- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Günaydın :)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım senin için üzüldüm ama umudu kaybetmek yok bi daha ki aya beklemeye devam etmicek misin ?
hadi yeni bat ı söyle de haziran ayını bekleyen arkadaşların yanına ekliym
günaydıııııınnnn cemrem :)
bugün seni geçtim :)))
günaydın :)
ne güzel cemre ile aynı anda geldiniz :)
evet yaptım testi 2.cizgi hiiiççç yoktu :)
bende bıraktım test olayını :)))
Sağol canım inşallah bunun sonu hüsran olmaz, canım bat 3 mayıstı ben 5 mayısta yaptırdım iki gün geçmişti yani, yumurtlamadan sonra 14. gün oluyor:)
canım ben sana sölemiştim daha çok erken bi haftalık anca vardır daha rahme tutanamamış bebeği kan bile saptayamıo acelecisin bekle az kaldı zaten
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım senin için üzüldüm ama umudu kaybetmek yok bi daha ki aya beklemeye devam etmicek misin ?
hadi yeni bat ı söyle de haziran ayını bekleyen arkadaşların yanına ekliym
evet güzel oldu hep geç beni sen:) geldiğimde topikte okuycak bisürü şey olmuştu:)
sivilce yapmışsın. iki aydır bende de çıkıyo. normalde hiç çıkmayan sivilce iki aydır çenemde çıkıyo. benimki strestenmiş anladığım kadarıyla umarım seninki gebeliktendir
evet özge normalde sabırlıyımdır yaa bi kaçgündür bana bişey olmuştu toparlandım ama merak etme :)
iyiyim ve sakinim şimdi bat ımı bekliyorum artık :)
evet özge normalde sabırlıyımdır yaa bi kaçgündür bana bişey olmuştu toparlandım ama merak etme :)
iyiyim ve sakinim şimdi bat ımı bekliyorum artık :)
Günaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur
hadi yeni bat ı söyle de haziran ayını bekleyen arkadaşların yanına ekliym:16
hıh çok iyi buna sevindim ...
kızlar günaydın nasılsınız? uhibbuke çok panik gördüm seni canım ya umarım vardır hayırlısıyla inşallah Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın bu çocuk özlemiyle ilgili yazılanları okudukça üzülüyorum ne bileyim zor ya hani teselli de edilecek bişey değil ki Allah versin sabrını aratmadan tez zamanda isteyen herkese versin inşallah hepimize Allahım bereketini üzerimizden eksik etmesin.Amin.Havadan mıdır nedir içim bi kasvetli bugün
Sağol canım inşallah bunun sonu hüsran olmaz, canım bat 3 mayıstı ben 5 mayısta yaptırdım iki gün geçmişti yani, yumurtlamadan sonra 14. gün oluyor:)
özgecim nasılsın,
daha önceden düşüğün mü vardı canım hayırlı olsun bu arada çok tebrikler Allahım tamamına erdirsin inş.
ya ben artık testte alamıyorum küçük ilçe 2 eczane var artık tanıyolar yaaa tuhaf oluyo :)))
neyse biraz sabırsızlgımı bi kenara bıraktım bat a kadar bişey yapmıcam kararlıyım :))
:)))))
ben hiç görmedim yaa sana mı denk geliyo acaba
Öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun çoook üzüldüm yazdıklarını okuyunca((((
Rabbim için imkansız yoktur o ol derse herşey olur.... ve 5 yıl 10 yı sonra mucize bebeklerine kavusanları biliyorum...
arkadaşımın halası 17 yıl ugraştı sonra hiç beklemediği anda hamile kaldı...rabbimin hikmeti....
sende inşallah tez zaamaaanndaaa kavusursun minigine
dua edicem sana inşallah....
(ayrıca o doktora da çok kızdım ne demek o yaa hiç mi senin ruh halini görmüyo :/ )
günaydııınnn :)
gelmez inşallaahhhh :)
Kapını o bekledigin müjde çalsın inşallaahhhh
Günaydııınnn derinim :)
nasılsın bakalım ?
İnşallaaahh yüksek yüksek degerlerle dönersinnnnn :))
günaydıınnn :)
hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah :)
nasılsın ?
valla tatlım iimiyim kötümüyüm bilemedimki kasılarımda ağrı ağrı afedersin rahmime vuruo oturup kalkarken anlamadımya üşütcekte naptım bilmiorumki(onun haricinde başım dönüyor çok halsizim bu havalar beni çarptı galiba bide morelimi bozuorumya galiba streste etkilio bilemedimki valla gidip uyuyacak kadar halsizim inanki sen nasılsın?
Hic belirti yok mu... Ben hemen anlamistim hamile kaldigimi.. Benim agzimin tadi hemen değişir..agzimda bir demir tadi oluşuyor. Tabi kimisinde de tik bile olmuyor hic belirtisiz hamilelik yasayan var. Karni sismese anlamayacak..akrabam 4 aylik hamile yeni öğrendi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur
Allah Allah, bebiş belirtileri bunlar dicem ama, dalga mı geçiyosun diceksin. onun için demedim say. (gerçi ben hiç bişeyden umut kesmeme taraftarıyım. Allah bilir yani olup olmıcanı. bakarsın sana süpriz yapar yawrun. )
iş pek yoksa dinlenmene bak canım. yorma kendini pek ve yemene içmene dikkat et. vitamin yapıcı şeyler ye ki güç enerji olsun. umarım en yakın zamanda toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?