Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Cok sancim var yatiyorum olece gögüs lerim sizliyo ayni anda....offf acim kalkip.hazirlamaya halim yok

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım benim bat 7si ve 10u arası yani hala tam gecmis sayılmaz.

canım yoksa sizdedemi varikosel var çünkü o genellikle hareketi etkilio çünkü bizdede hareket problemi var evikap kapsul var ecz al onu içir bide keçiboynuzunun kürünü uygula ben bunlarla eşimin spermini 70 milyona yükselttim biliomusun ama tabi hala hareketi az inş daha ii olcak

Son düzenleme:
Yok canım maddi olarak demedim sadece manevi sıkıntılarında gitsin inşaallah
Cok sancim var yatiyorum olece gögüs lerim sizliyo ayni anda....offf acim kalkip.hazirlamaya halim yok

Canım majezik iç ben onunla rahatlamıştım düşüğümde

Yok varikosel yok cnk o donem muayne oldu 15milyon hucre vardi yanlis hatirlamiyorsam eczane mg onemli dedi vermedi kaclik kullanmak lazim

Yok canım maddi olarak demedim sadece manevi sıkıntılarında gitsin inşaallah

Canım majezik iç ben onunla rahatlamıştım düşüğümde

Kuzum yalnizim evde ve malesef yicek hazirlamaya halim yok

Yok varikosel yok cnk o donem muayne oldu 15milyon hucre vardi yanlis hatirlamiyorsam eczane mg onemli dedi vermedi kaclik kullanmak lazim

canım bilmiorumki canım ben evikap kapsul dedım verdıler aksam bi bakım kac mg grm aksam bakar sölerm tatlım

dostinex süt hormonu fazla olan kişilere verilir, süt hormonunu düşürmesi için. demekki arkadaşında hormon bozukluğu varmış. öyle kafana göre sakın ilaç kullanma. ayrıca bu ilacı kullanırken korunmak gerekiyo. doktor banada verdi çünkü. eğer kullanırken korunmazsan düşüğe sebep olabiliyo. biraz rahatla bence böyle stresten tutacağı varsada tuutmaz

Son düzenleme:

benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı
kazayla kaçmış
yani keçi boynuzu felan hikaye
Rabbimin bildiği bi zaman var

Buarda.kizlar resmen dusuk yapiyorum oluyorjmmmmmmmmm sancida parca parca dokuluyor

öyle olsa hcg biraz yüksek çıkardı
parça her adette dökülür zaten
rahim zarı yenileniyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…