yasmincim morelini bozma benimde eşimde var ne yazıkki bizde sabrı daha fazla göstermek zorunda olanlardanız napalım spermleri hiç olmayanlar var ameliyatla düzeliomuş bak eşin soğuk suyla yıkasın bol tavuk balık yesin süt içsin bide evikap die bi e vitamini kapsulu var onu içsin bu ayda bekleyin bidaha test yaptırın eğer düşme devam ederse ameliyat olsun çünkü bu varikosel zaman geçtikçe düşüo iice düşmeden drlar ameliyat taraftarı deil allah biz ve bizim gibilerin yardımcısı olsun
ekledim hakkında hayırlısı olsun inşallaah
gerçekten mii bişey daha ögrendim resmen
ama bunu da hamileliğe yoramam :)
bekleyip görces :)
sana ve bebişine de afiyet olsun :)
bu arada sen kan testi yaptrmışmıydın ?
bende iyiyim hamdolsun :)
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin yaa madem başladı cabukta sökülürsün inşallah :)
maydanoz kaynatıp içmek çabuk söktürür derler aslında denedin mi hiç ?
ama tadı fena
canım tabiki rabbim dilerse olur ama benim kasık ağrımdan çok rahmim ağrıo oturup kalkarken bu gebelik belirtisi sanmıorum hiç duymadım yani :) zaten çok zor bi ihtimal canım keşke öle bişi olsa dünyalar benim olur inanki ama kader napalım
iş bu ara pek yok evet çook durgun yaa yeme içmemede hiç dikkat etmiorum epey zayıfladım bu ara görenleer hastamısın ne oluo dio kimseyede bişi anlatamıorumki
Sağol canim desteğin için çankırı da oturuyoruz doktor ankarada bir doktora gidin dedi eşim de oraya gitmeden birsey kullanmak istemiyor. Bakalım inşallah en kisa surede ankaraya gidecegiz
işte ben de bundan bahsettim. tabiki moralin bozulabilir üzülebilirsin ama, güçlü olman gerekiyo ki, eşine de moral olsun. seni böyle gördükçe daha da üzülür. böyle durumlarda güçlü olmazsanız daha başka sorunlar da çıkar karşınıza. onun için, sağlığına dikkat etçeksin arkadaşım. güçlü olcaksın. söylemesi kolay diceksin belki ama, inan herkesin başka başka sorunları var. ama hayat devam ediyor işte. sen bebeğin heran kağpını çalcakmış umuduyla yaşamaya devam et. bak görceksin herşey güzel olcak.
İnsanların bilip bilmeden ulu orta cocuk yapin bak sonra istesende olmaz vs.lafari beni cileden çıkartıyor olmuyor zaten dye bagrsm hüngür hüngür aglaysm gelio nedir bi dusunceszlk insnlarin icini bilmedn yorum yapmayin yeterrrr
Hele.birde su cocugu olupta sikyet edenler yokmu hallerne sukretmeden olmynlarn halinden anlamyan tavrlari kahroluyorm kske bnmde olsa bni uykusz biraksa bnde cok.sukur uykusuz kaldm desem :2:
Rabbim inslh annler gununde annler gunun kutlu olsun anncgm diyen meleklermzi bze hayrli bir zmnda gondersn biliyorum meleğim yada meleklerim beni bekliyor ayni bnim gbi sabrla kavsacgmz gunu bekliyor umutluyum kiimse umdunu kaybetmesin beterin beteri var bugunume şükür Allahim
İnsanların bilip bilmeden ulu orta cocuk yapin bak sonra istesende olmaz vs.lafari beni cileden çıkartıyor olmuyor zaten dye bagrsm hüngür hüngür aglaysm gelio nedir bi dusunceszlk insnlarin icini bilmedn yorum yapmayin yeterrrr
Hele.birde su cocugu olupta sikyet edenler yokmu hallerne sukretmeden olmynlarn halinden anlamyan tavrlari kahroluyorm kske bnmde olsa bni uykusz biraksa bnde cok.sukur uykusuz kaldm desem :2:
Rabbim inslh annler gununde annler gunun kutlu olsun anncgm diyen meleklermzi bze hayrli bir zmnda gondersn biliyorum meleğim yada meleklerim beni bekliyor ayni bnim gbi sabrla kavsacgmz gunu bekliyor umutluyum kiimse umdunu kaybetmesin beterin beteri var bugunume şükür Allahim
adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de...
senin bat ına da 3 gün varmış....pazartesi de kan testi yaptırdm diyosun testler için benden de aceleci cıktın:)
inşallah canım çok sağol zaten eşime pek belli etmiorum onun yanında hiçbişi olmamış gibi mutlu gülüp eğleniorum ama yanlız kaldığım zaman bi görsen halimi elimde deil inanki baazen gözlerim şiş gidiorum ewe eşim dior gözlerin şişmiş altları morarmış ne kadar kilo verdin farkındamısın dior diorum diyetteyim yaz geldi formumu koruyorum oda dior ya sorma zaten çok kiloluydun şimdi çok daha süper oldu hortlak dior :)
Her serde bi hayr vardr gülmek zorndaym eger onuda ypmzsam cok cok kötü olurum hc bisey kaldrmaz beni. Disarya gülüyorum hic belli etmiyorum maske var yuzmde icim kan agliyo amalalecım böyle bi konuşmanın sonunu gülümseyerek bitirmişsin ya helal olsun sana:)
Allah yüzünü hep güldürsün inşallah
lale allah seni napmasın ağlattın beni sabah sabah olacak inşallah anneler günündede ellerimizi öpüp annecim diyecek evlatlarımız olacak üzülmeee
hortlak haa, iyiymiş:)
ben de bu ara kendimi yemeğe verdim. akşam yemeği 6 gibi yiyoruz, ben 11 gibi hep beraber otururken acıktım ben demeye başlıyorum. bazen bişiyyler atırştırıyorum bazen de acıktııım diye diye uyumaya gidiyorum:) normalde akşam yemeğinde bile tabağını biteremeyen benken, eşim şaşkın şaşkın bana bakıyo acıktııım derken:))) sıkıntıdan naapçamı şaşırdım sanırım.
hayatımda hep planlı yaşamayı seven biri olunca, planına bebeği alıp uzun süre beklemeye alınınca, benim trafolar attı sanırım. napçamı bilemez oldum son aylarda.
Her serde bi hayr vardr gülmek zorndaym eger onuda ypmzsam cok cok kötü olurum hc bisey kaldrmaz beni. Disarya gülüyorum hic belli etmiyorum maske var yuzmde icim kan agliyo ama
İnşallah
:)))) yeee cemrecim can boğazdan gelir boşverrrrr zzaten biz hep sabırsız planlı yaşadığımız için her istediğimiz hemen olmuo allah bizi bununla imtihan edior sevdiğim bi abla vardır bana hep derki aman özge bişiyi çok isteyip takıntı haline getirme vallahada billahada allah seni onunla sınar ama elde deilki işte
kıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
bunu yaşayarak öğrendim ben. gerçekten öyle arkadaşım. ben mesela küçüklüğümden beri sağlkla hastalıkla sıınanırım, hala da öyle. herkesin bi imtihanı var bu dünyada.
Ne güzel anlatmışsın cemrecim ya,Allah doğacak bebeğine de sana da uzun ömürler versin inşallah..Nur içinde yatsın melek anneciğin..
Tüp bebeğe yüzde on ihtimalle olsa basladik en yuksek dozda iğne verdi Dr. Ama buna rağmen yumurtalarim büyümedi. Tedaviyi yarida kestik. 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi Dr. Yani bu ay. Adet olunca gideceğim. Dr çok ümitsiz çünkü test sonuclarim ortada
Bizi kibrasa yönlendiriyor başka bir kadinin yumurta sini almamizi öneriyor tabi boyle birşey haram Türkiye de de yasak olan birşey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle öle zaten her günün çok güzel geçiorsa hiçbi sıkıntın yoksa kendinden kork allah seni unutmuştur die bi söz var yinede hamdolsun rabbimin sevdiği kullarındanız inşallah ben biliorumki sabır gösteren hepimiz bunun mukafatını alacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?