Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhibbuke alemsiinn sabahı bekleyemedin mi, ama cidden 6 gun fazla, negatif cıkarsa uzulmee 😉

veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))

neyse son kararım 3 gün daha test mest yok

Simdi gordum canım, bencede bekle 6 gun cok var daha bosuna sıkma canını. Cunku o testi yaparken insan her halukarda umitleyor.

Uhibbuke alemsiinn sabahı bekleyemedin mi, ama cidden 6 gun fazla, negatif cıkarsa uzulmee 😉

:))
ya ovu testini akşam yapıyodum ya hep ondan yaptım :)
sabah mı yapsaydım bilemedim ki şimdiiii

yok ya üzülmem :) Allahtan negatife de kendimi alıştırıyom zaten bünye alışık sorun yok

bu akşam ki ovu testi negatiften de öte negatif çıktı :))
o yüzden 3 gün test falan düşünmcem :)
bat a 3 gün kala bi ovu testi daha denerim artık :)))

Dogum gunun kutlu olsun canım:). Allah razı.olsun insallah hepimiz guzel haberler veririz :)

Bence sabah yapma 3 gun 4 gun bekle, dua et, ovu testi bol nasılsa rahat rahat kullan :)

Kizlar uç gün beş gün...ne kadar hesap yaparsak yapalim hesapta olan değil nasipte olan gelir başa... Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin inşallah....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım benıde ekler mısın bende konu acmıstım ama nısan ayı ıçın ama çift çizgiyi göremedık fazlada tkip edemiyorum.........burdan takıp
edeyim :)))......

Bence sabah yapma 3 gun 4 gun bekle, dua et, ovu testi bol nasılsa rahat rahat kullan :)

yoksa zaten kararlıyım 3 gün daha bişey yok 10 unda ovu testi denicem yine :)

Ya biri bana anlatsin brn anlamadim. Ovu testi uc gun kala bata iki cizgi cikarsa hamile mi oluyon yani

canım ovu testi ile hamileliğini ögrenen çok kişi var..
ovu testinin ölçtüğü Lh hormonu ile gebelik hormonu olan hcg benzer yapıda imiş o yüzden hamile isen ovu testi yumurtlama dönemindeki gibi kopkoyu çıkıyomuş:)

bende de bol ovu testi var bat a 6 gün var yaptım 2. cizgi hiiiiçç yoktu :)
genelde bat 2 3 gün kala cizgi koyu olanlar var :)

Simdi gordum canım, bencede bekle 6 gun cok var daha bosuna sıkma canını. Cunku o testi yaparken insan her halukarda umitleyor.

açıkcası ümitlenmedim sırf bişeyler yapim diye yaptım desem yeridir :))
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun :)

veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))

neyse son kararım 3 gün daha test mest yok
Ne 3 günü bat a 6 gün yok mu 6 gün bekle bence Canim ben bu ay kararliyim hic test yapmicam zaten gecikme varsa hamile olabilirim deyip yapcam oda bat 1 hafta geçince yapcam sanada tavsiye ederim cnku üzülüyorum negatifleri görünce bnm arkadasin adeti 6 gun gecikti test yapti negatif 11 gün geçince yine yapti pozitif cikti ondan bnce sende bekle cikmiyo çünkü oda 6 aydan sonra hamile kaldi.

Son düzenleme:

amin inşallah

merhaba canım benıde ekler mısın bende konu acmıstım ama nısan ayı ıçın ama çift çizgiyi göremedık fazlada tkip edemiyorum.........burdan takıp
edeyim :)))......

Tabi ki eklerimmm :)
hoşgeldin aramızaa :)
bat ını söylersen listeye yazıyım :)

Isterim tabikide yazdiklarinizi okuyorum benimde bat 14 mayis ama hiç birsey hissetmiyorum bide usuttum galiba midem bulaniyor

heh şöyleee :)
ne zamandır adını görüyorum ama yazmak istemediğini düşündüm :) belkide bu çoşmuş topik sahibesinden korkmuşsundur
Şaka bi yanaa hoşgeldin aramızaa:))
İnşallah tez zamanda sende müjdeyi verirsin :)
bende 13 mayısım birlikte bekliyoruz yaniiiiiii:)

sende var mı belirti falan

Hic belirti yok mu... Ben hemen anlamistim hamile kaldigimi.. Benim agzimin tadi hemen değişir..agzimda bir demir tadi oluşuyor. Tabi kimisinde de tik bile olmuyor hic belirtisiz hamilelik yasayan var. Karni sismese anlamayacak..akrabam 4 aylik hamile yeni öğrendi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…