Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

belki de senin bebeğin ondan çok daha sağlıklı akıllı olacak :)) belki de çok daha hayırlı olacak :)) ve zamanı gelince şuan hissettiğin tüm hüzünleri unutturacak....allah hepimize hayırlı evlatlar versin...geç olsun da güç olmasın

Sagolasin canim benim durumda ayni. Evet umidimi kaybetmemek için umut hikayelerini çok okudum. Ama iste bazen çok doluyor insan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok üzüldüm Allah tez zamanda bi mucize versin size hemen olsun inşallahhh amiinnn
Tüp bebek düşünmüyomusunuz?

Benim batımda dun yada bugun, pzrts ye kadar olmazsam kan testi yaptırmayı dusunuyorum, bakalım:). Sagol tatlım bilgilendirdigin icin.

Günaydın kızlar birsey soracağım eşime orta derece varikosel teşhisi kondu ve sayı 500.000 lerde sizce çok mu az? Ankarada iyi üroloji doktoru var mı bildiginiz ve tavsiye edebileceğiniz?

Varikoselle ilgili bilgim yok canım Ankara!da da değilim. Ama bilen birileri vardır inşallah.

Çok çok üzüldüm Allah tez zamanda bi mucize versin size hemen olsun inşallahhh amiinnn
Tüp bebek düşünmüyomusunuz?

Tüp bebeğe yüzde on ihtimalle olsa basladik en yuksek dozda iğne verdi Dr. Ama buna rağmen yumurtalarim büyümedi. Tedaviyi yarida kestik. 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi Dr. Yani bu ay. Adet olunca gideceğim. Dr çok ümitsiz çünkü test sonuclarim ortada
Bizi kibrasa yönlendiriyor başka bir kadinin yumurta sini almamizi öneriyor tabi boyle birşey haram Türkiye de de yasak olan birşey.

Eşimin yaninda başka kadindan yumurta alabilirsiniz deyince çok kotu oldum. Kendimi çok eksik hissettim.ağlayarak odadan ciktim.

Günaydın arkadaşlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...Çok güzel bir gün olsun inşallah...

Günaydın herkese, uhibbuke yaptın mı canım test?

Son düzenleme:
Ahahaa. Aynıyız demekki bi belirti gbi bişi hissetsem direk teste sarılıyom. Eczacı zengin olcak sayemde :)

ya ben artık testte alamıyorum küçük ilçe 2 eczane var artık tanıyolar yaaa tuhaf oluyo :)))
neyse biraz sabırsızlgımı bi kenara bıraktım bat a kadar bişey yapmıcam kararlıyım :))

Bu topicte neden hep baklava reklamı çıkıyo yaw
Canım çekiyo O.O

:)))))
ben hiç görmedim yaa sana mı denk geliyo acaba

Eşimin yaninda başka kadindan yumurta alabilirsiniz deyince çok kotu oldum. Kendimi çok eksik hissettim.ağlayarak odadan ciktim.

Öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun çoook üzüldüm yazdıklarını okuyunca ((((
Rabbim için imkansız yoktur o ol derse herşey olur.... ve 5 yıl 10 yı sonra mucize bebeklerine kavusanları biliyorum...
arkadaşımın halası 17 yıl ugraştı sonra hiç beklemediği anda hamile kaldı...rabbimin hikmeti....
sende inşallah tez zaamaaanndaaa kavusursun minigine
dua edicem sana inşallah....

(ayrıca o doktora da çok kızdım ne demek o yaa hiç mi senin ruh halini görmüyo :/ )

Günaydın

Bat'ım bugün.

bakalım gelecek mi?

günaydııınnn :)
gelmez inşallaahhhh :)
Kapını o bekledigin müjde çalsın inşallaahhhh

Günaydın kızlar
Günaydııınnn derinim :)
nasılsın bakalım ?

Insallah gelen bebis olur.......bende kan testi icin dra gidiyorum....umarim gzl hbr alirda gelirim.....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

İnşallaaahh yüksek yüksek degerlerle dönersinnnnn :))

Günaydın arkadaşlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...Çok güzel bir gün olsun inşallah...

günaydıınnn :)
hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah :)
nasılsın ?

Günaydın herkese, uhibbuke yaptın mı canım test?

Günaydın :)
Test derken :) Dün ki panik halimi bi kenara bıraktım eflalim durumum hiç iyi degildiiiiiiii
ne kadar stres yaptıysam aylar sonra yüzümde sivilce çıktı resmen

ama bütün ögleden sonra susuz kalınca akşam ovu testini denedim ve malum bat 6 a gün vardı hiiçç bişey çıkmadı :)
Çıkmasını çok beklemiyodum ama silik bile degildi

şimdi 2 gün sonra bi ovu testi daha denicem sonra bat günü gebelik testi yaparım :)

Herkese günaydın :)

Nasılsınız hanımlarrrrr:)
İnşallah musmutlu huzurlu bi gün olur hepimiz için :)

Artık her anımı burda yaşadıgım için hepiniz de biliyorsunuz kiiii bat ıma 5 gün kaldı ve belirti namına hiiç bişey yok tuuuuu :)
Ya da hala yok emin degilim

Şöyle ki dün akşam gögüslerim sızlıyo gibi geldi sabah uyandıgımda da bi hassaslık hissettim :)

aslında cidden hassaslar mı yoksa öyle hissetmek için ben mi özel çaba sarfediyorum emin degilim

ama bildigim artık tamamen bat ın geçmesine odakladım kendimi :)
ve ders calısmaya başlıyorum inşallaaah :)
Umarım bugün hayırlı haberler gelir :)

Canım ovu testi yapıcam demişsin geçmişte gördüm de:) daha çok erken zaten canım ovü testi ancak adet günü gösterir sonucu, benim dediğim testten olsaydı o şimdi bile gösterirdi, ben çok umutluyum senden bu ay inşallah hislerim yanıltmaz beni gebelik testini iki gün kala yapabilirsin normalde çıkar mı sivilcen adet dönemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…