlarsın güzelliğini desede arkadaş ortamında girdiğiniz herhangi bir alkollü cafede kimliğiniz sorulduğunda hiç hoş olmuyor emin olabilirsiniz. Makyaj tabikide yapıyorum ama ipin ucunu azcık kaçırsam annesinin makyaj malzemelerini kurcalamış ergen kızlarlara dönüyorum. Vücudumda bir problem yok 1.55 boyundayım ama kum saati şeklindeyim Allahtan ki ordan biraz kurtarıyorum yoksa 12 yaşına düşerim. Yani ne yaparsak yapalım yüz minyon olunca yapacak bir şeyde kalmıyor

ne güzel işte...bende 48 yaşındayım 30 gösterdiğimi söylerler yalnız dışarıdakiler değil çocuklarım eşimde..

Parfumsuz benim nemlendiricim, goz alti kirisiklik karsti krem artik cope, neyseki nemlendiricimi kurtardim. Evde buhar makinasi var ama cok oldu kullanmayali. Aklima dusurdun dur kullaniyim.

Büyük görünmekten daha iyidir. Küçük görünmek güzeldir. Takma yani.

1 hafta sonra 26 yasima gircem ama en fazla 20 gösteriyorsun diyorlar. O da en fazla :)) ben de takiyordum ama artik takmiyorum. Hep çıtır kalacagim ne güzel :) bence olumlu yonden bakin. Simdiki nesile bakıyorum orta okulda lisede bile 25 gosteriyorlar neredeyse. 30una geldiginde yasli duruyor oyle olunca da. Bu sefer de 30 yas sendromu baslar. En azindan bizim oyle sorunumuz olmayacak bardaga dolu tarafindan bakalim :) meslektasmisiz bu arada. Ogrencileri de takmayin olgun tavırlı olup otoritenizi koruduktan sonra sıkıntı yasayacaginizi sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…