Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar ben hiç ovi testi kullanmadım denesem diyorum, acaba eczanelerde bulunuyor mu?

selam kızlar nasılsınız
benim sabahtan işlerim vardı onları hallettim
kpss başvurumu yaptım
daha doğrusu parayı yatırdım
malesef ösym ye gitmem gerekecek eğitim durumum yanlış çıkıyor
halbuki 2012 de de girmiştim o zaman mezun yazıyordu şimdi okuyor yazıyor

kuaföre markete derken bu saat oldu anca gelebildim eve

ee sizde durumlar ne varmı yeni hamişler

kızlar ben hiç ovi testi kullanmadım denesem diyorum, acaba eczanelerde bulunuyor mu?

canım eczanelerde var ama çok pahalı
yani bitanesi 15-20 lira falan
ama o paraya gg'dan 30 tane alırsın.
ben zamanında laboquıck kullanmıştım
o markayı tavsiye ederim
fiyatlarına bak istersen eminim kafana yatacaktır

saol cnm bnm araştırıyım bakalım :)

dün akşam iki tane farklı marka hamilelik testi yaptım ve onlarda silik çıktı ama birinde silik çıksa dahi hamilesinizdir diyordu yani artık eminim ki hamileyim

cuma günü doktora gidicem, umarım iyi haberler alırım,,,
umarım hepimizin hayırlı haberlerii olur

tebrik ederiiimm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

fotosunu koyabilir misiiinnnnn

Haklısın özge tamam gebelik ve kan testi konusunu bat a kadar acmıcam sözzzzzz

ama ovu testi deneyebilir miyiiiimmm ne olurrrrr

ayy uhibbukeeee hiç güleceğim yoktu alemsin haa tmm denede bence sen önce çalışmaların devamını getir benim üç arkadaşımda adetine 5 gün kala gebe kaldılar bilemiorum şu yumurtlama günlerini ama adete 1 hafta kala hormonlar daha fazla çalışıomuş benim akıllı ablam neredeyse 40 yaşına gelmiş kendi kadar çocuğu var çocuk düşünmüodu nasıl olsa adete 4 gün kalmış bişi olmaz deyip korunmuo gebe kaldı :)))))tabi düştü çocuk çünkü hamile olduğunu bilmeden doğum kontrol hapını almaya devam etmiş o sebeble testi geri plana atta çalışmaları bitirmee derim :)

iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişle? gitti mi misafirlerin

gittiler canım gittiler..dün de kadın aldım eve temizlik için her taraf pırıl pırıl oldu bebiş de iyi Allaha şükür ben de iyiyim..dün doktor randevumuz vardı herşey gayet yolunda dedi doktor..2 cm olmuş kuzucum Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin canımm..hep dualarımdasınız..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.. gecikmemin bugun 12. Gunu.. 10. Gun kan testi yaptim maalesef negatif.. doktora gittim dun rahmin kalinlasmis dedi ya adet olucaksin yada gec dollenme oluyo dedi.. adet sokturucu vermicem 10 gune kadar olmazsan yine gelirsin bakariz dedi.. cok umutluydum bu kadar gecikmeden sonra.. böyle istee herseyin hayirlisi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiin Allah razi olsun

Hakkinda hayirlisi canim. Nasipten ote gidilmiyo. Sen moralini bozma. Vardir bunda da bi hayir.

Son düzenleme:

Ama hala umudumuzu kaybetmedik benim de 7 gunum 5 test ysptirdim negatifti pazartesi yi bekliyorum o zaman gitcem doktora ama adet brlirtisi felan hic biseyim yok gebelikle ilgilide bi belirti yok bi turlu anlam veremedim bu duruma

Nasilsiniz arkadaslar ne var neyok bayadir göremedim misafirdi gezmekti falan anca girdim ne var ne yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…