Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhibbuke, profil remsini degistirmissin bulamadim seni birtürlü :)

ben de sadece meraktan girdim.. okudum ama yarin tekrar girer bakarim insallah sonuclarina Rabbim hayirlisini nasip eylesin

Geçen ay ben de 5gün erken kahverengi pembe olmuştu ve dr adet olmamışsın demişti sanırım düşüktü bu ay duphaston verdi bklm hamiş miyimm sanmıtorum ama of...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr gebelik testini yaptım ve koyu 2. cizgim cıktı :) insallah bu hafta doktora gidecegim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Canım zaten göğüs acısı sürekli olmuyor bende hala gelip gidiyor, adet sancısıda belirti zaten hadi gelsin bebiş:))
Kizlar sabah test yaptim ve negatif yinee (( cok umutluydum bu ay yaa hala adet olmadim ama bilmiyorum acaba daha kaliteli bi test alip tekrar mi yapsam off bilemiyorummm...
Kırmızı gelene kadar umut var belki geç döllenmedir
Çok geçmiş olsun bronşitte öksürük şiddetli olur öyle değilse başka bir rahatsızlık olabilir
hadi inşallah pozitifi görürsün
vaaaaavvvv sen daha betermişsin benden:) canım adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı biliyorsun dur bakalım
Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nane aroması fazla bir etki yapmaz düşüğe korkma, zencefilli şekerde iyi geliyor bimde satılıyordu
Eşinin sınavı nasıl geçmiş canım? Benimki güzeldi :)
Canım eşim hiç hazırlanmadı:) sınav günü olduğunu bile unutmuş sabah baktım elinde kitap soru çözüyor:) sadece Türkçeyi yapmış matematiğe bakamamış:) türkçede iyi geçmiş, geçen yılların matematik soruları çok basitti yapabilseydim iyi olurdu dedi, seninkinin güzel geçmesine sevindim
Kızlarr gebelik testini yaptım ve koyu 2. cizgim cıktı :) insallah bu hafta doktora gidecegim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah :)
Çok şükür canım dedim sen hamilesin diye hayırlı olsun

Sagıl canım, cok sukur netlesti. Sen doktora ne zaman gitmistin?

günaydın canım evet

canım gitmedim daha ayın 21 inde randevum:) bundan öncekinde sıkıntı yaşadığım için 6 haftalık olana kadar bekliycem bu sefer dedim:)

Suan ne kadarlık? İcim rahat etmiyor yarın gideyim diyorum, ama yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Suan ne kadarlık? İcim rahat etmiyor yarın gideyim diyorum, ama yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Canım 5+2 günlük şimdi ayın 21 inde 6+4 olacak inşallah, senin sat ne ? Ona göre git ya da gitme diyeyim.

Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Matematik onceki yillara gore zordu canim ya. Ben yaptim ama onceye gore az yaptim matematik.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…