Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yok yaa benim miniğim yapar hele hamileyken her işimi yaptı :)

ay yok valla hamileyken bile doğru düzgün bişeyimi yapmadı ama zaten bende çok bişey yapmadım zaten hamileliğim de kısa sürdü neyse eskiye gitmeyeyim şimdi önümüze bakalım dimi ya bi daha hamile kalırsam hain planlarım var ama

tecrübelendim diosunnn :) inşallah canım ALLAHIM nasip etsin de ikincilerimiz hayırlı bir şekilde olsun inşallah :)

yok yaa benim miniğim yapar hele hamileyken her işimi yaptı :)

ne kadar şanslısın

tabiki ağır erkek ne yapıo çalışmaksa bizde çalışıorum, evi temizleyen kadın çocuğa bakan kadın ama lafa gelince onlar çok çalışıo pehhh

benimki birgün eve geldi
ben belim çok ağrıdı dedim
o günde dip köşe temizlik yapmıştım
duvarları falan silmiştim.
neyse bu geldi belim ağrıyo dedim
ne yaptın sanki bütün gün yatmaktan başka istersen yer değişelim dedi.
hiç bişey demiyorum sana dedim ve demedimde.
ertesi günü yemekli misafir geldi
heryer çerez tabağı çay bardağı meşrubat bardağı
makinede bulaşıklar duruyor
yemek yapmadım
akşamdan kalma yerlerde kuruyemiş kabukları
çaydanlık bile akşamki çayıyla duruyor
sabah duş alıp gitmişti bornozu banyoda
saç havlusu yatağın üstünde
çıkardığı kıyafetleri soyunma odasında

bu bi geldi
evin halini gördü
hemen yanıma koştu noldu iyimisin diye
eveeeet iyiyim nolduki dedim
tv seyrediyorum hiç istifimi bozmadım ama
ne bileyim evi bu halde görünce başına bişey geldi sandım dedi

işte sen bana diyorsunya bütün gün evde ne yaptın sanki diye al işte ben bütün gün bunları yapıyorum dedim
o gün bu gündür hiç bişey demez işime karışmaz
hatta kalabalık misafir geldiğinde kendisi kalkıp servis yapar falan

İyiyim Canim bitti zaten bnm 2 gün suruyo :) 3 . gunu yok rahatim ondan. Yumurtlama donemindeyim sanirim dun gece sol yumurtaligimda çok agri hissettim ve de degerlendirdim :) ama telefonuma womanlog yukledim adet takvimi yani bütün yumurtlama günlerini falan herşeyi gösteriyor belki bilirsin.ama o takvime gore sali günü yumurtlicam daha var yani ama agrim ve akintim olunca acabami dedim.senin çok az kalmis CoK heyecanlı insan merak diyor ister istemez bat yaklasinca bi heyecan basiyor BN mesela gecen donemde hic bsy kaldirmadim tam kaldircam acaba hamilemiyim psikolojisi basliyor insanda.Peki belirtin falan varmi arkadan hamile mesela onun çok akintisi olmuştu sivi saydam renk sendede varmi mesela..

mantıklı canım ii bir ders olmuş aferin sana

Nasıl yaniiiii adet 3 günden az süremez kiii
bu günleri iyi degerlendir madem yumurtlama dönemindesin :)

bana gelincee hiiç belirti falan yok :)
adet olcam gibi ama bu ay delicesine hamile olma istegide var her ikisine de hazırllıyorum kendimi ama inşallah hamileyimdir yaa :)

Ne güzel haberler bunlar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

İnşallah hamilesindir Canim sende devam et calismalara adete 6 gün var deyip birakma öyle hamile kalan da çok var. Bnm 2 gün suruyo 3. Gün kahverengi akinti o kadar Dr a gittim bir pedi dolduruyosa 1 gündede bitse normal dedi sorun yok yani herkes sasiriyor bnm bu durumuma BN mutlu oluyorum çabuk bitiyor DİE :) inş hamilesindir ve bnde hamile olurum inş çok olsun istiyorum 2 . ayim ama inş kalirim bende ilk ay yataktan kalkiyordum bu ay belli sure kalkmiyorum tutar ins. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadasim..

Ayy supermis tuttum bnu bnde deniycem hoc anlamiyolar bizi bnimkide oyle naptinki aksama kadar diyo o an sinir oluyormmmm

amin inşallah umarım herkes hayırlı haberi verir tez zamanda :)

veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))

neyse son kararım 3 gün daha test mest yok

Son düzenleme:
veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))

neyse son kararım 3 gün daha test mest yok

:) Canın saolsun senin arkadaşııııımmm
3 gün sonra inş. gebelik testinde çift çizgiyi yakalrsıınnnn amiiiinn

İyi aksamlar hanımlar nasılsınız guya fazla takılmıycaktım buraya ama sizleri cok özlüyorum yeni gelişmeleri takipteyim. Hatin arkadsmz guzel haberlerle gelir inş.
Kızlar bugun benim dogum gunumesim kocaman bir buket çiçek ve kolye hediye etti çoook ama çooooook mutlu oldum. İnş bide bu ay bebişimiz olursa ne guzel olur. Doğdugum ayda hamile kalmak istiyoruuuuum sizde dua edin emi.

iyi ki doğmuşsun canım
Allah sağlıklı nice yıllar nasip etsin. sevdiklerinle birlikte hep yüzün gülsün inşallah bebişinle de en kısa sürede neşe gelsin evineeee
ben de doğduğum ayda bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuummmm

:) Canın saolsun senin arkadaşııııımmm
3 gün sonra inş. gebelik testinde çift çizgiyi yakalrsıınnnn amiiiinn

amiiiiiiiiiinnnnn hepimiz görelim o çift çizgiyi inşallah yaaaaa :))))

yaa niye takılmayacaksın ki gel arkadaşım gell :)
bak bana bi çoşuyorumm bi duruluyorum dönüp kafa dagıtıyorumm

bu arada doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler dilerm :)
İnşallah en güzel hediyen içinde atacak o minik kalp olur

*buse4545...............30 Nisan

*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*CKbeautyandsheer.....8 Mayıs

arkadaşlarım naaptınız bebiş var mııı

Canım hayırlı olsun, bende 2 kere silik cizgi gordum, o yuzden sana bikac soru sorcam.:). Batın ne zamandı? Silik cıksa hamilesinz diyen testin markası neydi? Belir var mı?

Bu ay hamile kalırsam bende dogdugum ay da kucagıma alıcam inşallaaahh

blueakara0509 arkadaş adını görüyorum hep ama yazmıyorsun sessiz takipçisin sanırım :)
Aramıza katılmak ister misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…