- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.937
- 798
- Konu Sahibi Bademfindik
-
tabi canım biliyorum nasıl iyi bi öğretmen olunur :) inşallah iyi bi öğretmen olurum.. makyajı bende sevmiyorum yakıstıramıyorum kendime alıskın olmadıgımdan mıdır nedir hiç hevesim olmadı.ben makyajı seviyorum da temizlemek işkencesi yüzünden yapmıyorum ama evet yaparsan bi kaç yaş üste atarsın.. iyi bir öğretmen olma büyük gözükmekle olmuyor otoriteyi sağlamak tamamen yetenek ve eğitimle alakalı bence ses tonun bile gösterdiğin yaştan daha önemli buna emin ol
ne güzel maşallah diyeyim size :) inş bende olurum :)Bir ara büyük olayım diye makyaj yapıp saçımı bile gölge yaptırmıştım
Gerek yok 36 yaşındayım yarı yaşımdaki bir çok kızdan daha çıtır ve taze duruyorum
Büyük görünmek istiyorsan yağlı boya gibi makyaj yap
giyiyorum arada ama yüzüm de ki ifade o masumluk sevimlilik cocuksuluk geçmiyoTopuklu ayakkabı giy derim çok fark ediyor.
V
İnş atanırsam dediğiniz tarzda giyinirim şimdi evde yim ders calısma falan derken pek bi yere gitmeye vaktim yok giyim tarzım daha spor ve rahat şeyler. Saclarım kapkara kaş kirpik te öyle hatta sacıma boyamı diye soruyolar o kadar koyu yani bana sarı sac olmaz mümkünati yok :) tşk ederim canım yorumun için :)Bir ogretmen olarak kucuk gosteriyorsan sinif yonetiminde sıkıntı çıkacagini simdiden belirtmeliyim. Ben yeni mezunum ve ogretmenlikte ilk yillarim pek de kucuk gostermememe ragmen diger ogretmenlerden genc olmani bile algilayip farkli davranis sekli gelistiriyor hinzirlarSana tavsiyem saclarini kestirip sariya boyat. Cunku uzun sac yasi kucultuyor gibi gelir bana hep. Sari ise yasindan buyuk gosteriyor insani. Sari balyajli hos bir renk tercih edebilirsin. Giyiminide olgunlastir. Topuklu ayakkabilar ve daha kokoş bir giyim tarzi edinebilirsin. Ise yarayacaktir.
aynen bu tarz şeyler cok basıma geliyo benimde örnekleri cogaltmak münkün bi tanımadıgımız misafir gelse direk kaca gidiyosun diyolar, kardeşimin arkdasları onu benim ablam sanıyolar vs vs :)beni de öyle sanıyolar hatta geçenlerde bana sataşan unide bi hoca vardı konusunu açmıştım foruma meğersem beni liseli sanmış bölümde okuduğuma inanmamış mal mal sorguya tutmuştu
ama ben memnunum halimden özgüven ne alaka çözemedim universitede alt sınıfın lab dersine öğretmen olarak giriyorum herkes hocam diyo 35 yaşındaki adam dahil (aftan yararlanmış sanırım ya da okuyası gelmiş bi fikrim yok) yani okulda bi sıkıntın olmaz öğretmenlik yaparken
aynı şekilde sınav dönemi göz doktoruna gitmiştim ygsye gircektim doktor bana hangi liseyi istiyon diye sormuştu
unideyken sigara alcaktım 18ten büyük müsün diye sormuştu adam
vs...vs
orası öyle ama bazen rahatsız oluyo insan ya mesela cocuk sanıyolar bi işim falan oldugundaya sdlkjfşlsdkf çok iyiymiş dslkfsdf
yani bu hiç sorun yapılmaması geereken bi konu bence nolcak sanki böyle enteresan anıların oluyo işte asıl sıkıntı böyle bişeyi bile derde çevirmek olsa gerek:
canım saclarım kaslarım kirpiklerim kapkara bi insanım sarı sac malesef olmaz kendimi öyle düsünemiyorum tarık mengüc gibibende evlenmeden önce çok küçük görünüyordum. o yüzden saçlarımı sarıya boyatmıştım. en az 5 yaş büyütmüştü. evlenince birde kilo aldım. artık tam yaşımı gösteriyorum. yani sarı saç ve kilo almak...
ay çok tşk ederim canımm :)) sağol gercekten inş öyle olurAmaaan ya ne guzel iste hic takilma millete sen bide bikac yil sonra gor o cocuk bu diyenler cildin be guzel cok genc gosteriyosun diycekler. Makyaj yapmiyosun ya onun da etkisi var makyaj cidden yas artiriyo baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?