Kızlar selamlar, ya annem acayip moralimi bozuyor yanına gidip konusamıyorum 😔 ben umitlenmiyim diye yapıyor sanırım ama uzuyor beni yinede. Arada bi sancı geliyor rahim kısmıma, anneme dedim, o zaman adet olcaksın hamileyken sancı gelmez oraya dedi.
işte burdaaaaaaaaaaa bu sabahki mesajım sanaözgecim
hatin seni ümitlendirmek gibi olmasın ama bende rahmime vuran ağrıyla gittim dra biliosun gebelikten şüphelendi ve sorduğumda rahme ağrı yapabilir sonuçta çocuk yerleşmeye çalışıo rahim genişlio dedi bilgin olsun
Kizla topik bebisle dolcak tascakkkkkk inşallahhh amin amin. Amin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hatin seni ümitlendirmek gibi olmasın ama bende rahmime vuran ağrıyla gittim dra biliosun gebelikten şüphelendi ve sorduğumda rahme ağrı yapabilir sonuçta çocuk yerleşmeye çalışıo rahim genişlio dedi bilgin olsun
Kizlar meryem suresinden baska ne okunacak bilen carmi
Bende gecen ay denemiştim hakkaten bayaga şifalı ama ben hamile kalamadım :)
Nasıl sancı olmazzzz :)
arkadaşım 3 aylık hamile sancıları bi iki haftadır azaldı doktor normal denişti rahim kendini hazırlıyo:)
hem daha adette olmadın aslında bari bi idrar testi yapsan belki koyulaşmıştır ):
Canım umitlenemiyorum gercekten, umitlendigim an annem sagolsun...😄
Ama sagol iyiki soyledin, cunku ne dusuncegimi sasırdım bende.. pazar gunu tekrar test yapcam.
:)))sorma ya harbidende bende aptal oldum canım evet geç yumurtladığım gibi bi başlarda yumurtlamışım o çatlamış bu ikincisiydi :)bakalım ne olcak hayırlısı olsun insallah bu arada günaydın tatlım
gunaydııınvalla sana üzüntüden keyfim yokmuş demek.dün geceden beri keyfim yerine geldi
ikinci yumurtayı kaçırmayın bari de hazır rahim kalınlaşmışken biri tutmasa biri tutar belki
inşallah canım dünkü ağrılarımdan eser yok şimdi galiba yumurta çatlayacağı için yapıodu çünkü dr şuan bile çatlayabilir dedi bu gece sölemesi ayıptır oldu ama bişi merak ediorum yumurta çatladıktan sora ne kadar sürede ilişkiye girmek lazım
yumurta çatlamadan bi gün önce çatladığı gün ve sonraki gün ilişki tutma ihtimali yüksek ilişkiler. yumurta çatlayınca rahimdeki yolculuğu 24-48 saat arasıymış. spermin de yumurtaya ulaşma yolculuğunun da 8-10 saat olduğunu düşünürseeekkkyumurta çatladıktan 12 saat sonraki ilişkide bile şans yüksek denebilir.
sağol canım inşallah, adet mi o da ne sen bu ay hamile ol inşaallaholmaz inşalah annesi tutunur o sanaa :)
heh tamam :) bende kan testini 15 inde düşünüyorum daaa :)
bat ı 2 gün geçmiş olcak ve yumurtlamadan sonra ki 18.gün oluyo :)
tabii o zaman adet olmazsam :)
ayy hala çıkamadım forumdan
arkadaşım hemen üzülme keçi boynuzu kürü ve çakşırı araştır ve mutlaka uygula şifa olsunGünaydın canım moralim bozuk biraz eşimin sperm sayisi 500.000 ve varikosel çıktı doktor ankara ya gidin dedi beni listeden çıkarsan da olur
canım gebelik belirtisi olmaz mı rahim ağrısıda olurcanım tabiki rabbim dilerse olur ama benim kasık ağrımdan çok rahmim ağrıo oturup kalkarken bu gebelik belirtisi sanmıorum hiç duymadım yani :) zaten çok zor bi ihtimal canım keşke öle bişi olsa dünyalar benim olur inanki ama kader napalım
iş bu ara pek yok evet çook durgun yaa yeme içmemede hiç dikkat etmiorum epey zayıfladım bu ara görenleer hastamısın ne oluo dio kimseyede bişi anlatamıorumki
adaçayı içmekle iyi yapmışsın adetin 12. güne kadar devam et canım yumurta geliştiriyor ben bu ay içtim hamile kaldım Allah'ın izniyleOnu denemedim de adacayi ictim dun o da sokturuyo ondan baslamis olabilir. Eve gidince icim yine.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Düşüncesiz insanlar her zaman oluyor maalesef bana eşim askerdeyken yap diyorlardıİnsanların bilip bilmeden ulu orta cocuk yapin bak sonra istesende olmaz vs.lafari beni cileden çıkartıyor olmuyor zaten dye bagrsm hüngür hüngür aglaysm gelio nedir bi dusunceszlk insnlarin icini bilmedn yorum yapmayin yeterrrr
Hele.birde su cocugu olupta sikyet edenler yokmu hallerne sukretmeden olmynlarn halinden anlamyan tavrlari kahroluyorm kske bnmde olsa bni uykusz biraksa bnde cok.sukur uykusuz kaldm desem :2:
Rabbim inslh annler gununde annler gunun kutlu olsun anncgm diyen meleklermzi bze hayrli bir zmnda gondersn biliyorum meleğim yada meleklerim beni bekliyor ayni bnim gbi sabrla kavsacgmz gunu bekliyor umutluyum kiimse umdunu kaybetmesin beterin beteri var bugunume şükür Allahim
Canım benim Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun, anneler gününe bu yüzden hep kızmışımdırkıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
ne güzel yazmışsın bu düşünceleri unutmasak birdeyaaa düşün saglıgın sıhhatın yerinde, amansız bi derdin yok, kaç çeşit nimetle karın doyuruyoruz eee mis gibi güne uyandım güneşi gören gözüm kuşları duyan kulagım ve burda pat pat yazan ellerim var :)
böyle söyleyince pembe gözlükle bakıyo gibi oldum ama inan öyle :)
bi bu imtihanımız var demekki bol duaya ihtiyacımız var :)
canım çalışsanda olur ama bugün çalışabilirsin zaten olmuş ilişki gün aşırı en iyisiGunaydın kızlar
bu sabah kalktıgımdan beri sol kasıgımda inanılmaz bir ağrı var oyleki yürümekte zorlanıyorum.bugun adetimin 16.günü muhtemel ovulasyon gunum.yumurta çatlayınca bu kasık ağrısı olurmuş.sölemesi ayıp dun çalışma yaptık :) bugunde yapsak mı acep karar veremedim
:)) bebek olmasın sakın:)selam kızlar nasılsınız bakalım
ay ben donuyorum yaa valla resmen k.cım dondu
hava çok soğuk dersten çıkar çıkmaz eve geldim
üşüttüm sanırım midem bulanıyor zaten kaç gündür
allah vere de hasta olmasam bari:2:
0.5 i gordum ekranda moralim 0000000000000
Canım inşallah hemen gelir çok bekletmezKismet artik moralim bozuldu ama yapacak bisey yijkismet bakalim bu velet kac senede gelcek
Geçmiş olsun annene Rabbim şifa versinkızlar bugün canım sıkılıyo biraz işyerindeyim ama bir an önce eve gitmek istiyorum bikaç gün çalışmasam ne güzel olacak bu ay bir an önce geçse ay kızlar canlanmam lazımenerjim düştü anne dediniz de annemde hasta yatıyo bir haftadır geçmiyo hastalığı halsizliği var ay neye üzüleceğimi şaşırdım ya Allahım beterinden koru yarabbim.Bende de bir bel ağrısı ne olduysa kendimden sıkıldım yahuuuu
ohh şifa olsun:)Simdi geldim kizlar eve birsuru macun vs aldim
Canım muhtemelen rahmin kalınlaşmıştır ondan demiştir ama bak iki yumurtan varmış bu günleri iyi değerlendir, olamaz diye bir şey yok Ol'duran Rabbim değil micemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
hadi inşallah yerleşme ağrısı olsun buBu arada benimde ögleden sonra biraz sancım oldu sanki adet oldum hissine kapıldım hatta emindim bi akıntı oldu diye "aha dedim yine erken oluyorum" baktım yok olmamışım :))))
ama adet olcam hissi gelmeye başladı yavaştan :)
Umudumu kesmedi tabi kırmızıyı ya da benim adet düzenime bakarsak kahverengiyi görene kadar umuda devam :))
haziranda bebeğin sana gelsin inşaallahbeklenen kırmızılar geldi.
haziran için çalışam takvimini oluşturayım
canım mide bulantısı bende yumurtlama dönemi olur 2-3 gün sürercanım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok
ohh güzel bir gün geçirmişsin kumpire bayılırım:) inşallah güzel şeyler duyarsınİnşallah canımcım.
Bugün baya açıldım. Arkadaşla okuldan sonra epey gezdik.
Avm'ye gidip kumpir yedikSonra iç giyim alışverişi yaptık
Arkadaş evlenicek ona tavsiyelerde bulundum falan.
Güzel bir gündü. Yarın da sabah 9.30'da dr randevum var.
Dua edin de güzel şeyler duyayım bu sefer.
e bak içirmişsin keçi boynuzunu birde olmaz diyorsuncanım bu 9.ay hiç olmadı bizim ilk olacak allah nasip ederse bu arada ben eşime keçi boynuzu kürü içirdim baya faydası oluo bilgin olsun bide o evikap kapsulude içir bana kalırsa biz bunlarla topladık inan 15 milyondan yükselmiş bilgin olsun
Canım benim kıyamam olacak seninde olacak inşallah bebeğin buna çok inanıyorumselam kızlar
bugün hamile bir arkadaşımla onun kontrolüne gittik
kendisi 6. ayını doldurdu
doktor kapısında beklerken hamileleri görünce içim bir hoş oldu gözlerim doldu
birde içeriden bir kadın çıktı eşiyle
ikiside sevinçten ayakları yere basmıyordu
kadın adet gecikmesinden gelmiş
hamileymiş meğer
kalp atışlarını duymuşlar
onları görünce ağlamaya başladım
kadın üzülmeyin inşallah sizinde olur dedi
inşallah dedim
ama içimden acaba ne zaman demekten kendimi alamadım
Sağol canım Allah razı olsunBugün ders çalışmaya başladım kızlar :)
farklı şeylerle ugraşmak cidden benim kafamı dagıtıyo dün ki halime nazaran müthiş huzurluyum :)
hatta bugün bi ara sancıyla adet oldum diye lavaboya kosmak bile keyfimi bozmadı :)
( tabi oldum sanmışım henüz olmadım)
Akşam namazından sonra 40 fatiha okumak son zamanlarda çok sık karşıma çıkıyordu bu akşam onu okudum ve herkese dua ettim forumdan çıkmadan en son özgenin konusunu konustugumuz için ilk aklıma o geldi itiraf etmeliyim :)
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
tabi yedir canım bak ben eşime kaju fıstık, yer fıstığı,ay çekirdeği, kabak çekirdeği, antep fıstığı yedirdim her günKixlar kocislerde problem olan vatmi bizde harekeyliliklr ilgili bisiler vardi....smd ne durumda nmbilmiyorum macun ve pekmez sldim ona basliyim dimi
Canım benim sancı olmaz mı hem de nasıl oluyor benimki çok şiddetli oldu hem de 3 gün doğum sancım gibiydi aynı,şimdi hala kasığımda ağrım var, hiç umutsuz olma sen hamilesin canım demişti dersinKızlar selamlar, ya annem acayip moralimi bozuyor yanına gidip konusamıyorum 😔 ben umitlenmiyim diye yapıyor sanırım ama uzuyor beni yinede. Arada bi sancı geliyor rahim kısmıma, anneme dedim, o zaman adet olcaksın hamileyken sancı gelmez oraya dedi.
Gunaydin guzel annisler gobislerdeki bebisler ve gobisine bebis bekleyen annisler....
hımmm yanlız bigün öncesi olmuştu bizim dünde oldu ozamn bugünde olması şansı yükseltiyor diosun
canım akşam olmuş çok güzel iki gün önce bile olsa tutar içerde sperm beş güne kadar yaşıyorinşallah canım dünkü ağrılarımdan eser yok şimdi galiba yumurta çatlayacağı için yapıodu çünkü dr şuan bile çatlayabilir dedi bu gece sölemesi ayıptır oldu ama bişi merak ediorum yumurta çatladıktan sora ne kadar sürede ilişkiye girmek lazım
yumurta çatlamadan bi gün önce çatladığı gün ve sonraki gün ilişki tutma ihtimali yüksek ilişkiler. yumurta çatlayınca rahimdeki yolculuğu 24-48 saat arasıymış. spermin de yumurtaya ulaşma yolculuğunun da 8-10 saat olduğunu düşünürseeekkkyumurta çatladıktan 12 saat sonraki ilişkide bile şans yüksek denebilir.
inşallah canım inşallahhhh yaa şeker pembe bu kızımla hayat birbaşka güzel sende hep çıkıo senin bi evladın var anlaşılan
Canım ben de araştırıp meryem suresi,fetih suresi ve kenzül arş dualarını bulmuştum.
Fetih suresini 21 ya da 41 kereye niyet edip 3-5-7 günlerde bitiriyorsun,şurda daha fazla bilgi var istersen:
http://www.fetihsuresi.gen.tr/
ve kenzül arş duası okuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/691762-kenzul-ars-duasi.html
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?