haziranda bebeğin sana gelsin inşaallah
canım akşam olmuş çok güzel iki gün önce bile olsa tutar içerde sperm beş güne kadar yaşıyorben ekimde 3 gün öncesi ilişkiyle gebe kaldım tabi nasip olmadı düştü
çok güzel açıklamış zaten cemrecim
Bir kizim var 3.5 yasinda. 💖💗💓💕
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
İnşallah inşallaahh
Günaydınlar,hayırlı cumalar herkese...
Gunaydin guzel annisler gobislerdeki bebisler ve gobisine bebis bekleyen annisler....
Canım ben de araştırıp meryem suresi,fetih suresi ve kenzül arş dualarını bulmuştum.
Fetih suresini 21 ya da 41 kereye niyet edip 3-5-7 günlerde bitiriyorsun,şurda daha fazla bilgi var istersen:
http://www.fetihsuresi.gen.tr/
ve kenzül arş duası okuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/691762-kenzul-ars-duasi.html
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...
Canım annem gercekten heves etmiyim diye diyor ama bunu derkende beni bayagı bi uzuyor cunku bu sefer dıs gebelikmi acaba diye dusunuyorum, cunku gercekten vucudumda bi degisiklik var psikolojikte olabilir ama var yani eminim.. idrar testini bugun alcam ama ancak pazar gunu yapabilirim yarın yapmam pek mumkun degil, bide dun forumda okudum birisi hep 5 saatlik idrarıyla yapmıs ve silik cıkmıs sonra 7,5 saatlikle yapmıs ve koyu cizgiyi gormus, bende genelde sabah namazında yaptıgım icin 5 saatlik idrarla filan yapmıstım.
günaydın tatlişkolaaarrrumut dolu bir güne merhaba
Günaydın güzel anne adayları,yüreğinizdeki hayırlı dualarınız kabul olsun hayırlı olmayan hayra dönsün, hakkınızda hayırsız olana gönlünüz razı olsun, göbeğiniz bebiş dolsun
allahım sağlıklı ömürler hayırlı yazgılar yazsın inşallah ne kadar güzel ikinciyi istiyosun heralde allahım tez zamanda nasip etsin inşallah
Gittim kan verdim geldim canım.
Daha sonuçları almadan moralim bozuldu.
Ücreti karşılayamayız diye devlet hastanesine gidiyorum.
Bugün öğrendim ki eşimin sigorta çıkışı yapılmış.
Devlet hastanesinde ücretli muayene oldum.
Şimdi ilaçları nasıl alacam diye düşünüyorum kara kara.
adaçayı içmekle iyi yapmışsın adetin 12. güne kadar devam et canım yumurta geliştiriyor ben bu ay içtim hamile kaldım Allah'ın izniyle
ohh güzel bir gün geçirmişsin kumpire bayılırım:) inşallah güzel şeyler duyarsın
(
Neden sigorta çıkışı yapılmış ki ?
eşininde haberi yok muydu acaba ?
Allah yardımcınız olsun canım yaa
Gittim kan verdim geldim canım.
Evet canim 2.yi istiyoruz ama bzm sikintilarimiz var hem esimde hem bende :'( daha ince atlattik yine atlaticaz insallah.....buarada sualarin icinnn koccaman teşekkür ederiz Rabbim evladinada en güzel kaderleri yazsin insallah cumlemizin evladinida hayirli evlat etsin aminnnnAllah razi olsun
Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar hiç dert etme..Rabbim yardımcınız olsun..
Kumpire ben de bayılırım canım ne zamandır planlıyorduk düne nasipmiş.
Eşimin haberi varmış canım ama sigorta çıkışı yapılsa da sağlık için belli bir süre geçerli oluyor diye biliyorduk.
Bugün böyle olunca afalladım ben de.
Bir an önce biter inşallah canım zor olur bilirimBuarda.kizlar resmen dusuk yapiyorum oluyorjmmmmmmmmm sancida parca parca dokuluyor
şimdi hamileyim canım hamdolsun,daha doktora gitmedim amaüzüldüm canım ama daha sağlıklısı olur inşallah bu arada sen hamile deilmiydin şimdi
aa kötü olmuş canım inşallah eşinin sigorta sorunu düzelirGittim kan verdim geldim canım.
hayırlısı olsun canım benim, vazgeçtim deme canım kendini üzme hiç bir şey için çocuk rızkıyla gelir Rabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını gidersin, canım istedi kumpir akşama sipariş vermem lazım:)Gerçekten mi ne mutlu sana canım. Senin adına sevindim.
Ben çocuk istemiyorum şuan canım vazgeçtim o işten
Kumpire ben de bayılırım canım ne zamandır planlıyorduk düne nasipmiş.
ayy sabah sabah canım kumpr çektiiiii
İnşallah hayırlısı ile bi kapı açılır tez zamanda arkadaım yaa zor durum cidden
Bol bol dua et
sağol canım allah sendende razı olsun bu arada eşinin ve senin ne sorunun var benim eşiminde varikoseli var bende hormonlarda yumurtalıkta bişi çıkmadı ama dr.dün yinede simir testi aldı eğer bu ayda gebe deilsem diğer ay rahim filmi istedi
aa kötü olmuş canım inşallah eşinin sigorta sorunu düzelir
hayırlısı olsun canım benim, vazgeçtim deme canım kendini üzme hiç bir şey için çocuk rızkıyla gelir Rabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını gidersin, canım istedi kumpir akşama sipariş vermem lazım:)
O tarafta bulunuyor mu kumpir canım ya?
1 sene Batman'da yaşadım ben de hiç duymadım o tarafta.
Ne olduğunu da bilmiyordu eltim falan.
İnşallah canım ya gerçekten zor.
Bir an önce okulu bitirsem de çalışmaya başlasam şu sıkışıklıktan kurtulsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?