Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gunaydin guzel annisler gobislerdeki bebisler ve gobisine bebis bekleyen annisler....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hatin seni ümitlendirmek gibi olmasın ama bende rahmime vuran ağrıyla gittim dra biliosun gebelikten şüphelendi ve sorduğumda rahme ağrı yapabilir sonuçta çocuk yerleşmeye çalışıo rahim genişlio dedi bilgin olsun

Kizla topik bebisle dolcak tascakkkkkk inşallahhh amin amin. Amin

Kizla topik bebisle dolcak tascakkkkkk inşallahhh amin amin. Amin

inşallah canım inşallahhhh yaa şeker pembe bu kızımla hayat birbaşka güzel sende hep çıkıo senin bi evladın var anlaşılan

Canım umitlenemiyorum gercekten, umitlendigim an annem sagolsun...😄
Ama sagol iyiki soyledin, cunku ne dusuncegimi sasırdım bende.. pazar gunu tekrar test yapcam.

Kizlar meryem suresinden baska ne okunacak bilen carmi

Canım ben de araştırıp meryem suresi,fetih suresi ve kenzül arş dualarını bulmuştum.
Fetih suresini 21 ya da 41 kereye niyet edip 3-5-7 günlerde bitiriyorsun,şurda daha fazla bilgi var istersen:
http://www.fetihsuresi.gen.tr/
ve kenzül arş duası okuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/691762-kenzul-ars-duasi.html
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

Canım annem gercekten heves etmiyim diye diyor ama bunu derkende beni bayagı bi uzuyor cunku bu sefer dıs gebelikmi acaba diye dusunuyorum, cunku gercekten vucudumda bi degisiklik var psikolojikte olabilir ama var yani eminim.. idrar testini bugun alcam ama ancak pazar gunu yapabilirim yarın yapmam pek mumkun degil, bide dun forumda okudum birisi hep 5 saatlik idrarıyla yapmıs ve silik cıkmıs sonra 7,5 saatlikle yapmıs ve koyu cizgiyi gormus, bende genelde sabah namazında yaptıgım icin 5 saatlik idrarla filan yapmıstım.

Canım umitlenemiyorum gercekten, umitlendigim an annem sagolsun...😄
Ama sagol iyiki soyledin, cunku ne dusuncegimi sasırdım bende.. pazar gunu tekrar test yapcam.

canım oda üzülme hayal kırıklığı yaşama die yapıo benim annemde öle inanki bende dün aradım anne rahmime vuran bi ağrı var oturamıorum die alalal nasıl üşüttünki sen öle dedi sora ağrılara dayanamayınca gittim dra oda öle dedi birde hamilelik çok farklı gerçekten kiminde şiddetli kasık ağrısı yaparken kiminde rahimde şiddetli ağrı yapıo kiminde ikiside varken kiminde hiçbir belirti olmuo o yüzden bekle bakalım bu arada senin bat ne zamn geçtimiki

gunaydııın valla sana üzüntüden keyfim yokmuş demek.dün geceden beri keyfim yerine geldi
ikinci yumurtayı kaçırmayın bari de hazır rahim kalınlaşmışken biri tutmasa biri tutar belki

gunaydııın valla sana üzüntüden keyfim yokmuş demek.dün geceden beri keyfim yerine geldi
ikinci yumurtayı kaçırmayın bari de hazır rahim kalınlaşmışken biri tutmasa biri tutar belki

inşallah canım dünkü ağrılarımdan eser yok şimdi galiba yumurta çatlayacağı için yapıodu çünkü dr şuan bile çatlayabilir dedi bu gece sölemesi ayıptır oldu ama bişi merak ediorum yumurta çatladıktan sora ne kadar sürede ilişkiye girmek lazım

yumurta çatlamadan bi gün önce çatladığı gün ve sonraki gün ilişki tutma ihtimali yüksek ilişkiler. yumurta çatlayınca rahimdeki yolculuğu 24-48 saat arasıymış. spermin de yumurtaya ulaşma yolculuğunun da 8-10 saat olduğunu düşünürseeekkk yumurta çatladıktan 12 saat sonraki ilişkide bile şans yüksek denebilir.

hımmm yanlız bigün öncesi olmuştu bizim dünde oldu ozamn bugünde olması şansı yükseltiyor diosun

sağol canım inşallah, adet mi o da ne sen bu ay hamile ol inşaallah
Günaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur
arkadaşım hemen üzülme keçi boynuzu kürü ve çakşırı araştır ve mutlaka uygula şifa olsun
canım gebelik belirtisi olmaz mı rahim ağrısıda olur
Onu denemedim de adacayi ictim dun o da sokturuyo ondan baslamis olabilir. Eve gidince icim yine.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
adaçayı içmekle iyi yapmışsın adetin 12. güne kadar devam et canım yumurta geliştiriyor ben bu ay içtim hamile kaldım Allah'ın izniyle
Düşüncesiz insanlar her zaman oluyor maalesef bana eşim askerdeyken yap diyorlardı tabi bir koşu gidip yapayım dedim en son ama canım çocuğu olup şikayet eden demişsin kusura bakma da alındım annelerde robot değil insan neticeden evet uykusuzluktan yeri geliyor şikayet ediyorum çünkü sabahın beşinde kalkan bir oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri öyle, annelerde yorulabiliyor anne olduğun zaman anlıycaksın, şikayet etmek şükretmediğimiz anlamına gelmiyor Rabbim onun tırnağını taşa değdirmesin sağlıklı hayırlı uzun ömür versin katillerden sapıklardan korusun diye dua ederim yavruma, senin de olur inşallah uykusuz kalmazsın canım
Canım benim Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun, anneler gününe bu yüzden hep kızmışımdır
ne güzel yazmışsın bu düşünceleri unutmasak birde
canım çalışsanda olur ama bugün çalışabilirsin zaten olmuş ilişki gün aşırı en iyisi
:)) bebek olmasın sakın:)
0.5 i gordum ekranda moralim 0000000000000

Kismet artik moralim bozuldu ama yapacak bisey yijkismet bakalim bu velet kac senede gelcek

Canım inşallah hemen gelir çok bekletmez
Geçmiş olsun annene Rabbim şifa versin
Simdi geldim kizlar eve birsuru macun vs aldim

ohh şifa olsun:)
Canım muhtemelen rahmin kalınlaşmıştır ondan demiştir ama bak iki yumurtan varmış bu günleri iyi değerlendir, olamaz diye bir şey yok Ol'duran Rabbim değil mi
hadi inşallah yerleşme ağrısı olsun bu
beklenen kırmızılar geldi.

haziran için çalışam takvimini oluşturayım
haziranda bebeğin sana gelsin inşaallah
canım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok
canım mide bulantısı bende yumurtlama dönemi olur 2-3 gün sürer
ohh güzel bir gün geçirmişsin kumpire bayılırım:) inşallah güzel şeyler duyarsın
e bak içirmişsin keçi boynuzunu birde olmaz diyorsun
Canım benim kıyamam olacak seninde olacak inşallah bebeğin buna çok inanıyorum
Sağol canım Allah razı olsun
Kixlar kocislerde problem olan vatmi bizde harekeyliliklr ilgili bisiler vardi....smd ne durumda nmbilmiyorum macun ve pekmez sldim ona basliyim dimi

tabi yedir canım bak ben eşime kaju fıstık, yer fıstığı,ay çekirdeği, kabak çekirdeği, antep fıstığı yedirdim her gün
Canım benim sancı olmaz mı hem de nasıl oluyor benimki çok şiddetli oldu hem de 3 gün doğum sancım gibiydi aynı,şimdi hala kasığımda ağrım var, hiç umutsuz olma sen hamilesin canım demişti dersin
Gunaydin guzel annisler gobislerdeki bebisler ve gobisine bebis bekleyen annisler....

Günaydın canım amin

canım akşam olmuş çok güzel iki gün önce bile olsa tutar içerde sperm beş güne kadar yaşıyor ben ekimde 3 gün öncesi ilişkiyle gebe kaldım tabi nasip olmadı düştü

çok güzel açıklamış zaten cemrecim

Günaydın güzel anne adayları,yüreğinizdeki hayırlı dualarınız kabul olsun hayırlı olmayan hayra dönsün, hakkınızda hayırsız olana gönlünüz razı olsun, göbeğiniz bebiş dolsun

Cnm sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…