Hoşgeldin aramizaa :) ilk bebek mi olacak ksmetse ne kadarlik evlisin yas kaç ? Çok soru sordum sanirimm :) yeni olunca tanismak istedimde
yoksa zaten kararlıyım 3 gün daha bişey yok 10 unda ovu testi denicem yine :)
canım ovu testi ile hamileliğini ögrenen çok kişi var..
ovu testinin ölçtüğü Lh hormonu ile gebelik hormonu olan hcg benzer yapıda imiş o yüzden hamile isen ovu testi yumurtlama dönemindeki gibi kopkoyu çıkıyomuş:)
bende de bol ovu testi var bat a 6 gün var yaptım 2. cizgi hiiiiçç yoktu :)
genelde bat 2 3 gün kala cizgi koyu olanlar var :)
açıkcası ümitlenmedim sırf bişeyler yapim diye yaptım desem yeridir :))
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun :)
geldım tatlım bende:))) ayyyyyy hadı ınş hamılesındır yaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))
yoksa zaten kararlıyım 3 gün daha bişey yok 10 unda ovu testi denicem yine :)
canım ovu testi ile hamileliğini ögrenen çok kişi var..
ovu testinin ölçtüğü Lh hormonu ile gebelik hormonu olan hcg benzer yapıda imiş o yüzden hamile isen ovu testi yumurtlama dönemindeki gibi kopkoyu çıkıyomuş:)
bende de bol ovu testi var bat a 6 gün var yaptım 2. cizgi hiiiiçç yoktu :)
genelde bat 2 3 gün kala cizgi koyu olanlar var :)
açıkcası ümitlenmedim sırf bişeyler yapim diye yaptım desem yeridir :))
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun :)
pirelideve nasılsın? reglin yaklaşıyor. belirtin var mı:)
Olan belirtileri sayayım canım göğüs ucum kaşınıyo karın ve kasık ağrısı mise bulantısı 2 gün önceye kadar çok vardı ama azaldı şimdi baş dönmesi ara ara. Psikolojik mi adet belirtisimi bilmiyorum. Dünden önceki gün test yaptım negatif. Aceleciyim de biraz :)
Ne 3 günü bat a 6 gün yok mu 6 gün bekle bence Canim ben bu ay kararliyim hic test yapmicam zaten gecikme varsa hamile olabilirim deyip yapcam oda bat 1 hafta geçince yapcam sanada tavsiye ederim cnku üzülüyorum negatifleri görünce bnm arkadasin adeti 6 gun gecikti test yapti negatif 11 gün geçince yine yapti pozitif cikti ondan bnce sende bekle cikmiyo çünkü oda 6 aydan sonra hamile kaldi.
Hic belirti yok mu... Ben hemen anlamistim hamile kaldigimi.. Benim agzimin tadi hemen değişir..agzimda bir demir tadi oluşuyor. Tabi kimisinde de tik bile olmuyor hic belirtisiz hamilelik yasayan var. Karni sismese anlamayacak..akrabam 4 aylik hamile yeni öğrendi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım 13 mayıs diye beklıyorum bakalım gecen ay 5 gun gecıktı çok umutlanmıştık bu ay ınş bebış gelır:))) cümlemıze insallah yas 26 2 yıllık evlıyım ılk bebıs 2.ayımız daha
Valla sayenizde bir cok sey ogrendim okuyarak allah razi olsun
ben calistigim icin ben sohbete dahil olamadim yazamiyor
bide cok tecrubem yok bebek isteyeli 3-4ay oldu ama yeni evli değilim 5 yıllık evliyim yeni basladik
belirtiye gelince yok birsey hep adet oncesi belirtilerim aynisi yalniz heyecan var tabii
birlikte beklemekten cok iyi olacak
cok neseli pozitif bir insan oldugun belli senin yazilarini okuyunca mutlu oluyorum:))))
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
Napıyonuzzz kızlarr misafirim vardı giremedim aklım burda kaldı yaw
Hamile olan varmı ya la
Ozaman yine de uc dort gun beklemen gerekior :)
İnsallah canım, ay haftaya topik cossa sırayla hepimiz hamile haberini versek :)
Olan belirtileri sayayım canım göğüs ucum kaşınıyo karın ve kasık ağrısı mise bulantısı 2 gün önceye kadar çok vardı ama azaldı şimdi baş dönmesi ara ara. Psikolojik mi adet belirtisimi bilmiyorum. Dünden önceki gün test yaptım negatif. Aceleciyim de biraz :)
hadi hayırlısı:))))
daha 3 günün var. günün geçince pozitifi gör inş.
sende acelecileri de varr
misal benn :)
bat a 6 gün var ben sonuç arıyorum
Canım hayırlı olsun, bende 2 kere silik cizgi gordum, o yuzden sana bikac soru sorcam.:). Batın ne zamandı? Silik cıksa hamilesinz diyen testin markası neydi? Belir var mı?
Anladm canim Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah.. kac yasindasin
Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.
Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.
ahhh canım yaa seni çok iyi anlıyorum..bende düşük yaptıktan sonra nerdeyse tüm evli arkadaşarım hamile kaldı cinsiyetlerini öğrendi hep bebek mevzuları dönüp durdu.benim de yüzümde hep bir tebessüm gözlerim doluyordu yüzümü başka tarafa çeviriyordum.sabretmeyi öğreniyoruz sanırım..seni tanımıyorum ama şuan senin için çok dua edeceğim ve isteyen herkes için hepimiz için..inşallah en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun meleğine
Ahahaa. Aynıyız demekki bi belirti gbi bişi hissetsem direk teste sarılıyom. Eczacı zengin olcak sayemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?