Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Napıyonuzzz kızlarr misafirim vardı giremedim aklım burda kaldı yaw
Hamile olan varmı ya la

Son düzenleme:

Ozaman yine de uc dort gun beklemen gerekior :)

İnsallah canım, ay haftaya topik cossa sırayla hepimiz hamile haberini versek :)

pirelideve nasılsın? reglin yaklaşıyor. belirtin var mı:)

Olan belirtileri sayayım canım göğüs ucum kaşınıyo karın ve kasık ağrısı mise bulantısı 2 gün önceye kadar çok vardı ama azaldı şimdi baş dönmesi ara ara. Psikolojik mi adet belirtisimi bilmiyorum. Dünden önceki gün test yaptım negatif. Aceleciyim de biraz :)

hadi hayırlısı:))))
daha 3 günün var. günün geçince pozitifi gör inş.

Teşekkür ederim kızlar sağolun
Aslında nişanlıyken hep ağustosta hamile kalıp mayısta yani doğduğum ayda bebişimi kucağıma alayım dedim ama o kadar bile dayanamadım hemen başladık çalışmalara herhalde bunu çok söylemiş olmalıyım ki bebişte gelmiyor :)aslında sırf bu yuzden ağustostan oncede beklemiyorum olursa da çok şaşıracağım gerçekten.

Yok yaa negatif görsemde inan hiç üzülmüyorum bu kadar erken çıkması imkansız zaten bunu biliyorum ve sırf test yapmak için yapıyorum desem yeridir
evet bata kadar idrar testi falan yapmıcam ama ovu testini bi kere daha denicem bakalım :))

hiç belirti falan yok :)
bazen gögüslerimde agrı var sanıyorum ama sanırım oda benim agrı olmasını istememden kaynaklanıyor

tatlım 13 mayıs diye beklıyorum bakalım gecen ay 5 gun gecıktı çok umutlanmıştık bu ay ınş bebış gelır:))) cümlemıze insallah yas 26 2 yıllık evlıyım ılk bebıs 2.ayımız daha

aaaaa bi batdaş daha gelmiş banaa :)
hadi birlikte bekliyoruz inşallaahh :)
listeye ekledim sende var mı belirti falaan ?

ayyyyy çok teşekkür ederim mutlu edebiliyosam ne mutlu :)
İsmini çok sık görüyordum konuyu görüntüleyenlerde bugün yazar yarın yazar derken baktım sen yazmıyosun ben seslendim
malum bu aralar sabırsız bi ruh halindeyim iyi etmişim ama
aramızda olmana sevindim inşallah birlilkte veririz müjdeleri de seviniriz hep beraber :))

Napıyonuzzz kızlarr misafirim vardı giremedim aklım burda kaldı yaw
Hamile olan varmı ya la

Ozaman yine de uc dort gun beklemen gerekior :)

aynen öyle 3 gn sonra ayın 10 da ovu testi denicem ondan 3 gün sonra ayın 13 ünde idrar testi denicem tabiiiiiiiiiiiii olmazsam :)))

İnsallah canım, ay haftaya topik cossa sırayla hepimiz hamile haberini versek :)

ayyy inşallah inşallaaaahhhhhh :)))

sende acelecileri de varr
misal benn :)
bat a 6 gün var ben sonuç arıyorum

Bu topicte neden hep baklava reklamı çıkıyo yaw
Canım çekiyo O.O

Canım hayırlı olsun, bende 2 kere silik cizgi gordum, o yuzden sana bikac soru sorcam.:). Batın ne zamandı? Silik cıksa hamilesinz diyen testin markası neydi? Belir var mı?

batım 03/05/2014 dü,,,
04/05/2014 de yaptım ama çok silikdi
birde 06/05 akşamı yaptım gebe matik
bu sabah ilk idrar ile yaptım preductordu,,,
preductor markası silik çıksa da hamilesinizdir diyordu,,,
bence o kadar para vermeye gerek yok ötekilerde aynı ama sabah yapmaya çalış
bu arada batıma 3 gün kala yaptım,, negatifdi

Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh canım yaa seni çok iyi anlıyorum..bende düşük yaptıktan sonra nerdeyse tüm evli arkadaşarım hamile kaldı cinsiyetlerini öğrendi hep bebek mevzuları dönüp durdu.benim de yüzümde hep bir tebessüm gözlerim doluyordu yüzümü başka tarafa çeviriyordum.sabretmeyi öğreniyoruz sanırım..seni tanımıyorum ama şuan senin için çok dua edeceğim ve isteyen herkes için hepimiz için..inşallah en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun meleğine

bir arkadaşımın da çocuğu olmuyormuş hatta değerleri menapoza yakın çıkmış.doktor belli bi süre geçtikten sonra tedaviye gelmelerini söylemiş.arkadaşta tedavi zamanı doktora gitmiş vee 2 aylık hamile çıkmış :)) yani doktorların dediklerine takılmamak gerek bence evet zor takılmadan olmaz ama rabbim isteyince oluyor işte..umarım biraz olsun rahatlatabilmişimdir.

Amin canim çok sağol. Ben 1 yillik evliyken yakin bir arkadasim evlendi. Hemen hamile kaldi. O nisanliyken ben bebek istediğimi soylerdim.simdi kizi 1.5 yasinda ve sürekli facebook a resimlerini koyuyor onları her gördükçe huzunleniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…