Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Buarda.kizlar resmen dusuk yapiyorum oluyorjmmmmmmmmm sancida parca parca dokuluyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar birsure once bitkisel urunler pazarlayan bi sirkette calistim
"Cakşır otu sperm arttirmaya birebir ama yaninda macun ile tuketilmesi tavsiye edilir...birde Çoban çökerten var oda cok faydalı....bunlari sbh aksam yicekler snrasi kolaylasir

üzüldüm canım ama daha sağlıklısı olur inşallah bu arada sen hamile deilmiydin şimdi

Bir kizim var 3.5 yasinda. 💖💗💓💕

allahım sağlıklı ömürler hayırlı yazgılar yazsın inşallah ne kadar güzel ikinciyi istiyosun heralde allahım tez zamanda nasip etsin inşallah

İnşallah inşallaahh

Gittim kan verdim geldim canım.
Daha sonuçları almadan moralim bozuldu.
Ücreti karşılayamayız diye devlet hastanesine gidiyorum.
Bugün öğrendim ki eşimin sigorta çıkışı yapılmış.
Devlet hastanesinde ücretli muayene oldum.
Şimdi ilaçları nasıl alacam diye düşünüyorum kara kara.

Günaydınlar,hayırlı cumalar herkese...

Günaydın sana da hayırlı cumalar

Gunaydin guzel annisler gobislerdeki bebisler ve gobisine bebis bekleyen annisler....

Günaydın

Bilgiler için Allah razı olsun

aklına kötü şeyler getirip strese bogma kendini canım az kaldı zaten bi kaç güne ögreneceksin inşallah :)
hayırlısı ile müjdeyi verde bizde sevinelim

günaydın tatlişkolaaarrr umut dolu bir güne merhaba

günaydıınnn cemrecimm
ne güzel bi başlangıc bu böyle :)

Günaydın güzel anne adayları,yüreğinizdeki hayırlı dualarınız kabul olsun hayırlı olmayan hayra dönsün, hakkınızda hayırsız olana gönlünüz razı olsun, göbeğiniz bebiş dolsun

günaydın :)
amiiiiiiiiinnnnnnnnnn ecmain

allahım sağlıklı ömürler hayırlı yazgılar yazsın inşallah ne kadar güzel ikinciyi istiyosun heralde allahım tez zamanda nasip etsin inşallah

Evet canim 2.yi istiyoruz ama bzm sikintilarimiz var hem esimde hem bende :'( daha ince atlattik yine atlaticaz insallah.....buarada sualarin icinnn koccaman teşekkür ederiz Rabbim evladinada en güzel kaderleri yazsin insallah cumlemizin evladinida hayirli evlat etsin aminnnnAllah razi olsun

(
Neden sigorta çıkışı yapılmış ki ?
eşininde haberi yok muydu acaba ?

Allah yardımcınız olsun canım yaa

Gerçekten mi ne mutlu sana canım. Senin adına sevindim.
Ben çocuk istemiyorum şuan canım vazgeçtim o işten

Kumpire ben de bayılırım canım ne zamandır planlıyorduk düne nasipmiş.

(
Neden sigorta çıkışı yapılmış ki ?
eşininde haberi yok muydu acaba ?

Allah yardımcınız olsun canım yaa

Eşimin haberi varmış canım ama sigorta çıkışı yapılsa da sağlık için belli bir süre geçerli oluyor diye biliyorduk.
Bugün böyle olunca afalladım ben de.

Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar hiç dert etme.. Rabbim yardımcınız olsun..

sağol canım allah sendende razı olsun bu arada eşinin ve senin ne sorunun var benim eşiminde varikoseli var bende hormonlarda yumurtalıkta bişi çıkmadı ama dr.dün yinede simir testi aldı eğer bu ayda gebe deilsem diğer ay rahim filmi istedi

ayy sabah sabah canım kumpr çektiiiii

Eşimin haberi varmış canım ama sigorta çıkışı yapılsa da sağlık için belli bir süre geçerli oluyor diye biliyorduk.
Bugün böyle olunca afalladım ben de.

İnşallah hayırlısı ile bi kapı açılır tez zamanda arkadaım yaa zor durum cidden
Bol bol dua et

Buarda.kizlar resmen dusuk yapiyorum oluyorjmmmmmmmmm sancida parca parca dokuluyor

Bir an önce biter inşallah canım zor olur bilirim
üzüldüm canım ama daha sağlıklısı olur inşallah bu arada sen hamile deilmiydin şimdi
şimdi hamileyim canım hamdolsun,daha doktora gitmedim ama
aa kötü olmuş canım inşallah eşinin sigorta sorunu düzelir
Gerçekten mi ne mutlu sana canım. Senin adına sevindim.
Ben çocuk istemiyorum şuan canım vazgeçtim o işten

hayırlısı olsun canım benim, vazgeçtim deme canım kendini üzme hiç bir şey için çocuk rızkıyla gelir Rabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını gidersin, canım istedi kumpir akşama sipariş vermem lazım:)

ayy sabah sabah canım kumpr çektiiiii

İnşallah hayırlısı ile bi kapı açılır tez zamanda arkadaım yaa zor durum cidden
Bol bol dua et

O tarafta bulunuyor mu kumpir canım ya?
1 sene Batman'da yaşadım ben de hiç duymadım o tarafta.
Ne olduğunu da bilmiyordu eltim falan.

İnşallah canım ya gerçekten zor.
Bir an önce okulu bitirsem de çalışmaya başlasam şu sıkışıklıktan kurtulsak inşallah

Tatlim beni bir yumurtaligim hic calismiyor :'( malesef,....digeride az calisiyor esimde hareket problemi vardi geriye gidiyor bir kismi bir kismida hic hareket etmiyor yani %si dusuk dogru yonde ve saglkli spermimiz az :'( simdi birsuru macun aldim birde keciboynuzu pekmezi bakalim ne olacak

Arada çıkış yapıp tekrar giriş yapıyorlar o konuda sıkıntı yok ama şu zamana denk gelmesi benim açımdan çok kötü oldu

Yok canım ben maddi açıdan değil eşimle olan sorunlar yüzünden vazgeçtim.
Daha zamanı var sanırım, hiç istemiyorum şuan.

Akşama sipariş et hamilesin mahrum bırakma kendini.

Hamd olsun de bitanem sukur rabbim bi kapiyi kapatir digerini acar unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…