- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yok yaa benim miniğim yapar hele hamileyken her işimi yaptı :)
ay yok valla hamileyken bile doğru düzgün bişeyimi yapmadı ama zaten bende çok bişey yapmadım zaten hamileliğim de kısa sürdü neyse eskiye gitmeyeyim şimdi önümüze bakalım dimi yabi daha hamile kalırsam hain planlarım var ama
.........
........
..........
yok yaa benim miniğim yapar hele hamileyken her işimi yaptı :)
tabiki ağır erkek ne yapıo çalışmaksa bizde çalışıorum, evi temizleyen kadın çocuğa bakan kadın ama lafa gelince onlar çok çalışıo pehhh
bak şimdi aradım buldum msjını kaç sayfa geride kalmış :))
Ben iyiyim sabah bi çoştum acayip heyecan sabırsız bi haller bata kaldı 6 gün ben erkenden ögrenme yollarına düştüm :)
Şimdi daha iyiyim ama sakinleştim attım o ruh halini üstümden :)
sen nasılsın bitti mi adet dönemin ?
ne kadar şanslısın
benimki birgün eve geldi
ben belim çok ağrıdı dedim
o günde dip köşe temizlik yapmıştım
duvarları falan silmiştim.
neyse bu geldi belim ağrıyo dedim
ne yaptın sanki bütün gün yatmaktan başka istersen yer değişelim dedi.
hiç bişey demiyorum sana dedim ve demedimde.
ertesi günü yemekli misafir geldi
heryer çerez tabağı çay bardağı meşrubat bardağı
makinede bulaşıklar duruyor
yemek yapmadım
akşamdan kalma yerlerde kuruyemiş kabukları
çaydanlık bile akşamki çayıyla duruyor
sabah duş alıp gitmişti bornozu banyoda
saç havlusu yatağın üstünde
çıkardığı kıyafetleri soyunma odasında
bu bi geldi
evin halini gördü
hemen yanıma koştu noldu iyimisin diye
eveeeet iyiyim nolduki dedim
tv seyrediyorum hiç istifimi bozmadım ama
ne bileyim evi bu halde görünce başına bişey geldi sandım dedi
işte sen bana diyorsunya bütün gün evde ne yaptın sanki diye al işte ben bütün gün bunları yapıyorum dedim
o gün bu gündür hiç bişey demez işime karışmaz
hatta kalabalık misafir geldiğinde kendisi kalkıp servis yapar falan
İyiyim Canim bitti zaten bnm 2 gün suruyo :) 3 . gunu yok rahatim ondan. Yumurtlama donemindeyim sanirim dun gece sol yumurtaligimda çok agri hissettim ve de degerlendirdim :) ama telefonuma womanlog yukledim adet takvimi yani bütün yumurtlama günlerini falan herşeyi gösteriyor belki bilirsin.ama o takvime gore sali günü yumurtlicam daha var yani ama agrim ve akintim olunca acabami dedim.senin çok az kalmis CoK heyecanlı insan merak diyor ister istemez bat yaklasinca bi heyecan basiyor BN mesela gecen donemde hic bsy kaldirmadim tam kaldircam acaba hamilemiyim psikolojisi basliyor insanda.Peki belirtin falan varmi arkadan hamile mesela onun çok akintisi olmuştu sivi saydam renk sendede varmi mesela..
gittiler canım gittiler..dün de kadın aldım eve temizlik için her taraf pırıl pırıl oldubebiş de iyi Allaha şükür ben de iyiyim..dün doktor randevumuz vardı herşey gayet yolunda dedi doktor..2 cm olmuş kuzucum Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin canımm..hep dualarımdasınız..
İnşallah hamilesindir Canim sende devam et calismalara adete 6 gün var deyip birakma öyle hamile kalan da çok var. Bnm 2 gün suruyo 3. Gün kahverengi akinti o kadar Dr a gittim bir pedi dolduruyosa 1 gündede bitse normal dedi sorun yok yani herkes sasiriyor bnm bu durumuma BN mutlu oluyorum çabuk bitiyor DİE :) inş hamilesindir ve bnde hamile olurum inş çok olsun istiyorum 2 . ayim ama inş kalirim bende ilk ay yataktan kalkiyordum bu ay belli sure kalkmiyorum tutar ins. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadasim..Nasıl yaniiiii adet 3 günden az süremez kiii
bu günleri iyi degerlendir madem yumurtlama dönemindesin :)
bana gelincee hiiç belirti falan yok :)
adet olcam gibi ama bu ay delicesine hamile olma istegide var her ikisine de hazırllıyorum kendimi ama inşallah hamileyimdir yaa :)
ne kadar şanslısın
benimki birgün eve geldi
ben belim çok ağrıdı dedim
o günde dip köşe temizlik yapmıştım
duvarları falan silmiştim.
neyse bu geldi belim ağrıyo dedim
ne yaptın sanki bütün gün yatmaktan başka istersen yer değişelim dedi.
hiç bişey demiyorum sana dedim ve demedimde.
ertesi günü yemekli misafir geldi
heryer çerez tabağı çay bardağı meşrubat bardağı
makinede bulaşıklar duruyor
yemek yapmadım
akşamdan kalma yerlerde kuruyemiş kabukları
çaydanlık bile akşamki çayıyla duruyor
sabah duş alıp gitmişti bornozu banyoda
saç havlusu yatağın üstünde
çıkardığı kıyafetleri soyunma odasında
bu bi geldi
evin halini gördü
hemen yanıma koştu noldu iyimisin diye
eveeeet iyiyim nolduki dedim
tv seyrediyorum hiç istifimi bozmadım ama
ne bileyim evi bu halde görünce başına bişey geldi sandım dedi
işte sen bana diyorsunya bütün gün evde ne yaptın sanki diye al işte ben bütün gün bunları yapıyorum dedim
o gün bu gündür hiç bişey demez işime karışmaz
hatta kalabalık misafir geldiğinde kendisi kalkıp servis yapar falan
İnşallah hamilesindir Canim sende devam et calismalara adete 6 gün var deyip birakma öyle hamile kalan da çok var. Bnm 2 gün suruyo 3. Gün kahverengi akinti o kadar Dr a gittim bir pedi dolduruyosa 1 gündede bitse normal dedi sorun yok yani herkes sasiriyor bnm bu durumuma BN mutlu oluyorum çabuk bitiyor DİE :) inş hamilesindir ve bnde hamile olurum inş çok olsun istiyorum 2 . ayim ama inş kalirim bende ilk ay yataktan kalkiyordum bu ay belli sure kalkmiyorum tutar ins. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadasim..
veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))
neyse son kararım 3 gün daha test mest yok
İyi aksamlar hanımlar nasılsınızguya fazla takılmıycaktım buraya ama sizleri cok özlüyorum yeni gelişmeleri takipteyim. Hatin arkadsmz guzel haberlerle gelir inş.
Kızlar bugun benim dogum gunumesim kocaman bir buket çiçek ve kolye hediye etti çoook ama çooooook mutlu oldum. İnş bide bu ay bebişimiz olursa ne guzel olur. Doğdugum ayda hamile kalmak istiyoruuuuum sizde dua edin emi.
:) Canın saolsun senin arkadaşııııımmm
3 gün sonra inş. gebelik testinde çift çizgiyi yakalrsıınnnn amiiiinn
İyi aksamlar hanımlar nasılsınızguya fazla takılmıycaktım buraya ama sizleri cok özlüyorum yeni gelişmeleri takipteyim. Hatin arkadsmz guzel haberlerle gelir inş.
Kızlar bugun benim dogum gunumesim kocaman bir buket çiçek ve kolye hediye etti çoook ama çooooook mutlu oldum. İnş bide bu ay bebişimiz olursa ne guzel olur. Doğdugum ayda hamile kalmak istiyoruuuuum sizde dua edin emi.
dün akşam iki tane farklı marka hamilelik testi yaptım ve onlarda silik çıktı ama birinde silik çıksa dahi hamilesinizdir diyordu yani artık eminim ki hamileyim
cuma günü doktora gidicem, umarım iyi haberler alırım,,,
umarım hepimizin hayırlı haberlerii olur
iyi ki doğmuşsun canım
Allah sağlıklı nice yıllar nasip etsin. sevdiklerinle birlikte hep yüzün gülsün inşallahbebişinle de en kısa sürede neşe gelsin evineeee
ben de doğduğum ayda bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?