Cnm sagolasin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bir an önce biter inşallah canım zor olur bilirim
şimdi hamileyim canım hamdolsun,daha doktora gitmedim ama
aa kötü olmuş canım inşallah eşinin sigorta sorunu düzelir
hayırlısı olsun canım benim, vazgeçtim deme canım kendini üzme hiç bir şey için çocuk rızkıyla gelir Rabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını gidersin, canım istedi kumpir akşama sipariş vermem lazım:)
canım oda üzülme hayal kırıklığı yaşama die yapıo benim annemde öle inanki bende dün aradım anne rahmime vuran bi ağrı var oturamıorum die alalal nasıl üşüttünki sen öle dedi sora ağrılara dayanamayınca gittim dra oda öle dedi birde hamilelik çok farklı gerçekten kiminde şiddetli kasık ağrısı yaparken kiminde rahimde şiddetli ağrı yapıo kiminde ikiside varken kiminde hiçbir belirti olmuo o yüzden bekle bakalım bu arada senin bat ne zamn geçtimiki
Hepimizden canım...Bilgiler için Allah razı olsun
Hamd olsun de bitanem sukur rabbim bi kapiyi kapatir digerini acar unutma
Tatlim beni bir yumurtaligim hic calismiyor :'( malesef,....digeride az calisiyor esimde hareket problemi vardi geriye gidiyor bir kismi bir kismida hic hareket etmiyor yani %si dusuk dogru yonde ve saglkli spermimiz az :'( simdi birsuru macun aldim birde keciboynuzu pekmezi bakalim ne olacak
kızımla hayat bir başka güzel...����������
Canım benim bat 7si ve 10u arası yani hala tam gecmis sayılmaz.
Yok canım maddi olarak demedim sadece manevi sıkıntılarında gitsin inşaallahArada çıkış yapıp tekrar giriş yapıyorlar o konuda sıkıntı yok ama şu zamana denk gelmesi benim açımdan çok kötü oldu
Yok canım ben maddi açıdan değil eşimle olan sorunlar yüzünden vazgeçtim.
Daha zamanı var sanırım, hiç istemiyorum şuan.
Akşama sipariş et hamilesin mahrum bırakma kendini.
Cok sancim var yatiyorum olece gögüs lerim sizliyo ayni anda....offf acim kalkip.hazirlamaya halim yok
Yok canım maddi olarak demedim sadece manevi sıkıntılarında gitsin inşaallah
Canım majezik iç ben onunla rahatlamıştım düşüğümde
canım yoksa sizdedemi varikosel var çünkü o genellikle hareketi etkilio çünkü bizdede hareket problemi var evikap kapsul var ecz al onu içir bide keçiboynuzunun kürünü uygula ben bunlarla eşimin spermini 70 milyona yükselttim biliomusun ama tabi hala hareketi az inş daha ii olcak
Yok canım maddi olarak demedim sadece manevi sıkıntılarında gitsin inşaallah
Canım majezik iç ben onunla rahatlamıştım düşüğümde
Yok varikosel yok cnk o donem muayne oldu 15milyon hucre vardi yanlis hatirlamiyorsam eczane mg onemli dedi vermedi kaclik kullanmak lazim
Hanimlar malatya pazarinda bir macun var sperm arttiriyor yumurtlama arttiriyor performans vs arttiriyor bence deneyin birde benim aekadasim dostinex kullandi hamile kaldi o ay ben alicam bakalim bu ay gardimi aldim cok caliscammmmm
kızımla hayat bir başka güzel...����������
Seker pembecim keciboynuzu pekmezi de ii gelio canim :) ben esime yedirdigim ay hamile kaldim..gerci bizim iki iliski sonucunda surpriz oldu ama..ben keciboynuzunun da etkiledigini dusunuorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buarda.kizlar resmen dusuk yapiyorum oluyorjmmmmmmmmm sancida parca parca dokuluyor
canım bilmiorumki canım ben evikap kapsul dedım verdıler aksam bi bakım kac mg grm aksam bakar sölerm tatlım
öyle olsa hcg biraz yüksek çıkardı
parça her adette dökülür zaten
rahim zarı yenileniyo sonuçta
B hcg once yuksekti snr dustu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?