merhaba arkadaşlar :)))
en son yaklaşık 2 saat önce yazdıktan sonra forumdan çıktım ( malum sabah beri burdaydım)
evi bi süpürüp sildim o arada bayada düşündüm "ne oluyo sana uhibbuke ne bu telaş " dedim kendime sonra dudagımın az yukarısı kaşınıyodu bi bakıyım derken kocamaaaannn sivilceee gördüm
Ki bende sivilce yılda yılda bi kere olur ya da olmaz ergenlikte bile sivilcelenmedim beeennn
Sonra kendime kızdım sabah beri ne kadar stres yaptıysam vucüdüm tepki vermeye başladı resmen
neyse her zaman ki gibi kısa bi ruh hali degişiminden sonra kendime yaptıgım telkinler sonucu biraz daha sakinleştim :)
bat a kadar idrar ve kan testi yapmıcam kararlıyım (zaten 6 gün var :) )
ama bu akşam şua ovu testini bi deniyim madem bu kadar susuz durdum bi işe yarasın
veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))
neyse son kararım 3 gün daha test mest yok
Uhibbuke alemsiinn sabahı bekleyemedin mi, ama cidden 6 gun fazla, negatif cıkarsa uzulmee 😉
İyi aksamlar hanımlar nasılsınızguya fazla takılmıycaktım buraya ama sizleri cok özlüyorum yeni gelişmeleri takipteyim. Hatin arkadsmz guzel haberlerle gelir inş.
Kızlar bugun benim dogum gunumesim kocaman bir buket çiçek ve kolye hediye etti çoook ama çooooook mutlu oldum. İnş bide bu ay bebişimiz olursa ne guzel olur. Doğdugum ayda hamile kalmak istiyoruuuuum sizde dua edin emi.
:))
ya ovu testini akşam yapıyodum ya hep ondan yaptım :)
sabah mı yapsaydım bilemedim ki şimdiiii
yok ya üzülmem :) Allahtan negatife de kendimi alıştırıyom zaten bünye alışık sorun yok
bu akşam ki ovu testi negatiften de öte negatif çıktı :))
o yüzden 3 gün test falan düşünmcem :)
bat a 3 gün kala bi ovu testi daha denerim artık :)))
Bence sabah yapma 3 gun 4 gun bekle, dua et, ovu testi bol nasılsa rahat rahat kullan :)
:))
ya ovu testini akşam yapıyodum ya hep ondan yaptım :)
sabah mı yapsaydım bilemedim ki şimdiiii
yok ya üzülmem :) Allahtan negatife de kendimi alıştırıyom zaten bünye alışık sorun yok
bu akşam ki ovu testi negatiften de öte negatif çıktı :))
o yüzden 3 gün test falan düşünmcem :)
bat a 3 gün kala bi ovu testi daha denerim artık :)))
Ya biri bana anlatsin brn anlamadim. Ovu testi uc gun kala bata iki cizgi cikarsa hamile mi oluyon yani
blueakara0509 arkadaş adını görüyorum hep ama yazmıyorsun sessiz takipçisin sanırım :)
Aramıza katılmak ister misin
Bence sabah yapma 3 gun 4 gun bekle, dua et, ovu testi bol nasılsa rahat rahat kullan :)
Ya biri bana anlatsin brn anlamadim. Ovu testi uc gun kala bata iki cizgi cikarsa hamile mi oluyon yani
Simdi gordum canım, bencede bekle 6 gun cok var daha bosuna sıkma canını. Cunku o testi yaparken insan her halukarda umitleyor.
Ne 3 günü bat a 6 gün yok mu 6 gün bekle bence Canim ben bu ay kararliyim hic test yapmicam zaten gecikme varsa hamile olabilirim deyip yapcam oda bat 1 hafta geçince yapcam sanada tavsiye ederim cnku üzülüyorum negatifleri görünce bnm arkadasin adeti 6 gun gecikti test yapti negatif 11 gün geçince yine yapti pozitif cikti ondan bnce sende bekle cikmiyo çünkü oda 6 aydan sonra hamile kaldi.veee beklenen ovu testini yaptım ikinci cizgi hiiiççç yok
Hayır ne bekliyordum ki zateeennn :))
neyse son kararım 3 gün daha test mest yok
Kizlar uç gün beş gün...ne kadar hesap yaparsak yapalim hesapta olan değil nasipte olan gelir başa... Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin inşallah....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım benıde ekler mısın bende konu acmıstım ama nısan ayı ıçın ama çift çizgiyi göremedık fazlada tkip edemiyorum.........burdan takıp
edeyim :)))......
Isterim tabikide yazdiklarinizi okuyorum benimde bat 14 mayis ama hiç birsey hissetmiyorum bide usuttum galiba midem bulaniyor
hoş buldum.mayıs 14 diyebiliriz :)
yoksa zaten kararlıyım 3 gün daha bişey yok 10 unda ovu testi denicem yine :)
canım ovu testi ile hamileliğini ögrenen çok kişi var..
ovu testinin ölçtüğü Lh hormonu ile gebelik hormonu olan hcg benzer yapıda imiş o yüzden hamile isen ovu testi yumurtlama dönemindeki gibi kopkoyu çıkıyomuş:)
bende de bol ovu testi var bat a 6 gün var yaptım 2. cizgi hiiiiçç yoktu :)
genelde bat 2 3 gün kala cizgi koyu olanlar var :)
açıkcası ümitlenmedim sırf bişeyler yapim diye yaptım desem yeridir :))
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun :)
amin inşallah
Tabi ki eklerimmm :)
hoşgeldin aramızaa :)
bat ını söylersen listeye yazıyım :)
tatlım 13 mayıs diye beklıyorum bakalım gecen ay 5 gun gecıktı çok umutlanmıştık bu ay ınş bebış gelır:))) cümlemıze insallah yas 26 2 yıllık evlıyım ılk bebıs 2.ayımız daha
Hoşbuldum. Umudu nisandan kesip mayısa attık bakalım..
amin inşallah
Tabi ki eklerimmm :)
hoşgeldin aramızaa :)
bat ını söylersen listeye yazıyım :)
heh şöyleee :)
ne zamandır adını görüyorum ama yazmak istemediğini düşündüm :) belkide bu çoşmuş topik sahibesinden korkmuşsundur
Şaka bi yanaa hoşgeldin aramızaa:))
İnşallah tez zamanda sende müjdeyi verirsin :)
bende 13 mayısım birlikte bekliyoruz
Valla sayenizde bir cok sey ogrendim okuyarak allah razi olsun
ben calistigim icin ben sohbete dahil olamadim yazamiyor
bide cok tecrubem yok bebek isteyeli 3-4ay oldu ama yeni evli değilim 5 yıllık evliyim yeni basladik
belirtiye gelince yok birsey hep adet oncesi belirtilerim aynisi yalniz heyecan var tabii
birlikte beklemekten cok iyi olacak
cok neseli pozitif bir insan oldugun belli senin yazilarini okuyunca mutlu oluyorum:))))
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
Isterim tabikide yazdiklarinizi okuyorum benimde bat 14 mayis ama hiç birsey hissetmiyorum bide usuttum galiba midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?