Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:)) evet yaa bende cok sevdim:) arkamdan sıra cossun insallah, liste kabarsın:)

Kizlar ya bnim bu ay yalan oldu birza once uvey annanemin oldugunu ogrndim cenazeue gidiyorm ayni zamnda kayinpederm rahatsiz baya esim koye gidick yuksek ihtimal bnde gidebilirm yni napcam bilmiyorm dua edin bu arada hatin senin adina cok sevndim rabbm tamamina erdirsin ins allahm bizede nasip etdin yarabbm

Başınız sagolsun rabbim yakınlarına ve size sabır versinnn

Hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsun ya

Allah razı olsun canım,amin insallah:)

Allah mekanını cennet eylesin , hastanıza da ALLAH ŞİFA VERSİN.

cemrecim yalnış hatırlamıyosam progestanı bıraktıktan sonra hemen adette olunmuyo az bi tutup geciktirdigi oluyomuş

her regl öncesi migrenim tutmuyo ama, ne biliim, adet belirtileri yaşayıp üstüne de başım tutunca kıllandım iyice
progestana bakarsaaaak, baya bi geç regl olmam lazım çünkü normalde daha 1 hafta ilaç içmem gerekiyo.
ozaman benim neden bukadar erken kasık ağrılarım başladı :44: geçen ay da çatlatma iğnesinden sonra 14-16 gün diyoduk 10. gün geldi. inancım kalmadı bu tıbbi gerçeklere

allah rahmet eylesin,Hastanızada acil şifalar diliyorum..

Dün akşamdan beri göğsümde bi hassasiyet başladı ama hayırlısı erkenden mi gelicek bu kırmızılar yoksa

Slm kizlarrr hatin sana cook sevindimmm hemde nsl.....ayyy ne guzel insallah sirayla hepimize gelir minik kuslarr 💗💕💞💖💗 cok istiyorum bende cumartesi dr ilaclarimi verdi bitkisel ilaclara da basladim ama korkuyorum acikcasi....hem bitkisel hem klomen hos dr bisi olmaz dedi sma

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

selam, göğüs ağrısı iyidir yaaa:)
en azından benim gibi kasık ve baş ağırısı diil.

Sana da geçmiş olsun canım, vücudumuzda psikolojimizde karıştı bu beklemelerden.Reglden hemen sonra takmıyorum diyorum ama yaklaştıkça oldumu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum

sıra sana geliyor uhibbukeeeemmmmmmmmm:118:

Geliyoduuuuurrrrrr dimiiiiiiiiiii
Ayy inşallah yaaa umaım bu kadar hevesten sonra hayal kırıklıgı yaşamaaaammmmm:18:

Bu tıbbı gerçekler sende hiç tutmuyo hakkaten dogruu
ama ben nedense bilmiyorum sanırım en çokta rüyanın etkisiyle iyi şeyler olacagını düşünüyorummmm

Dün akşamdan beri göğsümde bi hassasiyet başladı ama hayırlısı erkenden mi gelicek bu kırmızılar yoksa

normalde her adetinde gögsünde hassaslık oluyor muydu ?

:)) evet yaa bende cok sevdim:) arkamdan sıra cossun insallah, liste kabarsın:)

Çok sevindim evet yaaa topiğimiz uğurlu gelsin herkeseee

Kırmızı alarm...., yeni bat 2 haziran

adet mii olduuuunn

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bi şekilde müjdene kavusursun

Kizlar bsy sorcam gribim doktor ilaç yazdi sizce icmelimiyim bat 28mayis hamile olma ihtimalimde var ya ondan bsy olurmu acaba doktora sormayi unuttum

Son düzenleme:

çatlıyorum resmen senin durumunu merak etmekten. içimden bi ses hep güzel haber gelicek diyo çünküüüü bugün ovu. yapçan unutma
belirtilerini saysanaaa, göğüsler, akıntı ??? neler var sendeeee

normalde her adetinde gögsünde hassaslık oluyor muydu ?[/QUOTE]

Ya adet dönemimde oluyordu ama daha bi hafta var nerdeyse bu kadar erken olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…