Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım ben sana sölemiştim daha çok erken bi haftalık anca vardır daha rahme tutanamamış bebeği kan bile saptayamıo acelecisin bekle az kaldı zaten

Sağol canım inşallah bunun sonu hüsran olmaz, canım bat 3 mayıstı ben 5 mayısta yaptırdım iki gün geçmişti yani, yumurtlamadan sonra 14. gün oluyor:)

olmaz inşalah annesi tutunur o sanaa :)
heh tamam :) bende kan testini 15 inde düşünüyorum daaa :)
bat ı 2 gün geçmiş olcak ve yumurtlamadan sonra ki 18.gün oluyo :)

tabii o zaman adet olmazsam :)

ayy hala çıkamadım forumdan

canım ben sana sölemiştim daha çok erken bi haftalık anca vardır daha rahme tutanamamış bebeği kan bile saptayamıo acelecisin bekle az kaldı zaten

evet özge normalde sabırlıyımdır yaa bi kaçgündür bana bişey olmuştu toparlandım ama merak etme :)
iyiyim ve sakinim şimdi bat ımı bekliyorum artık :)

evet güzel oldu hep geç beni sen:) geldiğimde topikte okuycak bisürü şey olmuştu:)
sivilce yapmışsın. iki aydır bende de çıkıyo. normalde hiç çıkmayan sivilce iki aydır çenemde çıkıyo. benimki strestenmiş anladığım kadarıyla umarım seninki gebeliktendir

:)))

yaa eşim bile o kadar şaşırdı kii :)
"sivilcen vaaarrrr"

hayırlısı olsun canım yaa inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

evet özge normalde sabırlıyımdır yaa bi kaçgündür bana bişey olmuştu toparlandım ama merak etme :)
iyiyim ve sakinim şimdi bat ımı bekliyorum artık :)

Günaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur

kızlar günaydın nasılsınız? uhibbuke çok panik gördüm seni canım ya umarım vardır hayırlısıyla inşallah Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın bu çocuk özlemiyle ilgili yazılanları okudukça üzülüyorum ne bileyim zor ya hani teselli de edilecek bişey değil ki Allah versin sabrını aratmadan tez zamanda isteyen herkese versin inşallah hepimize Allahım bereketini üzerimizden eksik etmesin.Amin.Havadan mıdır nedir içim bi kasvetli bugün

Günaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur

yaaa kızlar morallimizzz resmen pamuk iplgine mi baglııı az güçlü olalım hep birlikte...
sperm sayısı degerlernin normali nedir bilmiyorum ama varikosel ya da imkansız diye bişey yok onu biliyorum...

Rabbime güvenin ol dedikten sonra olur herşey...
Bi bakmışsın adeti beklerken aldın müjdeyi...

Hadi herşeye ragmen gülümseyelim veeee o bebekler bize gelicek diyelim inşallah :)

hayırlısı cnm....yeni batım 8 haziran

hıh çok iyi buna sevindim ...

saol canım

Günaydın :)
yok panik halim dündü, bugün gayet iyi ve rahatım cidden :))
Rabbim bozmasın inşallah olumlu düşünüp kendimi strese sokmamaya karar verdim :)

evet dediğinde haklısın insan ne diyecegini şaşırıyo belki bambaşka bi ruh halidir anlamadıgımı düşünebilirler ama benim tek söylediğim tamamen ümidi kesmeyelim....

Rabbimden ümit kesenin hali nasıl olur kiiiii

Sağol canım inşallah bunun sonu hüsran olmaz, canım bat 3 mayıstı ben 5 mayısta yaptırdım iki gün geçmişti yani, yumurtlamadan sonra 14. gün oluyor:)

daha önceden düşüğün mü vardı canım hayırlı olsun bu arada çok tebrikler Allahım tamamına erdirsin inş.

özgecim nasılsın,

valla tatlım iimiyim kötümüyüm bilemedimki kasılarımda ağrı ağrı afedersin rahmime vuruo oturup kalkarken anlamadımya üşütcekte naptım bilmiorumki(onun haricinde başım dönüyor çok halsizim bu havalar beni çarptı galiba bide morelimi bozuorumya galiba streste etkilio bilemedimki valla gidip uyuyacak kadar halsizim inanki sen nasılsın?

daha önceden düşüğün mü vardı canım hayırlı olsun bu arada çok tebrikler Allahım tamamına erdirsin inş.

aralıkta boş gebelikten düşük yaşadım 7 haftalıktı, sağol canım amin darısı başına, birde oğlum var Rabbim bağışlasın

İyiyim canım ama endişeliyim bat yaklaştıkça ya olmadıysa demekten kendimi alamıyorum.Sen nasılsın ?

Allah Allah, bebiş belirtileri bunlar dicem ama, dalga mı geçiyosun diceksin. onun için demedim say. (gerçi ben hiç bişeyden umut kesmeme taraftarıyım. Allah bilir yani olup olmıcanı. bakarsın sana süpriz yapar yawrun. )

iş pek yoksa dinlenmene bak canım. yorma kendini pek ve yemene içmene dikkat et. vitamin yapıcı şeyler ye ki güç enerji olsun. umarım en yakın zamanda toparlarsın

evet kimisi hiç anlamıyor adet gecikmesi olmasa bilmeyecek yani benimde arkadaşım 4 aylık hiçbir belirtim yok dedi bana şok oldum çünkü bende acayip belirti vardı bel ağrısı kasık batması falan

yasmincim morelini bozma benimde eşimde var ne yazıkki bizde sabrı daha fazla göstermek zorunda olanlardanız napalım spermleri hiç olmayanlar var ameliyatla düzeliomuş bak eşin soğuk suyla yıkasın bol tavuk balık yesin süt içsin bide evikap die bi e vitamini kapsulu var onu içsin bu ayda bekleyin bidaha test yaptırın eğer düşme devam ederse ameliyat olsun çünkü bu varikosel zaman geçtikçe düşüo iice düşmeden drlar ameliyat taraftarı deil allah biz ve bizim gibilerin yardımcısı olsun

canım tabiki rabbim dilerse olur ama benim kasık ağrımdan çok rahmim ağrıo oturup kalkarken bu gebelik belirtisi sanmıorum hiç duymadım yani :) zaten çok zor bi ihtimal canım keşke öle bişi olsa dünyalar benim olur inanki ama kader napalım
iş bu ara pek yok evet çook durgun yaa yeme içmemede hiç dikkat etmiorum epey zayıfladım bu ara görenleer hastamısın ne oluo dio kimseyede bişi anlatamıorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…