- 4 Mayıs 2014
- 131
- 26
- 118
Amin canim çok sağol. Ben 1 yillik evliyken yakin bir arkadasim evlendi. Hemen hamile kaldi. O nisanliyken ben bebek istediğimi soylerdim.simdi kizi 1.5 yasinda ve sürekli facebook a resimlerini koyuyor onları her gördükçe huzunleniyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir arkadaşımın da çocuğu olmuyormuş hatta değerleri menapoza yakın çıkmış.doktor belli bi süre geçtikten sonra tedaviye gelmelerini söylemiş.arkadaşta tedavi zamanı doktora gitmiş vee 2 aylık hamile çıkmış :)) yani doktorların dediklerine takılmamak gerek bence evet zor takılmadan olmaz ama rabbim isteyince oluyor işte..umarım biraz olsun rahatlatabilmişimdir.
Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.
batım 03/05/2014 dü,,,
04/05/2014 de yaptım ama çok silikdi
birde 06/05 akşamı yaptım gebe matik
bu sabah ilk idrar ile yaptım preductordu,,,
preductor markası silik çıksa da hamilesinizdir diyordu,,,
bence o kadar para vermeye gerek yok ötekilerde aynı ama sabah yapmaya çalış
bu arada batıma 3 gün kala yaptım,, negatifdi
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar birsey soracağım eşime orta derece varikosel teşhisi kondu ve sayı 500.000 lerde sizce çok mu az? Ankarada iyi üroloji doktoru var mı bildiginiz ve tavsiye edebileceğiniz?
Varikoselle ilgili bilgim yok canım Ankara!da da değilim. Ama bilen birileri vardır inşallah.
Çok çok üzüldüm Allah tez zamanda bi mucize versin size hemen olsun inşallahhh amiinnn
Tüp bebek düşünmüyomusunuz?
Günaydın
Bat'ım bugün.
bakalım gelecek mi?
Insallah gelen bebis olur.......bende kan testi icin dra gidiyorum....umarim gzl hbr alirda gelirim.....
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günaydın arkadaşlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...Çok güzel bir gün olsun inşallah...
Ahahaa. Aynıyız demekki bi belirti gbi bişi hissetsem direk teste sarılıyom. Eczacı zengin olcak sayemde :)
Bu topicte neden hep baklava reklamı çıkıyo yaw
Canım çekiyo O.O
Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.
Eşimin yaninda başka kadindan yumurta alabilirsiniz deyince çok kotu oldum. Kendimi çok eksik hissettim.ağlayarak odadan ciktim.
Günaydın
Bat'ım bugün.
bakalım gelecek mi?
Günaydııınnn derinim :)Günaydın kızlar
Insallah gelen bebis olur.......bende kan testi icin dra gidiyorum....umarim gzl hbr alirda gelirim.....
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günaydın arkadaşlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...Çok güzel bir gün olsun inşallah...
Günaydın herkese, uhibbuke yaptın mı canım test?
Günaydın :)
Test derken :) Dün ki panik halimi bi kenara bıraktım eflalim durumum hiç iyi degildiiiiiiii
ne kadar stres yaptıysam aylar sonra yüzümde sivilce çıktı resmen
ama bütün ögleden sonra susuz kalınca akşam ovu testini denedim ve malum bat 6 a gün vardı hiiçç bişey çıkmadı :)
Çıkmasını çok beklemiyodum ama silik bile degildi
şimdi 2 gün sonra bi ovu testi daha denicem sonra bat günü gebelik testi yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?