1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
ayyyy bu tablooo artssııınnnn listee çoşssuuun :)
hatin baakkk sana kırmızılar çok yakışıyooooo
Kizlar ya bnim bu ay yalan oldu birza once uvey annanemin oldugunu ogrndim cenazeue gidiyorm ayni zamnda kayinpederm rahatsiz baya esim koye gidick yuksek ihtimal bnde gidebilirm yni napcam bilmiyorm dua edin bu arada hatin senin adina cok sevndim rabbm tamamina erdirsin ins allahm bizede nasip etdin yarabbm
amiiiin amiiinnnn inşallaaaahhhhh hepimiz olalım yaaaaaa
Kizlar ya bnim bu ay yalan oldu birza once uvey annanemin oldugunu ogrndim cenazeue gidiyorm ayni zamnda kayinpederm rahatsiz baya esim koye gidick yuksek ihtimal bnde gidebilirm yni napcam bilmiyorm dua edin bu arada hatin senin adina cok sevndim rabbm tamamina erdirsin ins allahm bizede nasip etdin yarabbm
cemrecim yalnış hatırlamıyosam progestanı bıraktıktan sonra hemen adette olunmuyo az bi tutup geciktirdigi oluyomuş
Dün akşamdan beri göğsümde bi hassasiyet başladı ama hayırlısı erkenden mi gelicek bu kırmızılar yoksa
selam, göğüs ağrısı iyidir yaaa:)
en azından benim gibi kasık ve baş ağırısı diil.
sıra sana geliyor uhibbukeeeemmmmmmmmm:118:
her regl öncesi migrenim tutmuyo ama, ne biliim, adet belirtileri yaşayıp üstüne de başım tutunca kıllandım iyice
progestana bakarsaaaak, baya bi geç regl olmam lazım çünkü normalde daha 1 hafta ilaç içmem gerekiyo.
ozaman benim neden bukadar erken kasık ağrılarım başladı :44: geçen ay da çatlatma iğnesinden sonra 14-16 gün diyoduk 10. gün geldi. inancım kalmadı bu tıbbi gerçeklere
Dün akşamdan beri göğsümde bi hassasiyet başladı ama hayırlısı erkenden mi gelicek bu kırmızılar yoksa
O resimden baktım bir sürü profil fotosu olan var degiştirdim bu uykucu veledi de sevdim yaaa :))
Amiinnnn inşallah dua edin banaa :)
Günaydııınn :)
Gülümsemeni görmek ne güzelllll
Gögüslerimi özellikle sabahları hissediyorum gün ortasında falan hassaslıkları kayboluyo sancımda arada hakkımda hayırlısı yaa inşallah hamileyimdir :)
Günaydııınnnn :)
Hatinn müjdesi ile başladık devamı gelir inşallaaah :))
Günaydın cemreciimmm
kıyamam ben sanaaaa yaa gecen ay da migrenin tutmuştu bu her ay tekrarlyor muuuuuuuuuu
Ama regl olcam diye düşünme yaa lütfeeeennnn
Belki de sen yalnış sanıyosundurrr :)
belki de hamilesindirrr Allahım nolurr tüm sıkıntılarımızı hayra çıkar inşallaaahhh
Rabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin arkadaşım belirsizlik en zoru bilirim
:)) evet yaa bende cok sevdim:) arkamdan sıra cossun insallah, liste kabarsın:)
Kırmızı alarm...., yeni bat 2 haziran
Slm kizlarrr hatin sana cook sevindimmmhemde nsl.....ayyy ne guzel insallah sirayla hepimize gelir minik kuslarr 💗💕💞💖💗 cok istiyorum bende cumartesi dr ilaclarimi verdi bitkisel ilaclara da basladim ama korkuyorum acikcasi....hem bitkisel hem klomen hos dr bisi olmaz dedi sma
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Geliyoduuuuurrrrrr dimiiiiiiiiiii
Ayy inşallah yaaa umaım bu kadar hevesten sonra hayal kırıklıgı yaşamaaaammmmm:18:
Bu tıbbı gerçekler sende hiç tutmuyo hakkaten dogruu
ama ben nedense bilmiyorum sanırım en çokta rüyanın etkisiyle iyi şeyler olacagını düşünüyorummmm
normalde her adetinde gögsünde hassaslık oluyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?