wuuuuuuuu menüye baaakkk
yemege size gelebilir miyiimmmmm
ayy bende öyle diyorum son sınavım ekim 18 :))))
çokk var benim bu senem beklemekle geçiyor ya :)
maşallah misafir var sende dimi
İyi yolcuuklarrr :)
yolcunun duası kabul olurmuş yolda bol bol dua et hepimizeee
wuuuuuuuu menüye baaakkk
yemege size gelebilir miyiimmmmm
ya o 2 gün arayla olmuş gayet normal :)
mesela bende yumurtlama dönemi geldi mi 3 4 bazende 5 gün sürüyo akıntı o olur :)
ama aradan bu kadar gectikten sonra sanmıyorum :)
bakalım bu akşam ovu testi denicem belkide bi daha yumurtlarım belli mi olur
eczane vardır ama pahalı oluyo genelde arkadaşların dediği gibi...
bende bu ay ilk kez denedim ve gg den aldım bende :)
Hoşgeldin bayaga yogun gecmiş günün maşallah :)
kpss lisans düzeyinde giriyorsun dimi ne mezunusun ?
yeni hamiş leble sanırım :)
onun dışında bekleyen herkesde olur inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
tebriik ederiiiimmmmmmmmmmmmm :))
hayırlı ugurlu olsun
saglıcakla kucagına da alırsın inşallah :)
inanmıcaksın calısmayı falanda bıraktık
benim durumum iyi degil:))
hoşgeldin :)
biz kah umutlu kah depresif bol sabırsız ve telaşlı geçiriyoz günleri
sen nasılsın :))
umudunu kaybetme arkadaşım ve stres yapma hormonların dengesi de iyice şaşmasın
hakkında hayırlısı ne ise o olsun bakalım :)
bat ın 26 sı mıydı ?
tabikideeeee
aman lisede üniversite telaşı üniversitede mezun olsam iş bulsam telaşı mezun olursun iş telaşı sınav sınav sınav hiç bitmiyorki hayat bir sınav ne zaman rahata ereceğiz acaba
evet canım misafirim var(mış) eşim öyle söyledi kim diye sormadım bende
aslında bu benim için normal bir menü hergün böyle hazırlanıyorum en az 3 çeşit yemeğim oluyor
rahmetli anneannem daha ben çocukken hep tembih ederdi evlenince evinde yemeğini eksik etme sofrana kimin geleceği belli olmaz Allah bir misafir yollar derdi. benim annemde hep böyleydi sabah 9 da yemekler pişmiş olurdu bile. bende de onlardan kalma alışkanlık.
daha şimdiden yarının menüsünü hazırladım kafamda
canım iki çeşit yeter kilo alıyorum çalışıyorum zaten ama evimi hiç yemeksiz bırakmadım ben de yemek yapmayı da seviyorum ama imkanlar dahilinde :) ben haftalık program yapıyorum ona göre yemek yapıyorum her gün mesela yarın karnıyarık var ama şu an çok açım yaaaaaa ne bulsam yiyebilirim
Kan yaptirdim canim biz 1 yildir istiyoruz hersey de normal dedi doktor ama daha nasip degil sanirim
yarın bende de karnıyarık var
karnıyarık pilav cacık
çalışırken bende zorlanıyordum akşamdan yapıyordum eşimde yüzünü göremiyorum diye kızardı bana
çalışıpta zorlanmayan kadın yoktur herhalde çok zor ama ben çok zorlanıorum, zaten yemekte yapmıorum eşim akşamları yemek yemiyor zorla yediriyorum (biraz göbekliyiz de zayıflamaya çalışıyoruz anlıycanız :) ) tabi oda bnm işime geliobiz çalışan bayanların ALLAH YARDIMCISI OLSUN :) heleki hafta tatili tek pazarsa daha feci
evet yaa sadece pazar olursa çok zor olur.
benimde eşim akşam yemeği yemek istemiyor
zaten eve gelinceye kadar saat 9 oluyor o saatten sonra yiyince kilo alıyor doğal olarak
hergün aynı şey. Sabah evden çıkarken akşam yemeğini 5 de yiyelim 9 da çok geç oluyor der ama hiç 5 de gelemez
çalışıpta zorlanmayan kadın yoktur herhalde çok zor ama ben çok zorlanıorum, zaten yemekte yapmıorum eşim akşamları yemek yemiyor zorla yediriyorum (biraz göbekliyiz de zayıflamaya çalışıyoruz anlıycanız :) ) tabi oda bnm işime geliobiz çalışan bayanların ALLAH YARDIMCISI OLSUN :) heleki hafta tatili tek pazarsa daha feci
benim tek pazar iznim var özel şirketteyimzaten ev temizliğini anca yetiştiriorum gezmeye bile zamanın olmuyor gerçi eşim yardımcı oluyor o cumartesi de çalışmıyor o söyleyince evi falan siliyo süpürüyor ama tabi benimkini tutmuyor :)
evet çalışınca zor ben biraz şanslıyım ama 6-6:30 arası evde oluyorum genelde ve yemeğimi hazırlıyorum çünkü eşim 8 de falan evde olabiliyo bende o arada herşeyimi rahat rahat hazırlıyorum
benim tek pazar iznim var özel şirketteyimzaten ev temizliğini anca yetiştiriorum gezmeye bile zamanın olmuyor gerçi eşim yardımcı oluyor o cumartesi de çalışmıyor o söyleyince evi falan siliyo süpürüyor ama tabi benimkini tutmuyor :)
tabikideeeee
aman lisede üniversite telaşı üniversitede mezun olsam iş bulsam telaşı mezun olursun iş telaşı sınav sınav sınav hiç bitmiyorki hayat bir sınav ne zaman rahata ereceğiz acaba
inşallah canım ederim etmem mi bol bol zamanın olacak yol uzun ederim :)
:))))ahaha olabilir valla
hımm bu akıntı ince kıvamlı oluo böle bi akıntı bence sadece yumurtlama zamanında olur çünkü bende öle oluo ne bilem normalde bi gün gelirdi bu akıntı bu sefer iki gün sora tekrar geldi ..benim öle uzun sürmüo bi kere gelio kesilıo
Evet canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimse cevap yazmadi unutulmusuk baya girmeyince
ben geçen kış gripten yattım 15 gün
eşime yalvardım ne olur bi süpürge tut çok battı ev diye
kadın tutup getirmiş temizliğe
ben ne anlarım süpürgeden dedi sanki çok zormuş gibi
ağır abi takılır tam bi odundur ruhsuz derim ben ona
birde ben çalışırken bütün temizliğimi çamaşırımı ütümü cuma cumartesi akşamları yapar pazara hiç iş bırakmazdım gece kaç olursa olsun illaki bitirirdim işlerimi. Bir pazar günümüz var onuda temizlikle geçirmek istemiyorum derdim eşimle vakit geçirmeye çalışırdım.
çok zor yaaa kadınların ii erkeklerden daha ağır bence
Nasilsiniz arkadaslar ne var neyok bayadir göremedim misafirdi gezmekti falan anca girdim ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?