KatılıyorumYorucu olsa gerek. Ben de tam tersiyim...
Eşinizin işlerini niye takip ediyorsunuz mesela? Bu kadar plan program yaparken, eğlenmeye, hayattan zevk almaya vakit kalıyor mu?
Şehir dışı, yurt dışı seyahatlere gidiyoruz, dışarıdada vakit geçiririz çok monoton değil hayatımız.Yorucu olsa gerek. Ben de tam tersiyim...
Eşinizin işlerini niye takip ediyorsunuz mesela? Bu kadar plan program yaparken, eğlenmeye, hayattan zevk almaya vakit kalıyor mu?
Fazla düşünüyorum ama akışına bıraksam hiç rahat olamam heralde.Böyle olmak sizi yormuyor mu ?
Siz bu durumdan memnunsunuzFazla düşünüyorum ama akışına bıraksam hiç rahat olamam heralde.
Bu kararımdan pişman değilim o kişiyi seçsem mutsuz olurmuşum zaman geçtikçe daha iyi anlıyor insan.Katılıyorum
Hoşlandığı insan varken mantıklı olanı seçmek iyi cesaret :)
Yani hiç durumu yokken çocuk yapan, borç üstüne borç ekleyip umursamayan insanlar nasıl yaşıyor onu merak ediyorum.Siz bu durumdan memnunsunuz
Aksi halde mutsuz olursunuz zaten
Onu kastetmedim, sürekli planlar yapıyor bu kadar detay düşünüyorsanız, kafanız rahat olmaz. İstediğiniz yere gidin o sorular, acabalar sizinle gelecek çünkü, insan anı yaşayamaz.Şehir dışı, yurt dışı seyahatlere gidiyoruz, dışarıdada vakit geçiririz çok monoton değil hayatımız.
Eşimin işlerini merak ediyorum bi yere borcumuz var mı? Ters giden bir durum var mı? Bilmem gerekiyor.
Ben de aynen anlattığınız gibiyim. Temelde insanlara karşı güvensizliğim olduğunu düşünüyorum.ya da kırılmaktan, borçtan, zorlanmaktan çok korktuğum için. Keşke anı yaşayan rahat biri olsaydım...o zaman da kendimizi başkasının kontrolünü bırakmak gerekir çevremde bu potansiyelde biri yokFazla düşünüyorum ama akışına bıraksam hiç rahat olamam heralde.
Onu bende merak ediyorum.Yani hiç durumu yokken çocuk yapan, borç üstüne borç ekleyip umursamayan insanlar nasıl yaşıyor onu merak ediyorum.
İyi ama bunu zaten tüm normal eşler yapıyordur ki.Şehir dışı, yurt dışı seyahatlere gidiyoruz, dışarıdada vakit geçiririz çok monoton değil hayatımız.
Eşimin işlerini merak ediyorum bi yere borcumuz var mı? Ters giden bir durum var mı? Bilmem gerekiyor.
İyi ama bunu zaten tüm normal eşler yapıyordur ki.Şehir dışı, yurt dışı seyahatlere gidiyoruz, dışarıdada vakit geçiririz çok monoton değil hayatımız.
Çevremde çok umursamaz kadınlarda var bakıyorum ben hiç öyle olamam diyorum. Güvendiğim insan sayısı çok az zaten. Güçsüz, çaresiz bi duruma düşmek istemiyorum o nedenle her adımımı planlı atmam gerek diye düşünüyorum sanırım.Ben de aynen anlattığınız gibiyim. Temelde insanlara karşı güvensizliğim olduğunu düşünüyorum.ya da kırılmaktan, borçtan, zorlanmaktan çok korktuğum için. Keşke anı yaşayan rahat biri olsaydım...o zaman da kendimizi başkasının kontrolünü bırakmak gerekir çevremde bu potansiyelde biri yok
Borcu olsa rahatsız olurum mesela. İçimi bi huzursuzluk kaplar kendimde kimseye borçlu olmak istemem.İyi ama bunu zaten tüm normal eşler yapıyordur ki.
Merak değil bu paylaşımdır.
Kocamın borcunu bilmiyorsam ben neciyim ki?
ben varımMerhaba hanımlar,
Ben düşünüp, taşınmadan plansız hiçbir iş yapamıyorum.
1,5 yıllık evliyim maddi bi sıkıntımız yok çocuk fikrini bile benimseyemiyorum. Ona yetebilir miyim daha iyi imkanlar sağlamılıyım düşüncesiyle erteliyorum.
Kafamda sürekli planlar, projeler...
Eşimin işlerini bile en ufak ayrıntısına kadar takip ederim. Hayatta hep fazla detaycıyımdır.
Evlenmeden önce başka taliplerimde vardı birinden hoşlanmama rağmen eşim daha mantıklı geldiği için onu seçtim. Her konuda mantığım devreye girer. Otokontrolümü hiçbir zaman devre dışı bırakıyorum.
Bu huyumun bi zararını gördüm diyemem fakat beynim haddinden fazla dolu oluyor.
Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Çocuğum olsa ne yaparım bende bilemiyorum. Daha takıntılı bir hal alırım heralde.Bu alışkanlığı yavaş yavaş bırakmanız çok iyi olur bence, hele çoluk çocuğa karışınca en küçük ayrıntı insanın kafasını yoruyor zaten birde gereksiz konuları takarsanız çok zor olur.
maddi duruma eğer bir etkin olmuyorsa hiç kafa yorma derim, eşin ilgilensin sen keyfini sür bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?