Günaydın :)
Test derken :) Dün ki panik halimi bi kenara bıraktım eflalim durumum hiç iyi degildiiiiiiii
ne kadar stres yaptıysam aylar sonra yüzümde sivilce çıktı resmen
ama bütün ögleden sonra susuz kalınca akşam ovu testini denedim ve malum bat 6 a gün vardı hiiçç bişey çıkmadı :)
Çıkmasını çok beklemiyodum ama silik bile degildi
şimdi 2 gün sonra bi ovu testi daha denicem sonra bat günü gebelik testi yaparım :)
Canım ovu testi yapıcam demişsin geçmişte gördüm de:) daha çok erken zaten canım ovü testi ancak adet günü gösterir sonucu, benim dediğim testten olsaydı o şimdi bile gösterirdi, ben çok umutluyum senden bu ay inşallah hislerim yanıltmaz benigebelik testini iki gün kala yapabilirsin normalde çıkar mı sivilcen adet dönemi?
Testini bosa harcama bence kuzum....ayrica nette siparis et hem ov.testini hem gebelik kimseler gormez....bende geldim dra hic imudum yok pzrtesi 0.5 deger yukselmemistir herhalde....cok stresliyim....gorseniz ac karnima geldim basim agriyo zonk zonk..,dualarinizi esirgemeyin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ya ovu testi ile gebelik ögrenenler başlıgını okudum 5 6 gün kala yapmaya başlayıp hergün koyulaşanlar var şansımı denedim anlıyacagın :)
İnşallaaahhh yanılmazsın yaaaa ne güzel konusuyorsun :))
testleri tamamen attık kafamdan yaaa :) hele bi bat ım gelsin :)
Cidden dün ben abarttım kafamı takmayı :)
saatelerce türlü türlü topikler okudum
Sivilce ise normalde hiç çıkmaz ben ergenlikte bile sivilcelenmedim kiii adette sivilceleneyim((
dün ne kadar kafama taktıysam vucudum tepki verdi sanırm sıkıntıdan yüzüm bi tuhaf
neyse bugüne güzel başladım kafamda rahat hayırlısı olsun bakalım :)
Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım ohh at kafandan beklemek çok zor biliyorum ama kendimize ediyoruz sonra yazık bedenimizebenden de hiç çıkmaz sivilce ergenken bile yoktu:) şimdi dün çıkmış bir tane:)
Ya ovu testini de netten aldım 30 lu aldım bi dee
sonradan pişman oldum 20 ovu + gebelik testi olanlar vardı onlardan almadıgıma
elimde bol olunca ondan denedim ovu testini ama daha onu da yapmıcam :)
şuan elimde 21 ovu testi var :)
sende hayırlısı ile güzel bi sonuç alırsın inşallah :)
senin bat ın ne zamandı listede yoksun da ?
Evet yaa boşu boşuna dün o hallere girdim :))
ayy benimde yaa eşimle 2,5 yıldır tanışıyoruz :) o bile şaşırdı sivilcen çıkmış dedi anlayıınnnnn durum vahimmm
Hamilelikle alakası olamaz dimi sivilce diye bişey hiç duymadım
ay yine başlımıyım ben belirti aramaya :))
gidim bi kahvaltı yapım sagsalım :)
görüşürz eflalim :)
ya ben artık testte alamıyorum küçük ilçe 2 eczane var artık tanıyolar yaaa tuhaf oluyo :)))
neyse biraz sabırsızlgımı bi kenara bıraktım bat a kadar bişey yapmıcam kararlıyım :))
:)))))
ben hiç görmedim yaa sana mı denk geliyo acaba
Öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun çoook üzüldüm yazdıklarını okuyunca((((
Rabbim için imkansız yoktur o ol derse herşey olur.... ve 5 yıl 10 yı sonra mucize bebeklerine kavusanları biliyorum...
arkadaşımın halası 17 yıl ugraştı sonra hiç beklemediği anda hamile kaldı...rabbimin hikmeti....
sende inşallah tez zaamaaanndaaa kavusursun minigine
dua edicem sana inşallah....
(ayrıca o doktora da çok kızdım ne demek o yaa hiç mi senin ruh halini görmüyo :/ )
günaydııınnn :)
gelmez inşallaahhhh :)
Kapını o bekledigin müjde çalsın inşallaahhhh
Günaydııınnn derinim :)
nasılsın bakalım ?
İnşallaaahh yüksek yüksek degerlerle dönersinnnnn :))
günaydıınnn :)
hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah :)
nasılsın ?
sırf etiketlemek için alıntı yaptıımmm
Bat 11 mayis.......
Birisi benide listeye ekleywbilirmi 11 mayis yas 27 2.bebis yolu bekliyorum
gerçekten mii bişey daha ögrendim resmenCanım hamileyken sivilcesi çıkan çok :) ama sen takmıyorsun artık azcık sabır konu başlığında ki gibibende yapıcam kahvaltı afiyet olsun
İyiyim canim sen nasilsin? Adetim bugun geliyor pembeler geliyor. 3.gunum cumartesiye geliyoryarin icin randevu aldim sokulurse gitcem yarin.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ekledim hakkında hayırlısı olsun inşallaah
gerçekten mii bişey daha ögrendim resmen
ama bunu da hamileliğe yoramam :)
bekleyip görces :)
sana ve bebişine de afiyet olsun :)
bu arada sen kan testi yaptrmışmıydın ?
bende iyiyim hamdolsun :)
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin yaa madem başladı cabukta sökülürsün inşallah :)
maydanoz kaynatıp içmek çabuk söktürür derler aslında denedin mi hiç ?
ama tadı fena
günaydın arkadaşlar...uhubbike beni listeden silermisin kırmızılarla uyandımçok üzgünüm...
günaydın kızlaaarrrr
günaydın canım ben burdayım :)yaptınmı ov.testini koyu çizgi çıktımı
Evet canım bekleyip güzel haber görelim inşallah, yaptırdım canım pazartesi günü 906 çıktı, doktora hemen gitmiycem 6 haftalık olsunda:)
maşallaaahhhhh :)
saglıcakla kucagına da alırsın inşallah :)
kan testini battan ne kadar sonra yaptırdın yani o deger kacıncı gün çıktı ?
Kizlar yumurta aki akintim var adet belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?